Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si po operaci udělal delší procházku a zašel se podívat do Penny Marketu, kde jsem objevil sadu stahovacích (upínací) pásků za 29,90,-Kč. Sada obsahu 200ks - 100 mm a 50ks - 200 mm upínacích pásků. Tak jsem si jednu sadu koupil, protože najde využití nejen v garáži, kdy je někdy zapotřeba stáhnou různé svazky kabelů v autě a nebo jiné věci ( např. intercool jako u mě:)).

post-7387-14109628883012_thumb.jpg

Odesláno

Ano.. ale když jedním místem táhneš 6-10 kabelu, tak se to pěkně blbě jistí.. tak to stáhnu a hřebíkem přimačknu celej svazek do drážky ;)

Odesláno

Takže: 1. Jiné než černé nemají ochranu proti UV záření. To způsobuje jejich křehnutí a praskání. 2. Ne všechny černé tuto ochranu mají. Musí na nich být výslovně uvedena. 3. Existují i takové, které to na sobě uvedeno mají a přesto jsou v praxi nepoužitelné. Většinou maj šikmý voči, nebo z Polska. 4. Je to zajímavé, ale UV záření se byť v nízkých intenzitách dostane i do míst, kam by člověk neřekl. Např. pod vozidlo a do zdánlivěš zakrytých částí. 5. Nemalý vliv mají i povětrnostní podmínky, ve kterých jsou tyto pásky používány.

Podotýkám, že jde o osobní velmi dlouhodobé zkušenosti z praxe.

Odesláno

Já jich mám z práce dost, a zatím všude kde jsem je kdy dal tak drží, některý i cca 7 let. Taky si bez nich neumím představit některé práce:D

Odesláno

Ako pise Edison. Mame v praci aj taketo farebne ani neviem kde sme ich kupili, ale su nepouzitelne. Po stiahnuti praskaju. Niekedy hned , niekedy po dvoch dnoch. Tak su len ako lapac prachu v policke.

Ale mozno tieto su ok.

Odesláno

No ja na ně mam takovy ty stahovací kleště, maji nastavitelnou silu utahnutí před ucvaknutím pasku, a jednou jsem někde koupil nějaký žlutý, při stahování kleštěma praskali i na minimalní sílu ještě dřív než je kleště ucvakli, tyhle černý se spíš natahnou než by praskly, takže barevný mě neuchvátili, a zatahovat je ručně a cvakat štipkama se mi teda nelibilo

Odesláno

Ty které se prodávají v Penáči a Globusu a pod... v těch akcích za 29-49 jsou k ničemu. Napálil jsem se 2x už to dělat nebudu. Ty lepší křehnou a praskají po nějakém čase, ty horší mají mizerné zoubky, takže polovina z nich nedrží pevně. Takže kupuju stejný jako do firmy. I kdyby stál 1,- jeden tak by mi nestálo za to 3x zkoušet jeslti se chytne a po roce je měnit... Takže tudy cesta aspoň pro mě nevede už nikdy.

PS: Kdyby někdo chtěl můžu mu hrst darovat :D

PS2: kamarádům ne :papa

Odesláno
:D Tak zatím se mi nestalo, že by se mi sth. pásky, co se prodávají jak píše koblih69 prodávají v Penáči a Globusu a pod... v těch akcích za 29-49,-Kč neosvědčili. Zatím, kde jsem je použil a to nejen na autě, tak drží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...