Péťa Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden Jak to, že máte takové teplo? U nás aktuálně -16,6°C OK406, pavelu96 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden U nás bylo ráno -4°C a teď je -7°C - tak na to že jsme na krutém severu nic moc... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden U nás je taková zima, že nám na terase zamrzlo víno BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden (upraveno) To Vás pán Bůh trestá, že jste ho nevypili Upraveno 5. leden uživatelem Medvěd dýzl, OK406, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden Před hodinou, Péťa napsal: U nás je taková zima, že nám na terase zamrzlo víno Že jsi neřekl, s Rulandou bych ti určitě pomohl OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden @Radek Hurvajz ..ja taky, ja taky... Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden u nas -7 ... tvl to bude v 6 rano auto po3 dnech stani zmrzly jak soboli *neumím psát slušně , to se mi do nej nebude vubec chtit, kdyz stoji venku na parkovisti a nema nezavisly topeni Citovat
Veverka Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden V Praze 8 na Ládví, ale i po celým fóru, fouká hustej Radovánek BubakGS, Radek Hurvajz, dýzl a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden I u nás se otepluje Aktuálně -10,4°C, ale v 18:55 bylo -15,1°C. Martina parkuje v garáži a moje Tesla bude ráno pěkně vyhřátá. Takže žádný problém a konečně je aspoň zima (haló - je leden ) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden (upraveno) Chtělo by to pořádně sníh. Tak aspoň 30 cm. A u muzea 40 Upraveno 5. leden uživatelem Veverka Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden (upraveno) Tady aktualně -10°C a - 2x Bohemia Brut co tu zbyla po silvestru Upraveno 5. leden uživatelem Radek Hurvajz BubakGS, Péťa a Veverka ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden (upraveno) Ráno ve Frýdlantě -11,5°C a cestou do Lbc -16°C Upraveno 6. leden uživatelem pavelu96 Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden Tak u našich na TČ. -8.6°C bez větru bez srážek silnice suché vymrzlé se zdá ještě jsem nevytáhnul paty z baráku. Večer sem byl línej dát auto do garáže tak sem zvědavej jak se to převalí. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden (upraveno) Dnes tepleji, zataženo, bezvětří. Teď už je jasno. Upraveno 6. leden uživatelem radim.1008 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden no... tak u nas rano -10 a auto se neprevalilo... stalo vlastne uz od 1.1. a baterka to nedala Citovat
Péťa Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden U nás -18°C, auto jsem zapnul bez problémů. A diesel parkuje v garáži (nevytápěné) a ten také nastartoval v pohodě. Pepito, pavelu96 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.