MJSytic Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Tak jelikož se mě to přímo dotýká (v létě jsme tam koupili našim 307SW) tak se chci zeptat, jak to vidíte vy ostatní? Je tu snad někdo další, kdo si tam koupil auto? http://www.ceskatelevize.cz/ct24/zive-vysilani/videozaznam-420834-brifink-policie-k-zasahu-na-odboru-dopravy-v-koline/ Citovat
MJSytic Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 Prověřovali mi to u PČR a zatím tam nic není. Píšu zatím. Dokonce je k tomu kopie Holandskýho VTP a ověření od Cebie. Ale když slyším, jak to tam měli sfouklý, tak ... Vinko ti pošlu do SZ Citovat
Moral3z Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Já jsem 20 let v Pečkách bydlel, takže celkem vím, jak to tam chodí Vzadu je taková vééélká dílna, kde se maká nonstop.. přijíždějí kamiony s bouračkama a další s bouračkama z anglie a v té dílně se trošku naleští atd a za týden vepředu stojí jako nikdy nebourané... Teď k tomu přidali asi i takovéhle věci... Neříkám, že to jsou všechny, ale určitě bych si tam auto nekoupil... Citovat
MJSytic Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 No vidíš a naši jsou z auta nadšeni. Představa, že by o něj měli přijít ... Nic moc :nevim Kontrolovali jsme to co to šlo, tak to bude snad v pořádku, ale chtěl jsem jen vědět, jestli tuhle kauzu někdo sleduje a jaký na to máte názor? [upravil dne 10.12.12 15:00 od MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 jj, zarucene \"nebouranych\" opravenych bouracek jsme tam par videli, pri vyberu te Syticovy 307, taky doufam, ze v jeho pripade to dopadne dobre jinak moje 406 je taky dovezena majitelem tohoto bazaru, ovsem v dobe, kdy jsem ji kupoval s dovozem aut teprv zacinal, s cachry s papirama zacal asi az pozdeji [upravil dne 10/12/12 15:07 od Ferry] Citovat
ozzy1 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Dva kluci z dopravky ve vazbě, šéfa to čeká, je nyní v neschopence, dále se klepe v základech STK ve Velimi, tu má syn toho v neschopence.Stuchlíka z toho bazoše sebrali také. Zatím zabaveno cca 38 aut ,dalších 150 je v merku Policie a odhad je tak 500 aut. Byla to taková sériová malovýroba aut.Největší prdel byla, když u kufrové chcávky do TP napsali kombi. Paní s tím z STK v Kolíně vyhodili.Bude to ještě hodně zajímavé. Citovat
Driver Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Já tam auto kupoval už před pár lety (306), byl to dovoz holandsko. Nevím jestli už v té době v tom jeli, ale auto jsem užíval bez problémů a nakonec i prodal... Jediný co se mi u nich nezdálo byli stavy tachometrů, ale to je běžný jev Citovat
olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Z peček jsem měl mojí ex 306 ku,auto nebouraný,na tachu 110 000,volant ošupanej jako kr...,zadní náprava K.O.v sedačce zapomenutá origo servisní knížka,poslední dervis v Holandsku při 180000 km:DMotor z Experta.Vyměnil jsem nápravu,udělal pár věcí,auto naleštil,důlčíkem opravil typ motoru:o a auto má švára do dneška,na tachu je asi 380000 a auto šlape bez nějakých extra investic,takže pecka z peček:mrk Citovat
Ferry Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 moje 406, kupovana od p. Stuchlika v roce 2001 dovezena taky z holandska, na tacho 100tis, skutecnost 2x tolik ( dokonce zapsana poznamka v servisce o vymene spatnych budiku jeste v peugeotu v NL, bohuzel zjisteno az po koupi, holt tehdejsi naivita ) Ted ma najeto cca 470tis a jezdi taky porad dal Citovat
jtichy Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Taky jsem tam koupil svou 307SW - je to 4 roky, samozřejmě stačené tacho, ale jinak jezdí ... no doufám že nebudeme těma vyvolenejma u PČR Citovat
Laďa Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Včera v TV ukazovali reportáž o tomto případu a mimo jiné ukázali i tu spoustu servisních razítek a knížek. Pro každou automobilku se tam našlo razítko i knížka. Citovat
sloters Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 To je jenom špička ledovce.Dneska koupit auto v bazaru je celkem hazard. To už je snad lepší koupit i tu 301 za 220 tis (i když je bez výbavy) ale mám jistotu nového,nekradeného a ani jinak neupraveného auta. Citovat
