Pe.Tr Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 co říkáte na novou funkci karty? budete to používat ? je to takovej nezvyk http://www.csas.cz/banka/appmanager/portal/jakplatitkartou?_nfpb=true&_pageLabel=jpk&docid=internet/cs/sc_5561.xml&newwindow=true Citovat
Kurt Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 A zajímají tě jenom ti, kteří mají kartu od ČS? Bezkontaktní přece vydává více bank (třeba i Fio, u kterého má klub účty). Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 to ja samo nevim že to jevicero ale asi jo pac pochybuju že obchodnici budou mit pristroj jen pro CS , jo pokrok nezastavis Citovat
Kurt Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Já jsem asi zpátečník, ale když jsem si nedávno žádal o novou kartu, vzal jsem tu bez téhle vymoženosti. Důvod je ten, že ty bezkontaktní platby jsou zároveň taky bez autorizace PINem (alespoň do určité částky) a já prostě nechci někomu v případě ztráty karty sponzorovat nákupy. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 u čs ti pravě za zneužiti ukradene karty timto bezpinovym zpusobem (u cs max do 500,-) garantuji vraceni penez Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 jinakteda manzelce ta karta prisla automaticky , za mesic ji konci ta puvodni Citovat
barenst Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 u kazdeho pojisteni je nekaje ale, u tehle je nejaky cas na nahlaseni bance Citovat
Kurt Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Petře, na pohádky a hodnýho strejdu nevěřím, ať sedí v ČS nebo před školkou. Stačí mi nahlédnout do VOP a tam vidím: Klient nese ztrátu z neautorizované platební transakce v plné výši i v případě, že byla ztráta způsobena použitím ztraceného nebo odcizeného platebního prostředku nebo zneužitím platebního prostředku, nezajistil-li Klient ochranu jeho jedinečných bezpečnostních prvků, a to do okamžiku, kdy takovou skutečnost Bance oznámil. V případě Kartových transakcí je však Klientova odpovědnost za Kartové transakce, škody a náklady, vyplývající ze zneužití ztraceného/odcizeného platebního prostředku ve lhůtě čtyřiceti osmi (48) hodin před okamžikem oznámení takové skutečnosti Bance, omezena maximálně částkou sto padesáti (150) EUR. Co je to ochrana jedinečného bezpečnostního prvku u nijak zabezpečených bezkontaktních plateb nevím a tak se nebudu hádat o tom, zda ČS opravdu něco hodlá kompenzovat, ale jak ji znám, chce vydělávat za každou cenu. Osobně bych si počkal na první případ zneužití, o kterém se objeví informace (a že v době internetu se vždycky někdo o zkušenost s reklamací podělí). Citovat
Tom_206 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Bezkontaktní kartu už nějákej ten pátek od ČS mám a celkem to využívám, když není po ruce hotovost Je to trochu nezvyk nevyťukávat pin, ale o to je to rychlejší u pokladny Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Tayk mam ČS a využivam to celkem dost, jen mě překvapili v Lidlu, prodavačka na mě koukala jako že co to chci dělat a pak když to piplo tak ji vyjela z kasy stvrzenka a ona čuměla jak jojo a prý \"to je jako všechno, to ani nevim že to jde\" Citovat
Dave_k Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Taky mám jednu takovou kartu od citibank. Jak to jde tak používám bezkontaktně. Většinou se mi ji prodavačky snaží vzít a někam strčit. Jen jednou se mi stalo, že ji to nevzalo a prodavačka říkala, že to asi bezkontaktně bere jen karty od ČS. Citovat
MJSytic Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Co kartou, ale co to placení mobilem - \"NFC\" ...:myslim Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Na NFC se taky těším. Už aby to KB podporovala... Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Zatim jsem to pouzil jednou bylo to rychly ... No prima ... Ale je to do 500 a 500 sebou vetsinou mam cash, kdyz je to vic, platim to kartou vzdy .. takze pro me vyuziti diskutabilni .. Citovat
milne Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Taky mám jednu takovou kartu od citibank. Jak to jde tak používám bezkontaktně. Většinou se mi ji prodavačky snaží vzít a někam strčit. Jen jednou se mi stalo, že ji to nevzalo a prodavačka říkala, že to asi bezkontaktně bere jen karty od ČS. Já kartu z ruky nedávám. Jen řeknu bezkontaktně a ukážu kartu. Pak přiložím k terminálu a po pípnutí je zaplaceno. Citovat
Moral3z Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Jojo..ale skoda, ze je to rozsireny jen tak malo... jednou sem tim plail v C&A...snad se to casem rozsiri vic...ale je to kazdopadne velice pohodlne... Citovat
Vítek1 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 jeste ze je to zatim tak malo protoze od KB odchazim a Equa bank me to bude mit az na zacatku roku. Jinak NFC me moc nebere KB ji ma uz spustenou od srpna. Ale kartu ma clovek vzdy u sebe tak proc platit mobilem? Citovat
Goldinka Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 bezkontaktní kartu nemám, a ani ji prozatím nechci. Nedělám si žádné iluze o zabezpečení toho čipu a vsadím se, že v blízké době budou mít zlodějíčci kouzelnou krabičku, se kterou kolem vás projdou a vytahnou prachy - bezkontaktně... sci-fi? ne, dneska už mi to ani jako sci-fi nepřijde... Citovat
h4wk3y Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak ja si pred par dny zazadal o vydani bezkontaktni karty, tak jsem na to zvedavej... Posledni dobou jsem hodne zacla platit kartou i male nakupy, takze to vidim jako plus a tesim se na kartu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.