Carol.freedom Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Strava na Bulovce je humus:bojim.......ležela jsem tam týden a stačilo..... Jediná nemocniční strava, která stojí za to je ta z Královských Vinohrad. Tam jsem se na to jídlo dokonce těšila Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Ja byl pred rokem s jistou zadnicoidni zalezitosti v nemocnici na Frantisku ....Strava pokud si dobre pamatuju nebyla nejhorsi ... Spis byl vopruz lezet tam jak lemra kdyz venku bylo nadherne a taky ze me puvodne chteli pustit uz v sobotu (streda/ctvrtek zakrok) a nakonec to oddalovali a sel jsem v pondeli .. dva dny .. hrozny to vydrzet jak jsem chtel pryc Citovat
MilanF1 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 To já byl před :myslimpěti lety ve střešovicích, byl jsem tam týden. Bohužel kvůli důvodu mé hospitalizace mi byla veškerá strava před operací i po ní odepřena, pouze nápoje. Na poslední den jsem doktora ukecal alespon na \"obarvenou vodu\" - vývar. Nebylo to moc příjemné, když vedle mě byl chlap s kýlou a ten to si jídlo nemohl vynachválit, dokonce litoval, že si to nemůže vzít na pokoj, aby to tam dojedl později. V závěru mé \"návštěvy\" byl se mnou na pokoji zafačovaný klučina, který se vymlátil na motorce a předtím byl 3 týdny na JIPce Moc příjemná ta diskuse nebyla ... Takže všude nevaří zas tak špatně, ale bohužel jsem si to nemohl vychutnat Citovat
Bigbadjohn Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No tak není to veselý čtení až na tu Pe.Trovu hlášku o příčině úmrtí těch dvou na pokoji. Ještě že jsem byl naposledy v nemocnici před 15 lety. Scratchi, tak doufám že nejsi na šestnáctce a brzo se Tě pustí domů. Dcera byla v Jičíně na operaci krčních mandlí a měla k jídlu cosi podobného, takže to asi bude ve většině nemocnic podobné. Jak píše Stibto, že jeho odchod domů prodlužovali, tak dceru zase naopak pustili o dva dny dříve a to zrovna v den, kdy jsme se s manželkou střídali v nemocnic ve hlídání, ona v šest ráno odjela do školy a já v půl osmé přijel. Po vizitě mi sdělili, že si ji můžu odvézt. Venku bylo si 10 stupňů a já pro ni měl pouze tričko a kalhoty. Mají v tom v těch nemocnicích bordel. Nakonec ale přežila i tu stravu i ten rychlý odchod. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 jsem na 14, takze dobry , ale zase na druhou stranu tu 16 nemame ...... Citovat
oddie Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 Je vidět, že se věkový průměr Peugeot-clubu pořád zvyšuje, nejdřív se místo aut začalo probírat žrádlo, až se kvůli tomu musela udělat zvláštní sekce, no a pomalu začínaj i nemoce a příhody z nemocnic Citovat
ozzy1 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 jinak to jídlo vypadalo, jako by ho už někdo měl. Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Ono tak i chutnalo:-)) jsem si z dovoleni take vzala.-)) ale jen trosicku.-) ale to druhe to Scratch nevycaknul.) Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Jj a za chvili tady bude vlakno Tohle me boli a tamto.. Mam jit k doktorovi ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 tak jsem doma a mel jsem vybornou bramborovou kasu a parecek Stibto: co delat, kdyz mi tece steh? Citovat
Kurt Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Jj a za chvili tady bude vlakno Tohle me boli a tamto.. Tady v Kulinářském koutku bude mít ale suverénně nejvíc příspěvků téma \"Nevíte, co jsem měl včera k obědu?\" Citovat
automale Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 tak ryza- ryzovy vyvar, cierny caj .... - vsetko proti hnacke, vsetko zaraza sranie - tak to tam davaju asi aby im pacienti pekne lezali v postielkach a nemotali sa im po chodbach. alebo setria na vode pri splachovani Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 automale: taky nechapu, na to, ze jsem musel mit stolici aby me pustili dom. Tak jsem to nasel na netu, rekl jsem jim to, oni me pustili domu a az doma vecer to vyslo Citovat
Péťa Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Strava na Bulovce je humus:bojim.......ležela jsem tam týden a stačilo..... Jediná nemocniční strava, která stojí za to je ta z Královských Vinohrad. Tam jsem se na to jídlo dokonce těšila Tam jsem ležel s Dádou a nechápu Tvá slova chvály. Asi jsem moc rozmazlený od Martiny Citovat
Aluška Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Se docela divím slepák v tomhle věku Seš první koho znám, se slepák, nad 15let . Myslela jsem, že už to dělaj jen laparoskopicky. Já si to užila v 10letech, týden mě bolelo břicho, dětská lékařka nic nepoznala, naši si už taky mysleli, že simuluju, až když jsem nemohla ani chodit, tak mě táta vzal k sobě do nemocnice (ne že by byla jeho, jen tam pracuje ), tam se na mě koukl (šáhl) první chirurg a hned mě vezli do dětský a za chvílu jsem šla pod kudlu, akutní zánět, nechybělo moc a slepák by už praskl. Co si pamatuju, tak jsem měla 3dny po operaci jen kapačku, pak začaly kašičky, rozmočenej rohlík v kakau ...Po týdnu jsem šla dom, zase jen díky tátovi a jeho známostem. Ta strava mě nějak ani moc netrápila, spíš mě štvalo to ležení a pak šourání po nemocniční chodbě v předklonu a nesmět se ani zasmát, to jsem byla na pokoji s 2 klukama, kteří mi samozřejmě, jak naschvál, vykládali pořád nějaký fórky. Celkově si na nemocniční stravu nemůžu štěžovat, jednou o prázdninách jsem byla na brigádě v nemocniční kuchyni a když si odmyslím škrábání xkg brambor a další super práce., tak jídlo bylo fajn, s kámoškou jsme si cpaly povidlový knedlíky do kapsy a chodily je jest ven na rampu, aby nás nikdo neviděl :D. Citovat
vix Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 oddie: tohle, ovšem bez toho hrášku a těstovin, ale s pěknou porcí domácích brambor, jsem míval už jako 10-letý. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Takový holoubě Ty bych snědl tak tři i s tou přilohou:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.