Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen se podělím o takovou věc, chtěl jsem ohlásit na patřičných místech to že o sobotním večeru chci udělat nedaleko Šárky resp na Džbáně cca čtvrthodinový ohnostroj.Tak aby byli na to připraveni.

Prvně se chci zeptat kde byste toto nahlašovali.

[upravil dne 17/2/13 18:11 od Pe.Tr]

Odesláno

Zavolej hasičům na jejich číslo civilní, co mají v telefonním seznamu a nebo napiš email. Oni si to poznamenají a popřípadě ti řeknou co a jak dále hlásit. Jinak předpokládám, že se jedná o lokalitu v Praze. Nevolej na číslo 150, ale na číslo,, co je v seznamu.

Odesláno

Pe.Tře, tak už napiš co jsi zažil při ohlašování ohňostroje;):D

Edit: Myslel jsem že jsi to už ohlašoval, blbě jsem četl:D:aut

[upravil dne 5/2/13 21:31 od Šalda]

Odesláno

davidku, to opravdu musíš reagovat na všechno a ještě naprosto nesmyslně? Bývalo tady neoblíbenou hláškou posílat lidi k lékaři...

Pe.Tr: Mám kamaráda, který profesionálně dělá ohňostroje. Měl by to vědět. Zkusím ho...

Odesláno

Obci, v jejímž katastru to děláš a hasičům - sichr je sichr. Samozřejmě nesmíš rušit noční klid, čili žádnej bordej po 22. hodině. ;)

edit: mám za to, že ta ohlašovací povinnost ani není, ale vždycky se najde blbec, kterej tě udá.

[upravil dne 5.2.2013 21:32 od Kurt]

Odesláno

Tak mi napsal: Krajští hasiči, místně příslušná policie, starosta a dotčené strany co se týče pozemku.

Ještě dopsal (doslova):

Na prazaky bacha sou to devky ale todle vsechno je povinost ohnestrujce

[upravil dne 5.2.2013 21:42 od Peta]

Odesláno

ok volal jsem na mistni MU , tam si mě asi 6x přehazovali až mě poslali na MP , ti mě poslali na civilní hasičské číslo vedouciho party z Prahy 6 tedy v místě plánovaném a ten mi řekl at to ohlásím na 150 :D:D:D

p.s majitel kempu resp pozemku to ví

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...