Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Dovozauto Pečky alias Kolínský DI

Recommended Posts

Odesláno

Prověřovali mi to u PČR a zatím tam nic není. Píšu zatím. Dokonce je k tomu kopie Holandskýho VTP a ověření od Cebie. Ale když slyším, jak to tam měli sfouklý, tak ... Vinko ti pošlu do SZ ;)

Odesláno

Já jsem 20 let v Pečkách bydlel, takže celkem vím, jak to tam chodí :) Vzadu je taková vééélká dílna, kde se maká nonstop.. přijíždějí kamiony s bouračkama a další s bouračkama z anglie a v té dílně se trošku naleští atd a za týden vepředu stojí jako nikdy nebourané... Teď k tomu přidali asi i takovéhle věci...

Neříkám, že to jsou všechny, ale určitě bych si tam auto nekoupil...

Odesláno

No vidíš a naši jsou z auta nadšeni. Představa, že by o něj měli přijít ... Nic moc :roll:nevim

Kontrolovali jsme to co to šlo, tak to bude snad v pořádku, ale chtěl jsem jen vědět, jestli tuhle kauzu někdo sleduje a jaký na to máte názor?

[upravil dne 10.12.12 15:00 od MJSytic]

Odesláno

jj, zarucene \"nebouranych\" opravenych bouracek jsme tam par videli, pri vyberu te Syticovy 307, taky doufam, ze v jeho pripade to dopadne dobre

jinak moje 406 je taky dovezena majitelem tohoto bazaru, ovsem v dobe, kdy jsem ji kupoval s dovozem aut teprv zacinal, s cachry s papirama zacal asi az pozdeji

[upravil dne 10/12/12 15:07 od Ferry]

Odesláno

Dva kluci z dopravky ve vazbě, šéfa to čeká, je nyní v neschopence, dále se klepe v základech STK ve Velimi, tu má syn toho v neschopence.Stuchlíka z toho bazoše sebrali také. Zatím zabaveno cca 38 aut ,dalších 150 je v merku Policie a odhad je tak 500 aut. Byla to taková sériová malovýroba aut.Největší prdel byla, když u kufrové chcávky do TP napsali kombi. Paní s tím z STK v Kolíně vyhodili.Bude to ještě hodně zajímavé.

Odesláno

Já tam auto kupoval už před pár lety (306), byl to dovoz holandsko. Nevím jestli už v té době v tom jeli, ale auto jsem užíval bez problémů a nakonec i prodal... Jediný co se mi u nich nezdálo byli stavy tachometrů, ale to je běžný jev :)

Odesláno

Z peček jsem měl mojí ex 306 ku,auto nebouraný,na tachu 110 000,volant ošupanej jako kr...,zadní náprava K.O.v sedačce zapomenutá origo servisní knížka,poslední dervis v Holandsku při 180000 km:DMotor z Experta.Vyměnil jsem nápravu,udělal pár věcí,auto naleštil,důlčíkem opravil typ motoru:o a auto má švára do dneška,na tachu je asi 380000 a auto šlape bez nějakých extra investic,takže pecka z peček:mrk

Odesláno

moje 406, kupovana od p. Stuchlika v roce 2001 dovezena taky z holandska, na tacho 100tis, skutecnost 2x tolik ( dokonce zapsana poznamka v servisce o vymene spatnych budiku jeste v peugeotu v NL, bohuzel zjisteno az po koupi, holt tehdejsi naivita :D ) Ted ma najeto cca 470tis a jezdi taky porad dal :)

Odesláno

Včera v TV ukazovali reportáž o tomto případu a mimo jiné ukázali i tu spoustu servisních razítek a knížek. Pro každou automobilku se tam našlo razítko i knížka.

Odesláno

To je jenom špička ledovce.Dneska koupit auto v bazaru je celkem hazard.

To už je snad lepší koupit i tu 301 za 220 tis (i když je bez výbavy) ale mám jistotu nového,nekradeného a ani jinak neupraveného auta.

