Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

Škoda, že jsem se nepřihlásil už před rokem, já bych do toho šel hned, už delší dobu přemýšlím o tom aktivně se zapojit do správy nějaké organizace nebo sdružení, jenže jsem svépomocí stavěl dům a nebyl čas.Teď už čas je, žena chce na výlety - > takže na srazy určo vyrazíme, mno a s kandidátkou počkám na další volební období až budu min. rok řádným členem, páč dva dni před uzávěrkou asi vyjímku nedostanu nebo jo? :D

[upravil dne 17/5/13 09:34 od Joser]

Odesláno

Joser: Šanci bys měl, ale musel bys být ŘČ (řádný člen):

Citace ze stanov: \"Kandidátku má právo podat řádný člen, který je řádným členem minimálně rok před konáním voleb. Tuto podmínku lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 5% řádných členů sdružení, kteří podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek sdružení do doby termínu podání kandidátky.\"

Tudíž pokud bys byl již ŘČ, mohl jsi klidně ještě dnes požádat zde na foru o podporu (jako to nedávno udělal ChouLu) a pokud by se našla 5% podpora, mohl jsi kandidátku podat.

PS: Teoretický příklad, z říše snů (navíc nemohu mluvit za vedení): Kdybys teď osobně zaplatil členství (banky o víkendu nepracují) někomu z vedení, mohl bys ještě stihnout požádat o podporu. :myslim Ale tohle je hodně sci-fi :D Ber to jako srandu :)

Doporučení: Jsi tu nový, rozkoukej se, navštěvuj srazy, ať poznáš naší komunitu a před příštími volbami budeš jasně vědět, zda do toho půjdeš, či nikoliv. :papa

Odesláno

Milane, hlavně on to tu musí poznat a pak musime my poznat jeho, jak by mohl žádat o podporu jako nováček?? Nevim jestli by se to setkalo s uspěchem. Ja bych počkal, obě strany se musí poznat.

[upravil dne 18/5/13 20:10 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku, s tím samozřejmě souhlasím. Ale chtěl jsem vyjádřit, že jistá šance tu byla.

Upřímný názor: I kdyby dostal podporu od členů (což by nebylo samozřejmě jednoduché), ve volbách by měl pramalou šanci uspět. Jedině, že by se sešly 4 kandidátky a vedení je čtyřčlenné. Pak to ani nejsou volby, jako spíše jmenování.

Odesláno

MilanF1: dík za podporu :super

Radek: máš 100% pravdu :roker

Už se těším až SWéčko vyvezu na první sraz :) Jo a kdyby bylo s něčím potřeba pomoct, třeba se srazem nebo i něčim jinym, jsem tu:papa

Odesláno

Joser: tak zkus sám něco uspořádat, tím se nejlíp odprezentuješ před členskou základnou klubu a do příštích voleb bys jistě získal dost sympatizantů. ;)

Odesláno
.....Jedině, že by se sešly 4 kandidátky a vedení je čtyřčlenné. Pak to ani nejsou volby, jako spíše jmenování.

A to je přesně to, z čeho mám v letošních volbách upřímný strach (a ani Marcel se svým názorem - dělejte ho*no, ono to nějak dopadne mi klidu nijak nedodává).

Odesláno
pokud se povedlo to co sem \"upekl\" tak kandidatek by mělo byt celkem 6 - no uvidíme po pulnoci

[upravil dne 19/5/13 08:44 od Pe.Tr]

Pe.Tr, zdá se, skóruje :super

Odesláno

Mistr prokrastinace StibTo ve 23:25 odeslal dost na posledni chvili svou kandidatku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...