Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Které auto, které jste sami řídili, vás nejvíce uchvátilo?

Recommended Posts

Odesláno

V r.2011 na Valašce Fabia RS 1.4 TSI DSG 180 koníků z 0-100km/h 7,5s a móóóc mě bavila :super Jen ta cena :myslim:papa

Vím že to je čistě subjetivní, ale mně se projev nového RS vůbec nezamlouvá. Nejvíc to dle mého zabíjí to DSG. A je to takový auto o ničem, ani sporťák, ani rodinné.

Odesláno
Mne sa zatiať najviac páčil DAF 95 XF 430
430 je dneska standart. Jezdil jsem, kdysi, v MAN TGA 430. To je jiný kafe jak v osobáku.
Odesláno

Pánové - když tu čtu Vaše příspěvky, přijde mi, že se pohybuju v úplně jiných kruzích. Většinu ze zde zmiňovaných aut jsem neměl šanci vidět jinde než na obrázku (na autoveletrhy nejezdím) a pokud jste opravdu všichni řídili auta zde popsaná, přiznávám, že Vám závidím.

Spíš si ale myslím něco o honění si trika = subjektivní pocit.

Odesláno

Medvěde...ptal se, tak sem odpověděl...záleží v jakých kruzích se pohybuješ a co dělají tví kamarádi a známí.....Já se ke spousty aut dostal uplnou náhodou:P

Odesláno

Ferrari 430 F1...ideální auto na neznámou okresku. Dá se vodit na milimetry. Když máte pocit, že projíždíte zatáčku rychle...dá se ještě utáhnout. Překvapila mě schopnost tlumit nerovnosti...přesněji řečeno, kola na nerovnostech neodskakují, proto je auto tak jisté. A pak špičkové brzdy.

BMW 535d...snad jediný naftový motor, o kterém řeknu, že má dobrý zvuk a opravdu mě bavil. Nebezpečně maskuje rychlost...špičková pružnost...dobře vyvážený podvozek především v zatáčce, tj. chování při nájezdu. Prostě BMW není nedotáčivé.

[upravil dne 11/1/13 14:13 od Petrikj]

Odesláno
Pánové - když tu čtu Vaše příspěvky, přijde mi, že se pohybuju v úplně jiných kruzích. Většinu ze zde zmiňovaných aut jsem neměl šanci vidět jinde než na obrázku (na autoveletrhy nejezdím) a pokud jste opravdu všichni řídili auta zde popsaná, přiznávám, že Vám závidím.

Já se třeba částečně živím tím, že v noci odvážím auta těch, co požili. Něco jako Speedcars, ale jiná firma. Proto jsem měl možnost řídit auta výše popsaná a desítky dalších. Někdy je to nic moc, poskakovat ve Ferrari maximálně 60, ale občas je to zase zážitek. :super

Odesláno

Jezdil sem na 206 RC, BMW M3 325 (210KW tuším), Focus RS a Imprezu 2.0 (nepamatám si označení, neco kolem 180 koní), Toyota GT86 (200k)

Auta super, zrýchlení super, všecko super, GT86 byla happy ale predsalen \"najzábavnejší\" mi dojde 306 s16/GTi, a pozor, nejsem ten typ který všade vychvaluje neco len kvúli temu, že to sám má, žádné honení si ega a podobné věci, no cítím to tak ... a možno to je kvúli temu, že mám to auto odjakživa rád a zatemňuje mi to mysel :)

[upravil dne 11/1/13 16:57 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

taky se přidávám, nejvíc co mě uchvátilo zatim co sem řídil tak snad jen volvo XC90 pěkný z venku pěkný zevnitř dobře jede a i spotřeba se mi líbila :)

Odesláno

Jak to tady tak pročítám tak myslím, že su na tom podobně jak méďa. Mě osobně třeba dostala kdysi dávno upravená 106 S16 co měl přítel švagrové (dovoz ze švícar, pár úprav na motoru a podvozku odbržděno okolo 180koní a spotřeba něšla pod 12 na sto) a od té doby sem ji prostě chtěl a nakonec i mám i když zatím sériovku-na rovince je to velikej rozdíl v zatáčce až tak ne. Jsem zastáncem toho, že ne výkon, ale malá váha znamená rychlost. Ale jak poslední dobou fotrovatím tak se mi moc líbilo svezení v nové Lancii Thema (přeznakovanej Chrysler 300) 3.6 V6. Automatům neholduju, ale sednout si, nastavit si odvětrávání sedaček a jen šlapat na plyn by mě asi sem tam uspokojilo. Navíc sem s tím jel po úplně rozmlácený silnici a myslel sem, že jedu snad po koberci:D

Odesláno

Méďo béďo, je to tu samej multimilionar :D Pak nechápu proč jezděj všichni v pežotech :D

Doufám, že mě věříš, triko si honit nemusím

Hektor, řídil jsem asi 100 metrů od návěští k návěští :D

Volha vezl se

603 vezl se a kousek řídil (starší model, řazení pod volantem)

Kachna vezl se

Je zajímavý, že tu ještě nikdo nenapsal Aston Martin nebo nějakej monopost od ferrariho, ale to chce jen čas :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...