Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

dve hodiny jsem tam lítal z hasičema , sundalo se to co mohlo spadnout , zbytek se bohužel jen zajistil a teď máme cca 12 x 8 m díru , nejde tam dát ani plachta , nade mnou je to v rámci možnosti Ok ale nad dalšíma bytama je to v pr.de.li . Jestli bude pršel je 6 bytů vyplavených , zítra by měl přijít pokrývač který to nějak zajistí aby tam neteklo , doufám že přijde. 

Odesláno

vítr slábne  , po několika přeháňkách jsou v prvním bytě kýble na zachytávání vody :(  akorát jsem se vrátil  z půdy po ukrutném boji s plachtami , odhaduju to tak že z 5 litrů zachytí 3 - 4 litry, alespoň něco, ovšem nesmí pršet dlouho . Čeká mě dlouhá bezesná noc. Pokud nepřijde pokrývač budu to muset nějak vyřešit svépomocí .

Odesláno

No jo, když tam byl klid, tak to jsem na tom podobně jako Scratch, ***** eternitu se nezbavím 😞 Leda by sousedovi uletěla trampolína. Ale nikdo nevolal, tak uvidím v sobotu...

Odesláno

Noc i za nějakého deště jsme přečkali,  bohužel ráno vítr zesílil a po pár minutách nás že střechy sundal , tak že žádná změna,  momentálně navážím materiál aby se to nedělalo provizorně. Čeká nás další skvělá noc :( Teď sice svítí slunko,  fučí a v nárazech fakt hodně,  dole to na zemi je celkem ok ale na střeše je to KO.  

Odesláno

3x HURÁ :D  Ač za stále nepříjemného větru a sněhových přeháňkách , mírného deště , je střecha opravena . Chlapci pokrývačští mi udělali opravdu radost :D  Jako předseda SVJ jsem jejich fakturu znehodnotil a nechal je ji předělat , kde položka PRÁCE musí být zdvojnásobena :super 

Odesláno

No trefil jsi na dobrou partu, jinak se to nedá říct. Protože před nima nic jinýho než smeknout klobouk nejde když jsem viděl v TV co to všude napáchalo za škody a hlavně pr.*neumím psát slušně* bylo že se to tady prohánělo tak dlouho. 

Já jsem žádné škody nezaznamenal. Ani u sebe ani u našich a tady ve vsi taky snad nikdo neměl nic vážnějšího. Vedle ve vsi to pár střech načechralo ale vesměs to přežili s nějakou prasklou taškou co se dá vyměnit až bude čas nebo až bude lepší počasí.  

• O 2 týdny později...
Odesláno

Foceno jen mobilem bez blesku. Za loukou je vidět náhon k pile. Normálně to je jen strouha, kde voda v podstatě neteče, pila je předělaná z vody na elektriku. Asi nezvedli stavidla a teď ten náhon zaplavil louku i všechno dál na trase. Myslím, že někdo bude mít velký problém :(

2020-02-23 20.04.43.jpg

Odesláno

U nás taky brutálně fouká,nárazy mazec....myslím ,že zítra pojedu k máti na barák dávat hrebenace a tašky....ty nárazy jsou horší než při Sabině....podle radaru by to mělo slábnout to nejhorší bude do 22.00...😢

Odesláno (upraveno)

Noc jsme přečkali a moc se nevyspali. Večer byl i nějaký modrý výboj. Potom přijeli hasiči, kteří se ještě jednou vrátili na protější stráň, kde je nevím jak se tomu říká, ale odpojuje se tam linka a jsou tam dvě trafa. Pořád na mě někdo svítil do postele :DJezdilu tu Čezáci sem a tam a hledali poruchu. Svítili baterkama po drátech a po sloupech. Ráno o pěti už proud šel. 

Teď je jasno, trochu fouká a teplota lehce nad nulou. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Včera v podstatě celý den v silném dešti, zpáteční cesta z díry u Hanušovic (camp Mamutov) v nepříjemném větru. Nicméně prověrka podvozku Galaxie proběhla bez ztráty kytičky, auto i v těch větrných poryvech drželo směr přesně jak se po něm chtělo 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...