Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hromadné měření výkonu našich vozů, jeli byste? VÝBĚR PLOCHY

Hromadné měření výkonu našich vozů, jeli byste?  

1. 1. Hromadné měření výkonu našich vozů, jeli byste?

• Typ srazu se mi líbí a rád si nechám otestovat vůz
      30
    • Typ srazu se mi líbí, ale nezúčastním se ho (nepotřebuji měřit, je to daleko, ...)
      11
    • Tento typ srazu nevyhledávám, nezúčastním se
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Chci to dělat na květen nebo červen, aby lidé měli přes zimu, případně přes jaro dokončené úpravy pro sezonu 2013. V případě zklamání je do konce sezony ještě dostatek času na vzpamatování se :D

Zatím nečekaně mnoho lidí, co klikli v anketě, že by si auto nechali změřit. To je pro mě signál, že stojí za to kontaktovat firmy a nezávazně poptat služby. :papa

[upravil dne 27/2/13 19:19 od MilanF1]

no jstejnej dojem jsem mel i z Francie :(

Odesláno
... Počítej ,že pod osm stováků se asi i při hromadném měření nedostaneš.

Nestraš, snad to nebude tak hrozné. Mám najitou firmu, kde ti za 800 udělají 2 měření. Tak při hromadné objednávce to snad vyjde ještě levněji.

Odesláno

sakra, s prokluzujici spojkou to asi nema cenu, co? :bacha

Ale zas jsem schopen behem par minut vymenit original mapu za mapu od Strakiho... dost by me zajimalo, kolik to pridava, protoze rozdil je slusne citit :-)

Odesláno

U takovéto akce stoprocentně vybrat zálohu dopředu a to alespoň 60% ,pak kdo si to objedná,tak snad dojede,jináč by z toho mohlo být fiasko.

Zálohu hoď do ankety.

Odesláno

Nechci podrážet Milanovu snahu, ale zkušenost říká, že většina podobných vláken zahoří velkým zájmem přesně do momentu, než začne jít o prašule a určení termínu - pak je najednou z 20 ti zájemců 5 a nejlépe každý z jiného kraje (viz. Pe.Trův zájezd)

[upravil dne 27/2/2013 22:40 od Medvěd]

Odesláno

Chybi mi tu reakce Mobyho - tohle precejen vypada na vice automobilovy nez jen kecaci srazik :aut

Guest Scratch
Odesláno

dal jsem ne, protoze dokud dokazu pojezdit koktu a passaty ve dvoulitrech, tak me to netrapi, a cipovat nepotrebuju, jsou to v mem pripade vyhozeny prachy s nulovym efektem

Odesláno

Milan+: Anketa již upravit nejde, ale já počítám se platbou předem, jakožto závazná objednávka, navíc by se připravil časový harmonogram. Platba by se vracela v případě malého počtu (neuskutečnění akce) a také pokud by byla objednávka včas stornována. Na dobré slovo bych to neudělal. Pokud by vedení klubu nenamítalo, učinil bych platby na klubový účet, aby vše bylo transparentní. ;)

Pokud jde o cenu, dostala se ke mně nabídka za 600 Kč / auto. Ale zatím jsem hodně na začátku. Berte to jako prvotní nástřel. Musel bych samozřejmě zjistit podrobnosti, které cenu mohou ovlivnit.

Odesláno

stibto: moje reakce bude myslím během týdne jasná:P:P(někdo možná tuší)

nicméně pokud se mám vyjádřit k tomuto- nápad sám o sobě španej není ale pár háčků má:

1. nějakou dobu to trvá tudíž než se \"odbrzdí\" jeden ostatní budou čumákovat.

2.sice je to o autech ale není to o řidiči

3.akce mi opět chybí(najet na válec, vytočit motor a řadit umí každý jelito)

4.a osobní- a nechci aby to vůči komukoli obzvláště pak vůči milanovi vyznělo špatně- mam pocit že někteří si prostřednictvím clubu \"plní sny\"(viz minisrazy tipu-pojedeme na výlet tam a tam, v ideálním stavu to club lehce \"zadotuje\").

Odesláno

Moby: Byl by rozpis, kdy kdo půjde na válce, tudíž nebude čekat celý den. Ale právě kvůli té čekačce by to chtělo program k tomu. Už tu byl zmíněn slalom, pokud by někde byla blízko nějaká plocha, proč ne. Sprinty bych nechtěl pořádat, ty podle mě nejsou tak bezpečné jako zatáčení mezi kužely. Dalším nápadům jsem otevřen. Večer bych rád zakončil v restauraci - nebo u Mobyho na grilu :aut

K těm splněným snům: V mém případě tomu tak není. V Koněpruských jeskyních jsem byl, na křivoklátu ne, to je pravda. Na Truck Trial se chystám, proč by nemohli jet další klubáci? A tato akce? Mým snem není znát výkon motoru a možná to bude znít opravdu divně, ale já na 70% si výkon nenechám změřit - nepotřebuji ten údaj znát. Proč to dělám? Chci přinést nový typ srazu, i pro automobilové nadšence, kteří nemusí památky. Proč dělám berounsko - jeskyně a hrad? Oficiální víkendový není, na jaře jsou lidé natěšeni na srazy, chci jim dát tu možnost.

Vím, žes to myslel globálně, ne proti mě, ale chtěl jsem objasnit, že já ty srazy nedělám pro sebe, dělám je pro ostatní ...

Odesláno
Sraz s čistě (jen a pouze) touto náplní bude bez Medvědí účasti. Kdyby byla ještě nějaká přidaná hodnota a měření výkonu by se stalo jen třešničkou na dortu, pak nemám problém.

Na srazu v Mělníce jsem si nechal auto změřit, zjištěno bylo to, co jsem stejně věděl (auto plný výkon nemá) a tím to skončilo. Vím, že to je můj problém - někdo jiný by řešil příčinu, měnil to nebo tamto .... - já raději cca po roce vyměnil motor. :D

no mozna, kdybys po Melnice zacal patrat a vymenil ten nejspis ukapavajici vstrik, nemusel jsi delat celej motor :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...