Rotorhead Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 je to uz cca 2 roky, co jsem tam u nich prohlizel/projizdel 307. No vzal jsem si VIN, a zeptal se v Peugeot servisu. Vysledek byl \"stoceno\", perlicka ovsem byla, ze to bylo stoceno presne na kilometr, k poslednimu, v te dobe cca 1,5 roku staremu zaznamu v databazi Peugeot. Proste jakoby kdyby to auto dojelo do servisu, tam nekdo zaplatil za 120 000 prohlidku a ze servisu to odtahli na podvalniku, proste ani Km navic, to mne tehdy vazne pobavilo, ...:D Citovat
Lihous Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Ja myslim ze i nedaleko od nas byl podobny doveda. Ted v ne jsem byl coby ridic v Pze pro Octavii RS myslim 2007 prestorjena na 2009?? Caa 90tis/km cena 250 tis Kc. Dobra jelo se tam s tim ze to bylo celne malicko poborene ALE - na prednim skle na jedne strane skoro zadne lepidlo na druhe cca 1,5cm - plasty uvnitr skoro jako taxik po 2mil/km - a nejvetsi bomba SERVISKA pry vypis ale prvni zaznam 2008 posledni 2012 a serviska vytistena v roce 2012! - nebavime se o brzdach kde predek byl na vymenu a zadek rezatej ..... Jinak sam znam klempire a od nej by me spravene auto nevadilo - dela svou praci jak by se delat mela. Tak se jelo jinam. A je to stejne i tady kdyz si necham namazat med kolem ..... tak proc ted brecet Neni tak dlouho co se verejne jeden dovozce chvastal ze razitka z italie jsou prkotina a dohledat neco v jejich bordelu je v podstate nahoda-treba z nemecka mel tak trosku strach tam se pry vse vede jak ma..... Vitejte v Cesku .... [upravil dne 11/12/12 12:32 od Lihous] Citovat
MJSytic Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 A tohle si myslel jak? \"A je to stejne i tady kdyz si necham namazat med kolem ..... tak proc ted brecet\" Citovat
John_Ice Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Jo Stuchlík a ,,dopravka,, v Kolíně.....zase je pár volnejch lukrativních míst ..... no stuchlík už měl problémy v roce 2000 a stejně s tím nic neudělali...letí fáma,že přejel i svoji bejvalou manželku....která to přežila....rozvod jen formalní kvůli převedení peněz a majetku.... ale potom se to trochu vymklo kontrole.... nikdy bych si tam nic nekoupil...jo možná teď RT3.... Citovat
Lihous Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Pro MJSytic : Presne tak jak jsem to napsal. Ale nejsem general po prohrane/vyhrane \"BiTvE\" Take jsem v minulosti naletel privezl si krasnou P405SRi jedina vada na krase byla ze motor mel sice priznano 180tis ale me jezdil asi 1500km - reklamace - dohoda :D - soudy :D :D Tak se udelala komplet GO ktera pred mnoha lety stala peknych 60tis a od te doby ..... Nepozdava ? - Jedeme DAL aut je hodne. Tak ze asi tak. Jo do papiru je asi problem vlezt a na neco prijit ..... Nezavidim vsem kterych se to tak nejak tyka zit v predstave ze prijdu o kocar a bazar me piiiip neni prijemne. Ale to se odbocilo kdyz tak SZ vlakno je o jinem tematu. [upravil dne 11/12/12 16:43 od Lihous] Citovat
MJSytic Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 Aha, tak když si to tak myslel, tak by mne zajímalo, kde tady jako brečím a kde jsem si nechal mazat med kolem ...? Ale pokud bych měl brečet, tak: Než jsme 307 koupili, tak jsme jí nechali porvěřit dle VIN u Peugeotu - servisní historie seděla (km neřeším), původ auta seděl, VIN nebylo hledané v žádném státu. Auto mělo certifikát od Cebie, kopii původního NL VTP a na jeho základě vystavený CZ čistopis. Následné přihlášení proběhlo bez problémů - vše bylo v pořádku. Takže podle státu (v zastoupení státních zaměstnanců) máš všechno v cajku (vyinkasuje od tebe peníze), a pak ten samý stát přijde a řekne ti, že máš smůlu?! To je asi špatně, ne? Ale jak jsem psal - auto jsme prolezli a zkontrolovali vše, k čemu se normální smrtelník dostane. Takže věřím, že bude vše v pořádku. Ale štve mě, že ti na to nikdo \"štempl\" nedá :myslim [upravil dne 11.12.12 19:41 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.