Odesláno

je to uz cca 2 roky, co jsem tam u nich prohlizel/projizdel 307. No vzal jsem si VIN, a zeptal se v Peugeot servisu. Vysledek byl \"stoceno\", perlicka ovsem byla, ze to bylo stoceno presne na kilometr, k poslednimu, v te dobe cca 1,5 roku staremu zaznamu v databazi Peugeot. Proste jakoby kdyby to auto dojelo do servisu, tam nekdo zaplatil za 120 000 prohlidku a ze servisu to odtahli na podvalniku, proste ani Km navic, to mne tehdy vazne pobavilo, ...:D:D

Odesláno

Ja myslim ze i nedaleko od nas byl podobny doveda.

Ted v ne jsem byl coby ridic v Pze pro Octavii RS myslim 2007 prestorjena na 2009??

Caa 90tis/km cena 250 tis Kc.

Dobra jelo se tam s tim ze to bylo celne malicko poborene ALE

- na prednim skle na jedne strane skoro zadne lepidlo na druhe cca 1,5cm

- plasty uvnitr skoro jako taxik po 2mil/km

- a nejvetsi bomba SERVISKA pry vypis ale prvni zaznam 2008 posledni 2012 a serviska vytistena v roce 2012!

- nebavime se o brzdach kde predek byl na vymenu a zadek rezatej .....

Jinak sam znam klempire a od nej by me spravene auto nevadilo - dela svou praci jak by se delat mela.

Tak se jelo jinam.

A je to stejne i tady kdyz si necham namazat med kolem ..... tak proc ted brecet :(

Neni tak dlouho co se verejne jeden dovozce chvastal ze razitka z italie jsou prkotina a dohledat neco v jejich bordelu je v podstate nahoda-treba z nemecka mel tak trosku strach tam se pry vse vede jak ma.....

Vitejte v Cesku ....

[upravil dne 11/12/12 12:32 od Lihous]

Odesláno

Jo Stuchlík a ,,dopravka,, v Kolíně.....zase je pár volnejch lukrativních míst ..... no stuchlík už měl problémy v roce 2000 a stejně s tím nic neudělali...letí fáma,že přejel i svoji bejvalou manželku....která to přežila....rozvod jen formalní kvůli převedení peněz a majetku.... ale potom se to trochu vymklo kontrole.... nikdy bych si tam nic nekoupil...jo možná teď RT3....

Odesláno

Pro MJSytic : Presne tak jak jsem to napsal.

Ale nejsem general po prohrane/vyhrane \"BiTvE\"

Take jsem v minulosti naletel privezl si krasnou P405SRi jedina vada na krase byla

ze motor mel sice priznano 180tis ale me jezdil asi 1500km

- reklamace :D

- dohoda :D :D

- soudy :D :D :D :D :D

Tak se udelala komplet GO ktera pred mnoha lety stala peknych 60tis a od te doby .....

Nepozdava ? - Jedeme DAL aut je hodne.

Tak ze asi tak.

Jo do papiru je asi problem vlezt a na neco prijit ..... :myslim

Nezavidim vsem kterych se to tak nejak tyka

zit v predstave ze prijdu o kocar a bazar me piiiip neni prijemne.

Ale to se odbocilo kdyz tak SZ vlakno je o jinem tematu.

[upravil dne 11/12/12 16:43 od Lihous]

Odesláno

Aha, tak když si to tak myslel, tak by mne zajímalo, kde tady jako brečím a kde jsem si nechal mazat med kolem ...? :o

Ale pokud bych měl brečet, tak:

Než jsme 307 koupili, tak jsme jí nechali porvěřit dle VIN u Peugeotu - servisní historie seděla (km neřeším), původ auta seděl, VIN nebylo hledané v žádném státu. Auto mělo certifikát od Cebie, kopii původního NL VTP a na jeho základě vystavený CZ čistopis. Následné přihlášení proběhlo bez problémů - vše bylo v pořádku.

Takže podle státu (v zastoupení státních zaměstnanců) máš všechno v cajku (vyinkasuje od tebe peníze), a pak ten samý stát přijde a řekne ti, že máš smůlu?!

To je asi špatně, ne? :myslim

Ale jak jsem psal - auto jsme prolezli a zkontrolovali vše, k čemu se normální smrtelník dostane. Takže věřím, že bude vše v pořádku. Ale štve mě, že ti na to nikdo \"štempl\" nedá :grr:myslim

[upravil dne 11.12.12 19:41 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...