Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Kolin zacalo asi az kolem pul 3ti - rychle odhrabani snehu pred barakem aby se nam skolni mladez nenatahla na snehu
jinac lehce po 1ne hodine ranni sem byl v Prahe - sice nesnezilo ale snehu bylo pocitove vice nez u nas ale Vaclavak ve vanocnim osvetleni v noci je uchvatny :P

Odesláno

Včera jsem byl pracovně v Brně. 

Když jsem dopoledne poslouchal rádio a Zelenou vlnu, doufal jsem, že rektor cestu zruší. No - nestalo se tak, jen posunul čas odjezdu ze 14,30 na 13 hodin. Cesta byla překvapivě na pohodu, jen mě WAZE u Bíteše odklonila z dálnice a vedla mě do Brna přes Tišnov (před Brnem byla D1 kompletně ucpaná).

Mnohem výživnější byla ale cesta zpět. Vyjížděli jsme z Brna ve 21,30 a to už v Brně asi hodinu lehce sněžilo. Někde za Bíteší už na D1 začaly nejdříve v levém pruhu a následně v obou jen vyjeté koleje a místy byla dálnice komplet bílá. Problém byl kolem Jihlavy, kdy se v obou pruzích vytvořily souběžně pomalu jedoucí kolony - až k odbočce na Humpolec jsme se táhli za sypači. Rektora jsem doma vysadil v 0,30, na škole zaparkoval v jednu a domů dorazil v 1,50, páč noční tramvaj mi jela lehce po 1,30. Měl jsem toho tak plný brejle, že jsem Helou přichystanou večeři jedl až k obědu.

Odesláno

Při té fotce mě napadlo, jestli by v tomhle marastu pomohlo zapnutí výhřevu čelního skla? Jako že by se třeba ta vrstva ledu nevytvořila....

Odesláno

tady -4, D11 vysolena a mokra, po praze taky vysoleno, naledi spis na chodniku nez na silnici... A vubec se netesim na to planovane oteplnei, to zase bude venku vsude mokrej humus... 

Odesláno

..Olomouc ráno -2C, vylezl jsem z baraku, hodil drzku. Vratil jsem se do sklepa pro sul, mezi tim zena vylezla z baraku a hodila drzku. Stihl jsem posypat terasu a schody ke vchodu do domu, vylezly deti a hodily drzku na chodniku pres zahradu k brance. No a posledni vylezla babicka, a to uz jsem mel komplet posoleno, tak drzku nehodila....   😄  ...nikomu se nic nastesti nestalo, ale naledi jak cyp....

Odesláno (upraveno)

Ráno v Brně (spal jsem tu) na čelním skle Dobla několikamilimetrová vrstva ledu. Naštěstí šla škrabkou dobře dolů 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...