OK406 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Dneska jsem si po operaci udělal delší procházku a zašel se podívat do Penny Marketu, kde jsem objevil sadu stahovacích (upínací) pásků za 29,90,-Kč. Sada obsahu 200ks - 100 mm a 50ks - 200 mm upínacích pásků. Tak jsem si jednu sadu koupil, protože najde využití nejen v garáži, kdy je někdy zapotřeba stáhnou různé svazky kabelů v autě a nebo jiné věci ( např. intercool jako u mě). Citovat
Milan+ Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Já raději preferuji černé a bílé,tyhle všude moc svítí. Citovat
OK406 Odesláno 11. leden 2013 Autor Odesláno 11. leden 2013 Jsou tam černé, jen nejsou vidět. Většinou stahuji svazky mimo dohled, takže bohatě stačí a je jedno, co je to za barvu. Citovat
Háček Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 ou tak to dík za tip zejtra než pojedu do prace tak se tam stavim šef furt nadává že to je drahý .. Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 taky je doma máme,je to dobrá pomůcka skoro na všechno nejen na svazky Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Já bych bez nich dneska už nedělal nic Rozvody v domě, taky tím stahuji, aby se to lépe sádrovalo Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ano.. ale když jedním místem táhneš 6-10 kabelu, tak se to pěkně blbě jistí.. tak to stáhnu a hřebíkem přimačknu celej svazek do drážky Citovat
Edison Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Takže: 1. Jiné než černé nemají ochranu proti UV záření. To způsobuje jejich křehnutí a praskání. 2. Ne všechny černé tuto ochranu mají. Musí na nich být výslovně uvedena. 3. Existují i takové, které to na sobě uvedeno mají a přesto jsou v praxi nepoužitelné. Většinou maj šikmý voči, nebo z Polska. 4. Je to zajímavé, ale UV záření se byť v nízkých intenzitách dostane i do míst, kam by člověk neřekl. Např. pod vozidlo a do zdánlivěš zakrytých částí. 5. Nemalý vliv mají i povětrnostní podmínky, ve kterých jsou tyto pásky používány. Podotýkám, že jde o osobní velmi dlouhodobé zkušenosti z praxe. Citovat
OK406 Odesláno 11. leden 2013 Autor Odesláno 11. leden 2013 Tak já používám různé stahovací pásky na různých místech a zatím v pohodě. Jde o zkušenosti. Citovat
Šalda Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Já jich mám z práce dost, a zatím všude kde jsem je kdy dal tak drží, některý i cca 7 let. Taky si bez nich neumím představit některé práce:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ja nevim že by to byla nějaká cenová hitparáda z toho Penny:myslim kupuju 100mm 100ks asi za 14kč a jsou černý s UV ochranou tady je nabizejí dokonce za 12kč: http://www.elektrotechnika-shop.cz/DetailPage.asp?DPG=21944 [upravil dne 11/1/13 21:00 od Radek Hurvajz] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Pokud by to nebylo bráno jako reklama tak bych sem dal adresu na firmu odkud to bereme do práce za podobné ceny a jsou opravdu kvalitní. Citovat
jofo Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ako pise Edison. Mame v praci aj taketo farebne ani neviem kde sme ich kupili, ale su nepouzitelne. Po stiahnuti praskaju. Niekedy hned , niekedy po dvoch dnoch. Tak su len ako lapac prachu v policke. Ale mozno tieto su ok. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 No ja na ně mam takovy ty stahovací kleště, maji nastavitelnou silu utahnutí před ucvaknutím pasku, a jednou jsem někde koupil nějaký žlutý, při stahování kleštěma praskali i na minimalní sílu ještě dřív než je kleště ucvakli, tyhle černý se spíš natahnou než by praskly, takže barevný mě neuchvátili, a zatahovat je ručně a cvakat štipkama se mi teda nelibilo Citovat
OK406 Odesláno 11. leden 2013 Autor Odesláno 11. leden 2013 Já je kuppoval nejen skrze cenu, ale hlavně i proto, že někdy potřebuji stáhnout menší svazek drátů a jinde zase větší. Citovat
koblih69 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ty které se prodávají v Penáči a Globusu a pod... v těch akcích za 29-49 jsou k ničemu. Napálil jsem se 2x už to dělat nebudu. Ty lepší křehnou a praskají po nějakém čase, ty horší mají mizerné zoubky, takže polovina z nich nedrží pevně. Takže kupuju stejný jako do firmy. I kdyby stál 1,- jeden tak by mi nestálo za to 3x zkoušet jeslti se chytne a po roce je měnit... Takže tudy cesta aspoň pro mě nevede už nikdy. PS: Kdyby někdo chtěl můžu mu hrst darovat PS2: kamarádům ne Citovat
OK406 Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Tak zatím se mi nestalo, že by se mi sth. pásky, co se prodávají jak píše koblih69 prodávají v Penáči a Globusu a pod... v těch akcích za 29-49,-Kč neosvědčili. Zatím, kde jsem je použil a to nejen na autě, tak drží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.