Veverka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Souhlasim se StibTem, ze moznost provetrat 301 byla naprosto super. Diky za spolujizdu Tome! A hlavne diky Pe.Trovi za tu moznost a vsem organizatorum za skvelou akci! :potlesk Moc jsme si to s Veverkovou uzili a poznali zase nove zajimave lidicky Jeste tu s par poslednimi samuraji zustavame na nocleh a snidani, ale pak uz domu... Citovat
MilanF1 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 My už taky doma, ač na nás dost pokročilá hodinka, ale stálo to za to. Tímto společně s Kitty děkujeme organizátorům za pěkný vánoční sraz. Citovat
Goldinka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Tak my jsme už taky nějakou chvíli doma dořídila jsem v pohodě, žádný švestky ani sníh, ani námraza na silnici, no zkrátka musim se pochválit, jízdu na letních pneu s jednou brzdou novou, v tomhle počasí jsem zvládla A chtěli jsme poděkovat za skvělý vánoční večírek, byl opravdu super a už se opět těším na další sraz ) Všem mockrát děkuji Těch pár fotek co jsem udělala dodám nějak až se k tomu dostanu ) Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tož už jsem taky doma. Byl to krásný sraz, a na něm báječní lidé. Velké díky organizátorům. Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 I já děkuji za příjemný předvánoční srazík. Jídla byl dostatek (i Motomoto klidně mohl dorazit, najedl by se určitě stejně luxusně jako já). Lidí dorazilo tolik, že restaurace byla zcela plná a tak nešlo s každým pokecat (to je ale na srazech normální a tak se vytvoří skupinky těch, kteří se spolu znají třeba z fóra a pak jsou překvapeni když se vidí na vlastní oči). Odjížděl jsem hned po vyhlášení bowlingu, páč mně už 2 hodiny tlačily v žaludku ty 3 l malinovky, které jsem do něj natlačil - pokud byl můj odjezd poněkud uspěchaný, omlouvám se (zejména těm, s kterým jsem na rozloučenou ani tlapou nepotřásl). Cesta domů proběhla v pohodě až na to totálně rozšvihaný auto, které jsem viděl na D8 u Letňan (naštěstí v protisměru, ale takhle před Vánocema to člověk vidí v ještě horších barvách). Ještě jednou dík a za rok (nebo s některými někdy někde dřív) [upravil dne 9/12/2012 08:57 od Medvěd] Citovat
Ivka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Také děkujeme organizátorům za super sraz Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Odjížděl jsem hned po vyhlášení bowlingu, páč mně už 2 hodiny tlačily v žaludku ty 3 l malinovky, které jsem do něj natlačil - pokud byl můj odjezd poněkud uspěchaný, omlouvám se (zejména těm, s kterým jsem na rozloučenou ani tlapou nepotřásl). [upravil dne 9/12/2012 08:57 od Medvěd] Sorry nedá mi to ale ... ... na tlačení ať už v žaludku či níže tam byli vybavení (WC) Citovat
gronholmm Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Já také děkuju za super srazík :papa A co se týče bouračky tak my jsme míjeli totálně rozšvihnou Felicii přímo naproti Domanskému ve Zdibech - myslíš tuhle bouračku Méďo? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Děkuji také organizátorům za příjemný srazík a za vyzkoušení 301:papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 a děkuji za hezké dárečky a hlavně za mikinu z bowlingu :super:super:super:super Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Gronholme - viděl jsem nějaké auto na D8 původně mířící směr Teplice, jak je namáčklé ke svodidlům v rychlém pruhu a otočené směr Praha. Kolem blikala spousta majáků a já fakt neměl chuť zjišťovat žádné podrobnosti. Co se místa týče, ano, mohlo to být naproti Domanskýmu. To StibTo - na oné mstnosti jsem byl několikrát, ale nafouknutí se a podivných tlaků jsem se tam nezbavil, bo by hrozilo, že by ona místnost mohla explodovat:D Citovat
SV 24 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 také všem děkujeme za krásný srázek! 301 mě nadchla za ty peníze,turnaj super a dáračky potěšily! Už se těšíme na zimní klouzání! Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Jo Stepane .. Uz asi tusim, kde jsi me potkal jak jsi rikal, ze jsem nereagoval na mavani Stali jsme vedle sebe u toho Ortenaku na svetlech kdy doprava jsem zatacel ke Crossu a ty jsi jel v cervene 205 tusim rovne a i jsi proturoval kratce motor, ne ? Ted jsem si na to vzpomnel, ale asi jsem byl myslenkami mirne jinde, tak jsem to nechal bez reakce Tak sorry nooooo Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Nj ja jsem si pri prijizdeni na ten semafor samozrejme vsiml o jake auto jde ale i kdyz Tvoje vlakenka sleduji neseplo mi to ze by to mohl byt nekdo z Clubu Tak priste Citovat
Péťa Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Posádka Džáňa, Hurvajz a já vyjíždí od Scratchů. Do 04:00 jsme si měli o čem povídat. Já děkuji za skvělý srázek, atmosféra byla opět vynikající. Jídla bylo dostatek a velmi chutné. Zvláštní poděkování Verče za dáreček, Scratchům za azyl a péči a Džàňovi za bezpečný odvoz. Mrzí mě, že jsem nenašel Ivku, rád bych ji poznal a poděkoval osobně. Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak vysočinská odnož alias ChouLu je doma Musím poděkovat vedení klubu za skvěle zorganizovaný večírek, bylo to na jedničku A také všem klubákům, bez nich by nebyla taková atmosféra jaká tam včera byla Díky díky díky Citovat
Ivka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Peta - na nějakém dalším srazu to určitě napravíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.