Přejít na obsah

antik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 324
  • Registrace

Vše od uživatele antik

  1. Sory OK406. Zkoušel jsem všechno možny a zjistil že na to nemam. je v tom autoradiu jisty procesor který hlídá zda se se nezamotala kazeta, a ten ochcat nedokazu, na to uz moje mozkova kapacita nema. reseni bylo na ruskych webwch ale odkazy jsou jiz nefunkcni a obrazky taktez. Takze funguju na autoradiu ktere ma svuj displej. tam hlidani zamotani kazety neni. A to je pro mne stezejni.
  2. Tak chystam se na přípravu . Ještě zapojit displej a můžu začít se v tom vrtat. to by v tom byl pes abych na to nepřišel.
  3. tak nedostatek casu a moznosti zpusobilo ze radio je odlozeno. Nyni budu 10 dni doma na 60ti procentech, takazmi ustane vztek, nejspis se na to vrhnu. Ale nejdriv dam do kupy Lucifera.
  4. nemam tucha. autoradio nezapnu doma bez displeje, a nemam ted moc casu se tomu venovat na plno. musim nejdřív vystípat dráty ze svýho auta kvuli displeji, pak objednat mp3modul. atd. je to na dlouhoui trat. Auto mam nepojizdny a pujde do vrakovistě.
  5. Samozrejmne ze se da zapojeni vylepšit, ovšem směšovač, by musel makat stejne jako u 4030.
  6. Ahoj. nepřišel, ještě jsem to neřešil. Hlavni problem byl v tom, že směšovač, neboli přepínač vstupu do zesilovače nehodla být přeply na TAPE protože TAPE se netočí. Hlídá to jistý chip, neboli procesor , který to přepne zpět na radio ( TUNER) hned jak zjisti, že se netočí kolečko na chybějicí mechanice. myslím si že odstraněním toho chipu by pomohlo, jinak zapojení by bylo stejné jako u 4035 Tedy, otevřením dvířek by se přeplo radio do modu TAPE a hralo by to co hraje mp3modul.
  7. Ano mam ho. Musim si nejdriv ale vyrobit kabelaz na toto autoradio i s displejem a displej zapojit doma. A trpelivost. Inspiruji se z autoradia s disp,ejem a odstranim integrac co hlida mechaniku. Drz palce
  8. Jo a panelmp3 umí používat ty mp3 z SDkarty, flashky a bluetooth, a ano, pokud má radio moznost CD changeru, ta vyuzíváním Tape mechaniky přeci nezmizi:-) vše zůstává při starem, jen že Tape je nyni mp3panel
  9. Tak aby bylo vse jasne, u radia s displejem. Vse funguje uplne stejne jako fungovalo, jen Tape je panelMp3. tudiz rds bude fungovat bezvadne uplne stejne jako s Tape. Radio uvidis , ale nazev skladeb na kazete nikdy videt nebylo. U radia bez displeje, tam je problem ten ze nedukazu zadak kod kdyz ho zapnu doma, pokud ale toto prekonam, dalsi prekazka je kazetova mechanika. U tohoto radia je mechanika hlidana otackama motorku, tudiz pokud motorek nebezi, prepne se audiovstup na radio. To u radia s displejem neni, kazetova mechanika je primitivnejsi. Ale treba na to prijdu.
  10. všem video fonguje, a tobe ne? Divne, ale budiž.
  11. Vsak to zkus v mobilu. Nevim jak jinak ti ukazat video.
  12. Táák slíbené video. https://photos.app.goo.gl/5HEV1BZ6LZGobPHb8 pokud má někdo nějaké dotazy sem s nima. nezaručuju že budu rychky v odpovědích. Přeji všem přítomným zde za uspěchy jako jsem měl já
  13. až sem dostanu video s instruktáží kam jsem kde kam zapojil včetně demonstace jak to funguje, přidám ho sem
  14. MP3PANEL odkaz na Aliexpress zde
  15. https://photos.app.goo.gl/WzHSZjgPSWELndzV7 Pár fotek jak a kam jsem napojoval vystup z mp3panelu.
  16. POuzil jsem autoradio starší, které má displej už na sobě a ne na palubce. protože nemá tak inteligetni tape mechaniku. tu jsem odšrouboval, odstřihl draty a spojil zelený s fialovým, dále vyrval mikrospínač s s dtratkama hnědý a oranžový. ty když se spojí, přepne se autoradio do TAPE, po rozopjeni zpět do TUNER. Mikrospínač jsem přilepil sem : https://photos.app.goo.gl/M4YbRX8MjEvwTRFy5 tim že otevřu dvířka se mi přepne autoradio do TAPE a je připraveno na přehrávání . Do díry po mechanice jsem přilepil MP3Panel a zapojil pouze napájení a výstup. první test hotového : https://photos.app.goo.gl/QSBnBTn2S1mWozQM8
  17. Zdar a sílu. Mam pokrok. https://photos.app.goo.gl/Turs6ur5RrJ7zY5D8 napojen mp3 panel v autoradiu . tady je poznat jak přepínám mezi radiem a mp3panelem. https://photos.app.goo.gl/WgBBkWDCN7ocxB1v6
  18. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    Abych byl upřímnej, ja se pustil do oprav tak, ze vezmu třeba další přední těhlici z vraku, co byl před rokem servisován, vyměním jí ložisko, čep a tyčku a celek vyměním na svém autě. Místo abych přelakovával dveře, vezmu opět z vraku dveře, přichystám elektriku aby byla v té palbě co mám a opět vyměním. Převodovka a celá přední náprava byla vyměněna zadarmo jen díky vraku, co jsem dostal na náhradní díly a kamarád mi to vyměnil na oplátku já se mu postarám zase o elektriku. Mám haldu dílů co stačí v podstatě umejt, nebo vyměnit silentblok a přehodit za poškozený na autě. Nestojí mě to takový ranec, páč díly kupuju od Badišáka na autorozvody.cz ... jenže to bych musel mít hlavně čas, občas i nářadí a k dispozici svého dvorního automechanika. Ten se chystá na výměnu turba, které bude následovat i výměnu toho sání a hurá, vše bude konečně originál .-) Někdo něco proti ?
  19. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    Jestli mam měnit tyčky a silentbloky na starym , nebo na novym, to vyjde na stejno. vlastně ne, na novym je to dražší :-)
  20. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    A kušuj porád,, .
  21. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    Nestraš. huš.
  22. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    proč myslíš? Třeba mě ještě přežije. Mam k ruce svého dvorního automechanika :-) a sem tam nějaký vrak na orgány.
  23. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    Já žádné problemy , ktereé by vyřešil ten odkaz nemam, jsem velice spokojen s 2.1TD. něco s BSI nechci.
  24. antik

    Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)

    Letní obuv opět v akci. S Michelinama.
×
×
  • Vytvořit...