Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja byl pred rokem s jistou zadnicoidni zalezitosti v nemocnici na Frantisku :) ....Strava pokud si dobre pamatuju nebyla nejhorsi ... Spis byl vopruz lezet tam jak lemra kdyz venku bylo nadherne a taky ze me puvodne chteli pustit uz v sobotu (streda/ctvrtek zakrok) a nakonec to oddalovali a sel jsem v pondeli .. dva dny .. hrozny to vydrzet jak jsem chtel pryc :bojim

Odesláno

To já byl před :myslimpěti lety ve střešovicích, byl jsem tam týden. Bohužel kvůli důvodu mé hospitalizace mi byla veškerá strava před operací i po ní odepřena, pouze nápoje. Na poslední den jsem doktora ukecal alespon na \"obarvenou vodu\" - vývar. Nebylo to moc příjemné, když vedle mě byl chlap s kýlou a ten to si jídlo nemohl vynachválit, dokonce litoval, že si to nemůže vzít na pokoj, aby to tam dojedl později.

V závěru mé \"návštěvy\" byl se mnou na pokoji zafačovaný klučina, který se vymlátil na motorce a předtím byl 3 týdny na JIPce :ticho Moc příjemná ta diskuse nebyla ...

Takže všude nevaří zas tak špatně, ale bohužel jsem si to nemohl vychutnat :(

Odesláno

No tak není to veselý čtení až na tu Pe.Trovu hlášku o příčině úmrtí těch dvou na pokoji. Ještě že jsem byl naposledy v nemocnici před 15 lety.

Scratchi, tak doufám že nejsi na šestnáctce a brzo se Tě pustí domů.

Dcera byla v Jičíně na operaci krčních mandlí a měla k jídlu cosi podobného, takže to asi bude ve většině nemocnic podobné.

Jak píše Stibto, že jeho odchod domů prodlužovali, tak dceru zase naopak pustili o dva dny dříve a to zrovna v den, kdy jsme se s manželkou střídali v nemocnic ve hlídání, ona v šest ráno odjela do školy a já v půl osmé přijel. Po vizitě mi sdělili, že si ji můžu odvézt. Venku bylo si 10 stupňů a já pro ni měl pouze tričko a kalhoty. Mají v tom v těch nemocnicích bordel. Nakonec ale přežila i tu stravu i ten rychlý odchod.

Guest Scratch
Odesláno

jsem na 14, takze dobry :D, ale zase na druhou stranu tu 16 nemame ......

Odesláno

Je vidět, že se věkový průměr Peugeot-clubu pořád zvyšuje, nejdřív se místo aut začalo probírat žrádlo, až se kvůli tomu musela udělat zvláštní sekce, no a pomalu začínaj i nemoce a příhody z nemocnic ;)

Odesláno

Jj a za chvili tady bude vlakno Tohle me boli a tamto.. Mam jit k doktorovi ? :D

Guest Scratch
Odesláno

tak jsem doma a mel jsem vybornou bramborovou kasu a parecek :)

Stibto: co delat, kdyz mi tece steh?:(

Odesláno
Jj a za chvili tady bude vlakno Tohle me boli a tamto..

Tady v Kulinářském koutku bude mít ale suverénně nejvíc příspěvků téma \"Nevíte, co jsem měl včera k obědu?\" :)

Odesláno

tak ryza- ryzovy vyvar, cierny caj .... - vsetko proti hnacke, vsetko zaraza sranie - tak to tam davaju asi aby im pacienti pekne lezali v postielkach a nemotali sa im po chodbach. alebo setria na vode pri splachovani :D

Guest Scratch
Odesláno

automale: taky nechapu, na to, ze jsem musel mit stolici aby me pustili dom. Tak jsem to nasel na netu, rekl jsem jim to, oni me pustili domu a az doma vecer to vyslo :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Strava na Bulovce je humus:bojim.......ležela jsem tam týden a stačilo..... Jediná nemocniční strava, která stojí za to je ta z Královských Vinohrad. Tam jsem se na to jídlo dokonce těšila :)

Tam jsem ležel s Dádou a nechápu Tvá slova chvály. Asi jsem moc rozmazlený od Martiny ;)

Odesláno

Se docela divím slepák v tomhle věku :myslim Seš první koho znám, se slepák, nad 15let :). Myslela jsem, že už to dělaj jen laparoskopicky.

Já si to užila v 10letech, týden mě bolelo břicho, dětská lékařka nic nepoznala, naši si už taky mysleli, že simuluju, až když jsem nemohla ani chodit, tak mě táta vzal k sobě do nemocnice (ne že by byla jeho, jen tam pracuje :D), tam se na mě koukl (šáhl) první chirurg a hned mě vezli do dětský a za chvílu jsem šla pod kudlu, akutní zánět, nechybělo moc a slepák by už praskl. Co si pamatuju, tak jsem měla 3dny po operaci jen kapačku, pak začaly kašičky, rozmočenej rohlík v kakau :blicismajlik...Po týdnu jsem šla dom, zase jen díky tátovi a jeho známostem. Ta strava mě nějak ani moc netrápila, spíš mě štvalo to ležení a pak šourání po nemocniční chodbě v předklonu a nesmět se ani zasmát, to jsem byla na pokoji s 2 klukama, kteří mi samozřejmě, jak naschvál, vykládali pořád nějaký fórky.

Celkově si na nemocniční stravu nemůžu štěžovat, jednou o prázdninách jsem byla na brigádě v nemocniční kuchyni a když si odmyslím škrábání xkg brambor a další super práce., tak jídlo bylo fajn, s kámoškou jsme si cpaly povidlový knedlíky do kapsy a chodily je jest ven na rampu, aby nás nikdo neviděl :D :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...