MilanF1 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Objevily se tu příspěvky, že tu chybí ryze automobilové srazy. Pro takové nadšence uvažuji, že uskutečním minisraz s jasnou náplní - měření výkonu našich lvíčků (citrónů a dalších plechovek). Byl by o tento druh srazu mezi Vámi zájem? Prosím hlasujte v anketě. Jaká je má představa? Měli bychom pronajatu zkušebnu na celý den pro cca 15-20 měření (aut) a bylo by to v sobotu, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce z Vás. Termín? Květen nebo červen 2013. Kde? Praha nebo okolí Prahy (záleží na výběru firmy, u které by se měření konalo). [upravil dne 12/3/13 10:19 od MilanF1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 jeee to neni spatny napad ! hlasoval jsem \"pro\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 za mě určitě ano, měl jsem v plánu, že bych v létě zajel sám někam, ale pokud by to bylo takhle, tak určitě přifrčím.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 si tam zabezpecte aj mechanika na rozvody pripadne odtahovka aby bol ka dispozicii pobliz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Asi vyjednám strakiho nebo PP205 Napadla mě jedna myšlenka, možná je blbá, ale přesto jí zveřejním: Co třeba zajistit strakiho, aby někomu mohl čipnout třeba HDi a provedly se třeba dvě měření - před a po? [upravil dne 27/2/13 13:59 od MilanF1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 ze bych porovnal vysledky ze srazu v Melnice pred x-lety tenkrat tam byl PPcko na valcich tusim 2x nebo 3x, vzdycky odjel domu, poladit mapu a znovu na mereni, kolik pribylo onehda se pri tech mereni odehralo i nejake to zklamani, kdy na cipnutem aute nebylo namereno cipovaci firmou deklarovane mnozstvi poniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 že bych si nechal změřit pixlu? Případně to nechal vočipovat na závoďák Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 ze bych porovnal vysledky ze srazu v Melnice pred x-lety tenkrat tam byl PPcko na valcich tusim 2x nebo 3x, vzdycky odjel domu, poladit mapu a znovu na mereni, kolik pribylo onehda se pri tech mereni odehralo i nejake to zklamani, kdy na cipnutem aute nebylo namereno cipovaci firmou deklarovane mnozstvi poniku Pamatuju se na ty diskuse tady, no ale kdo chce kam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysak_Bob Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 co jsem presel na naftu a na Pazouta, tak uz nezavodim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Jedine kdyz bude brzda merit nad 1000 PS:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 To prece neni o zavodeni, zaminka je zmerit si koniky ale jinak se slezem hlavne okouknout si auta a pokecat, ne ? oddie : A nepsal jsi nekde nekam ze jsi asocial a ze se nerad sdruzujes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negrbob Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 To neni spatnej napad, zajimalo by me kolik mam z tech 90 poniku po deseti letech :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Sraz s čistě (jen a pouze) touto náplní bude bez Medvědí účasti. Kdyby byla ještě nějaká přidaná hodnota a měření výkonu by se stalo jen třešničkou na dortu, pak nemám problém. Na srazu v Mělníce jsem si nechal auto změřit, zjištěno bylo to, co jsem stejně věděl (auto plný výkon nemá) a tím to skončilo. Vím, že to je můj problém - někdo jiný by řešil příčinu, měnil to nebo tamto .... - já raději cca po roce vyměnil motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Straki: Dala by se zajistit brzda, u které firma na webu píše, že měří do 1200 koní Medvěd: Ještě není známo, kde by se měřilo, od toho by se odvíjel další případný program. Domnívám se, že by bylo fajn si večer někam sednout do restaurace (Šárka, Peugeot, ...) a rozebrat výsledky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Lehký chip od Strakiho mám a mám i odbržděno. Věděl bych i o manovi co má brzdu mobilní. Milan F1,docela mě překvapuješ,jezdíš jak říkáš na spotřebu a ted chceš narvat prachy za brzdu. Počítej ,že pod osm stováků se asi i při hromadném měření nedostaneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 v te době budu určo už po chipu tak že do toho jdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Chci to dělat na květen nebo červen, aby lidé měli přes zimu, případně přes jaro dokončené úpravy pro sezonu 2013. V případě zklamání je do konce sezony ještě dostatek času na vzpamatování se Zatím nečekaně mnoho lidí, co klikli v anketě, že by si auto nechali změřit. To je pro mě signál, že stojí za to kontaktovat firmy a nezávazně poptat služby. [upravil dne 27/2/13 19:19 od MilanF1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 No jasně že jsem asociál, vždycky se stavím jen na skok a pak zase zmizím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel 307 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 možná se to chytne pro někoho,ale pro mě to není hlasoval jsem \"Tento typ srazu nevyhledávám, nezúčastním se\" Milane,ale cením si toho že se snažíš to udělat a zjišťuješ zájem :potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy002 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Asi by to chtělo specifikovat: myslíš někde na letiště, kde bude možnost se projet (sprint, slalom,...) nebo setkání na parkoviště, kde se odměří výkon a padla. Tak i tak dám pro, abych podpořil iniciátora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts