Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasim se StibTem, ze moznost provetrat 301 byla naprosto super. Diky za spolujizdu Tome! A hlavne diky Pe.Trovi za tu moznost a vsem organizatorum za skvelou akci! :super:potlesk Moc jsme si to s Veverkovou uzili a poznali zase nove zajimave lidicky ;)

Jeste tu s par poslednimi samuraji zustavame na nocleh a snidani, ale pak uz domu... :papa

Odesláno

My už taky doma, ač na nás dost pokročilá hodinka, ale stálo to za to. Tímto společně s Kitty děkujeme organizátorům za pěkný vánoční sraz.

Odesláno

Tak my jsme už taky nějakou chvíli doma :) dořídila jsem v pohodě, žádný švestky ani sníh, ani námraza na silnici, no zkrátka musim se pochválit, jízdu na letních pneu s jednou brzdou novou, v tomhle počasí jsem zvládla :P:)

A chtěli jsme poděkovat za skvělý vánoční večírek, byl opravdu super a už se opět těším na další sraz :)) Všem mockrát děkuji :) Těch pár fotek co jsem udělala dodám nějak až se k tomu dostanu :))

Odesláno

I já děkuji za příjemný předvánoční srazík.

Jídla byl dostatek (i Motomoto klidně mohl dorazit, najedl by se určitě stejně luxusně jako já).

Lidí dorazilo tolik, že restaurace byla zcela plná a tak nešlo s každým pokecat (to je ale na srazech normální a tak se vytvoří skupinky těch, kteří se spolu znají třeba z fóra a pak jsou překvapeni když se vidí na vlastní oči).

Odjížděl jsem hned po vyhlášení bowlingu, páč mně už 2 hodiny tlačily v žaludku ty 3 l malinovky, které jsem do něj natlačil - pokud byl můj odjezd poněkud uspěchaný, omlouvám se (zejména těm, s kterým jsem na rozloučenou ani tlapou nepotřásl).

Cesta domů proběhla v pohodě až na to totálně rozšvihaný auto, které jsem viděl na D8 u Letňan (naštěstí v protisměru, ale takhle před Vánocema to člověk vidí v ještě horších barvách).

Ještě jednou dík a za rok (nebo s některými někdy někde dřív) :papa

[upravil dne 9/12/2012 08:57 od Medvěd]

Odesláno

Odjížděl jsem hned po vyhlášení bowlingu, páč mně už 2 hodiny tlačily v žaludku ty 3 l malinovky, které jsem do něj natlačil - pokud byl můj odjezd poněkud uspěchaný, omlouvám se (zejména těm, s kterým jsem na rozloučenou ani tlapou nepotřásl).

[upravil dne 9/12/2012 08:57 od Medvěd]

Sorry nedá mi to ale ... :D ... na tlačení ať už v žaludku či níže tam byli vybavení (WC) :D:papa

Odesláno

Já také děkuju za super srazík :mrk:papa

A co se týče bouračky tak my jsme míjeli totálně rozšvihnou Felicii přímo naproti Domanskému ve Zdibech - myslíš tuhle bouračku Méďo?

Odesláno

Gronholme - viděl jsem nějaké auto na D8 původně mířící směr Teplice, jak je namáčklé ke svodidlům v rychlém pruhu a otočené směr Praha. Kolem blikala spousta majáků a já fakt neměl chuť zjišťovat žádné podrobnosti. Co se místa týče, ano, mohlo to být naproti Domanskýmu.

To StibTo - na oné mstnosti jsem byl několikrát, ale nafouknutí se a podivných tlaků jsem se tam nezbavil, bo by hrozilo, že by ona místnost mohla explodovat:D

Odesláno

také všem děkujeme za krásný srázek! 301 mě nadchla za ty peníze,turnaj super a dáračky potěšily! Už se těšíme na zimní klouzání! :papa

Odesláno

Jo Stepane .. Uz asi tusim, kde jsi me potkal jak jsi rikal, ze jsem nereagoval na mavani :D Stali jsme vedle sebe u toho Ortenaku na svetlech kdy doprava jsem zatacel ke Crossu a ty jsi jel v cervene 205 tusim rovne a i jsi proturoval kratce motor, ne ? Ted jsem si na to vzpomnel, ale asi jsem byl myslenkami mirne jinde, tak jsem to nechal bez reakce :) Tak sorry nooooo :)

Odesláno

Nj ja jsem si pri prijizdeni na ten semafor samozrejme vsiml o jake auto jde ale i kdyz Tvoje vlakenka sleduji neseplo mi to ze by to mohl byt nekdo z Clubu :) Tak priste :papa

Odesláno

Posádka Džáňa, Hurvajz a já vyjíždí od Scratchů. Do 04:00 jsme si měli o čem povídat. Já děkuji za skvělý srázek, atmosféra byla opět vynikající. Jídla bylo dostatek a velmi chutné.

Zvláštní poděkování Verče za dáreček, Scratchům za azyl a péči a Džàňovi za bezpečný odvoz. Mrzí mě, že jsem nenašel Ivku, rád bych ji poznal a poděkoval osobně.

Odesláno

Tak vysočinská odnož alias ChouLu je doma :aut

Musím poděkovat vedení klubu za skvěle zorganizovaný večírek, bylo to na jedničku :)

A také všem klubákům, bez nich by nebyla taková atmosféra jaká tam včera byla :)

Díky díky díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...