Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Podzim 98 Brno-Slatina pak výcvik Olomouc-Hejčín pak Sokolnice a nakonec zase Slatina :D

Spojař-Dálnopisec :D:D

jako vojín došel a jako vojín odešel za průsery jsu rád že sem neseděl

• O 5 let později...
Odesláno

Ty jo to je téma :D

1987-1988 - VÚ 8700 Michalovce 

1988 - 1989 VÚ 5963 Lešany

Mezi tím chvilku Týn nad Vltavou a Benešov u Prahy

Zvláštní životní období,ale což je to díkybohu pryč:papa

Odesláno

1985-89 VVTŠ Liptovský Mikuláš, 1989-90 VÚ 3330 Rožmitál pod Třemšínem První PLOTZ (Proti Letadlová Opravně Technická Základna) dopravní baterie, ale jako "furťák", bohudík mi to vydrželo jen rok. :)

Odesláno

Tak já byl CZ97  neboli civil zima 97  a sloužil jsem 01/ 97-12/ 97 u 6164 což byl 4 provozní pluk velitelství protivzdušné obrany ve Staré Boleslavy.  A končil jsem jako desátník ve  funkci velitel družstva. Celou vojnu jsem byl na autorotě i když po VŘK ( KŘK) jsem asi 6 týdnů bouchal službu v kuchyni protože jsem hned druhou vycházku naboural Trabantem jiný osobák a VéPéčka mi zadržely ŘP . Když mi vrátily noty tak jsem začal jezdit s V3S a Avií A30  dvakrát jsem byl V3Skou na cvičení na jaře na Libavé a na konci léta na Doupově pokaždé tam od nás jelo cca 6-7 UAZů moje V3S VN a V3S PAD. Kluci s UAZama vozili řídící toho cvičení a já jezdil pro kuchyň PADka nám dělala zázemí. Hodně jsem chodil do služeb jako hotovostní řidič tahače v autoparku a na podzim jsem dělal instruktora VŘK. Jako když by tam byla ta parta se kterou jsem " válčil " tak bych si to klidně dal znova protože jsme tam zažily spoustu srandy taky byli horší dny ale na ty se rychle zapomnělo.  Velitel roty byl guma jak má být ale jeho zástupce a technik roty a výkoňačka to byli správný lidi a s kým jsem měl hodně do činění byl náčelník autoslužby nějaký Pepa Skrbek férovej chlap a hlavně na nic si nehrál. A taky na koho hodně vzpomínám mjr. Katuš  ten vedl VŘK a vlastně na konci vojny když se právník útvaru dozvěděl že jsem celý rok dělal řidiče a že mi po té nehodě na začátku papíry vrátili tak se za mě postavil a doslova mi vyřval papíry protože ten právník mi je chtěl sebrat.  A jako dneska se slyším co jsem náčelníkovy autoslužby řekl když si nás zavolal asi 20 dní  do civilu a prohlásil dneska dostanete vycházku a půjdete do města a koupíte každej flašku kdo přinese rum dostane bumážku na vleky  kdo dovalí vizoura dostane bumážku na autobusy. A já na to povídám náčelníku v životě autobusem jezdit nebudu. No a za pár dnů to bude 20 let co jsem doma z vojny a co jsem se začal živit jako řidič z povolání a za těch 20 let jsem za volantem autobusu přes 14 roků ale tenkrát jsem byl frajer a donesl jsem jen rum a někdy v r. 2002 jsem si za těžký prachy dodělával "Déčko" .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...