Přejít na obsah

Sponny2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    93
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Sponny2's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Sponny2

    info z VIN

    Aha. To bude ten problém.
  2. Sponny2

    info z VIN

    Možná se to někomu povede, ale mě se v SB pod tvým VIN nic neukáže.
  3. Sponny2

    info z VIN

    Zkontroluj si VIN, který si napsal. V SB není nic. [upravil dne 10/9/14 09:08 od Sponny2]
  4. Sponny2

    info z VIN

    Zkus dát dotaz spíš sem: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/94662-xmb/
  5. Sponny2

    Cuká motor

    Díky za reakce. Bohužel teď budu mít problém dohonit člověka s diagnostikou, protože jak to tak bývá, šikovní lidé s originál diagnostikou mají dost nabitý program. Mám ještě kámoše, který má uni diagnostiku na všechny auta a u něj by problém nebyl. Ale tam se toho mnoho vyčíst nedá. :-(
  6. Sponny2

    Cuká motor

    Aha. A nešlo by ten egr odpojit třeba jen na zkoušku, abych měl jistotu, že to dělá on?
  7. Sponny2

    Cuká motor

    Díky za odpověď, ale maník, co mi diagnostiku dělal, povídal, že egr je ok. Na vstřiky teda nekoukal, ale když jsem si nechával kontrolovat milovanou 406, tak tam byly vstřiky taky vidět. Jak se tedy tyto závady zjistí? Dík.
  8. Zdravím pánové, doufám, že to tu někde není, ale já jsem to nenašel. A teď k problému. Auto při běžných otáčkách (1800-2200) a při rozjezdech pořád poškubává. Dělá to jen při klidné jízdě. Když mu naložím, normálně plynně jede. Dělá to jak při držení auta pod plynem, tak na tempomat. Mám komplet vyměněné filtry a dnes i váhu vzduchu. Problém pořád stejný. Měl jsem auto i na diagnostice, u které jsem byl a je naprosto bez závad. Dokonce i FAP má dost aditiva a není extrémně zaneřáděnej. Jezdit se s tím dá, ale je to nepříjemný. Při klidný jízdě to prostě poškubává a přijde mi, že se to maličko dusí. Už fakt nevím. Napadne někoho něco? Dík.
  9. Sponny2

    motor a zavady 807?

    Vstřikování Siemens. Já ji mám z Francie, kvůli něčemu to v zahraničí škrtili, ale proč netuším. Jinak tato verze nemá z výroby FAP, dávaly to ještě do Experta. [upravil dne 1/9/14 19:42 od Sagic] Vstřikování Siemens může mít i RHR.
  10. Sponny2

    motor a zavady 807?

    Me by stacil i starsi nez mas ty, ale ten motor me stve. Ja uz jsem videl tuhle verzi 88kw, myslite ze je to jen uskrcene rhr? To by bylo cajk... Ale s doporučovaným motorem seženeš max. o rok starší, než mám já a tam takový rozdíl v ceně není.
  11. Sponny2

    motor a zavady 807?

    Tak třeba budeš mít štěstí a na něco narazíš. Ale moc tomu za tyhle peníze nevěřím. Já sháněl půl roku a měl jsem limit 180.
  12. Sponny2

    motor a zavady 807?

    To je za auto s tímhle motorem opravdu málo. Já ho koupil za 160, z Německa, origo km a bylo zlevněný, kvůli kosmetickým vadám. Postupně odstraňuju tyto vady+rozvody, filtry, olej, pneu a peníze tečou fest. Takže pokud budeš mít stranou třeba 30 litrů, budeš mít honičku se do nich vejít s počáteční investicí. Toť můj názor.
  13. Sponny2

    motor a zavady 807?

    Nemusíš odpovídat, ale můžu se zeptat, kolik do toho chceš vrazit a jakou máš představu o r. v.?
  14. Sponny2

    Čeština pro RT 4

    Koukam, že si tady přispívám sám, ale to je fuk. Tak si ještě odpovím, že se mi včera podařilo češtinu zprovoznit a tímto je můj problém vyřešen. I tak díky za reakce.
  15. Sponny2

    Čeština pro RT 4

    Ještě mě napadlo, zkusit natáhnout češtinu z cd, ze kterého jsem aktualizoval soft na vyšší verzi. Otázka zní. Co se stane, když dám do rádia toto cd? Jde mi o to, že když jsem ho tam včera dal, ihned si začalo aktualizovat systém, aniž bych stačil cokoliv před tím udělat. Začne to dělat znovu, nebo to pozná, že tam tahle verze je a mohu jít rovnou do nastavení jazyků?
×
×
  • Vytvořit...