Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Viník měl služební dodávku, takže byl úplně v klidu. Takže stačí najít vhodnou firmu ? Nerad bych pak sklo doplácel, ani nevim co dnes stojí :myslim

OEM kód 8116 JJ cena v Peugeotu 13.613,-Kč v charakteristice píšou OKNO (TYP) PŘEDNÍ OKNO TLUM KROMĚ SINGAPOUR

poradí někdo jaké mám uchycení zrdcátka ( nacvakávací nebo kolejnička ) ? http://pajas502.rajce.idnes.cz/auti/

nebo podle vin: VF33HRHSB82714595

v charakteristice máš VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO  - VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO DEN-NOC

ja ho mám podle svého VIN stejné ve svý charakteristice,ale podle tvého VIN je tam první obrázek(což si myslím,že je ilustrativní)

druhý obrázek je z mého VIN a je to asi zrcátko co máme oba ;) jak se demontuje ? to nevím to musíš vydedukovat (myslím,že kolejnička)z druhého obrázku (snad ti pomůže)  OEM kód je stejný

post-21598-0-30853000-1445039740_thumb.j

post-21598-0-36621900-1445040038_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak mám po výměně skla. To zrcátko bylo s kolejničkou. Jinak pojišťovna se cukala jak mohla takže nakonec placeno z vlastní kapsy :(  - komplet za 6500kč i s prací a hned zítra sklo připojistím

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Čaute,

mne sa podarilo puknúť čelné sklo a potrebujem ho dať vymeniť (auto extra často nepoužívam).

Potrebujem poradiť.

1. Stačí tam najlacnejšie sklo NordGlass z Poľska?
  2. Pôvodne tam bolo nejaké špeciálne solárne (z takým zeleným nádychom). Ponúkli mi nesolárne za 75,-€. Môže byť? Alebo je to veľký rozdiel?
  • O 4 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Pristi patek prijedou z jedne firmy z Prahy a za 11 000 bude sklo vymenene s destovym senzorem. Za 5 h bude auto pojizdne udajne. Jsem zvedav a je to prez pojistovnu csob do 2 dnu vyrizene. 

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj zeptám jse tady potřeboval bych vyměnit čelní sklo se senzorem deště na peugeot 307,nemáte někdo dobrý tip klidně 100km od Loun -v pátek jsem chtěl jet na stk (zítra končí)a dnes okno zničehonic prasklo😪 u nás v origu autosklo chtějí za zelené 9200 a za reflexní 11900- díky za každé info

Odesláno

Zkusenost jeste nemam, jsem objednanej na pristi utery. Na Focuse je cena skla uz i s bausetem a komplet s vymenou by to melo byt asi 4300 (zelene bez pruhu, destovy senzor, bez vyhrevu) - samoplatce bez pojistky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...