rondob Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Ahojte, všimol som si že na mojej ke po facelifte neviem zdvihnúť ramienka stieračov z čelného skla viac ako o 5 cm. skúšal som ich nechať aj zdvihnuté ale aj tak ich neodklopím. nie je to divné? Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 A zkoušel jsi hned o vypnutí zapalování zapnout stěrače? Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Jj zajedou do servisni polohy a muzes menit raminka ci stiratka Citovat
rondob Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 preco? oni mi síce ostanú hore na skle keď vypnem zapalovanie ale aj tak ich nevyklopím lebo na tom držiaku je taká ploška ktorá ich nepustí. Je to nanič lebo ani ľad neoškriabem pod nimi. No čo už asi sa s tým musím zmieriť. Citovat
MJSytic Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 U spolujzdce odklopit jde (u novějších verzí) Citovat
linomaniac Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 u spolujazdca ide odklopit aj mne na starom modeli break \'98 Citovat
gronholmm Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Když už jsme u toho k čemu tato funkce slouží? Citovat
gronholmm Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Sakra špatně jsem swe vyjádřil. Myslím ta \"funkce\" že nejdou odklopit Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 tak to nevím, ale snad proto, abys při odklopených stěračích nepoškodil kapotu (při otevírání kapoty), vlastně není žádný důvod,aby ramínka šla odklopit až nahoru--lišty vyměníš jak v poloze dolů, tak v poloze servisní...,pravda je, že ta ramínka postupně zareznou v tom kloubu a pak se lidi diví, že jim i nové značkové stěrače špatně stírají, chce to občas prostříknout Silkalem a rozhýbat... Citovat
koblih69 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Ale sundat celý ramínka je teda porod Citovat
Sponny2 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Já teda servisní polohu nemám a i když vypnu zapalování v poze stěračů nahoře, stejně odklopit nejdou. Pravej trošku jo, ale žádnej šlágr. Kdyby šly odklopit, stejně by se v normální poloze zarazily o kapotu. Trochu mi to vadí, ale dá se s tim žít. Citovat
BV406 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 divim se tomu doted ... jinak o zadne servisni poloze jsem na 406 neslysel ... Citovat
antik Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 pravda je, že ta ramínka postupně zareznou v tom kloubu a pak se lidi diví, že jim i nové značkové stěrače špatně stírají, chce to občas prostříknout Silkalem a rozhýbat... ja to prostrikaval a bez uspechu. vidim to tak ze je cele odsroubuju a omlatim o chodnik. je mizerne, kdyz chci dat karton za sterace a on mi uleti jen proto ze sterac nedoleha. o mizernem stirani nemluve. [upravil dne 5/1/13 01:37 od antik] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 tak vem Konkor--ten má větší vzlínavost a rozruší ten bordel na čepu ramínka, dělal jsem to víckrát a vždy to šlo, někdy se musíš hrát s jednou stranou i deset minut a pak rameno jde volně P.S. dej pod kloub dost hader, aby konkor nevtíkal kde nemá... Citovat
fejfarz Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Nejlepší je to ramínko celé sundat a rozběhat mimo auto. Sundavá se dobře stahováčkem na sterače stojí to pár korun. Taky jsem ho kupoval když jsem jedno rameno měnil protože už bylo úplně v háji samozřejmě že u řidiče http://www.svarecky-obchod.cz/dilenske-vybaveni/vybaveni-autoservisu/stahovaky/3873-stahovak-raminek-steracu-058-6130.htm [upravil dne 5/1/13 10:40 od fejfarz] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 samozřejmě je nejlepší rameno sundat, ale kdybys věděl kolik těch stahováků jsem zničil..., někdy to prostě nejde ani s ním:bojim dost blbě se mistrovi vysvětluje, že stěrač pořád drží, ale stahovák je kaput...,nejlepší je rameno na osce vyviklat, ale to zas může ta hliníková část prasknout Citovat
antik Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Konkor nepomohl, je sice pravda, že má trpělivost po cca 4 minutách opadla, ale už přemejšlim o kapce brzdovky. Možná by se dalo přemejšlet nad tim jak psal Rondob ...aj tak ich nevyklopím lebo na tom držiaku je taká ploška ktorá ich nepustí... co tu plošku nařezat plátkem pilky a tim pádem se stěrač vyhne více. pak se dá led oškrabat i pod stěračem a i na gumách obouchat. Dokoce by šlo lěpe strkat papír, igelit atd pod stěrače, aby sklo jen tak nebylo omrzlé a nemuselo se toliko škrábat že? zkoušel to někdo upravovat ? [upravil dne 5/1/13 13:53 od antik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.