Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no, jsem po operaci slepeho streva a velkeho zanetu, takze po dvou dnech jsem dostal jidlo. Je to dle me neidentifikovatelna hmota bez chuti a zapachu, jedine co jsem poznal, to zlute, to je bud tuk, nebo nejake maslo. Jinak konzistence byla takova, ze ani kousat jsem nemusel, ale po dvou dnech bez jidla jsem slupnul skoro pulku......:myslim

Odesláno

To je ridky aby to proslo lehce skrz :D Jojo,o nemocnicni strave byly napsany stohy .. ale myslim,ze oni vedi,proc nas tim krmi ;) (myslim z medicinskeho hlediska, to ekonomicke je v tom asi taky)

Odesláno

znám...,v nemocnici je hlad jak sfiňa, zvlášť, když bolest opadne a nic jiného jíst nesmíš :(

naposledy mi suchary chutnaly jako mana nebeská :D

[upravil dne 9/8/12 15:57 od ozzy56]

Odesláno

Co jo, co je? Normální špitálská strava - rýžová kaše maštěná margarínem a hygienicky balanej rohlík ::mrk U slepáku je tahle šetřící OK. Já byl koncem května na ušním a protože tam leželi borci po úrazech hlavy (většinou cyklisti), pořád jsme tam jedli kašovitou stravu. Bejt tam o týden dýl, tak už nevím, jak se kouše. :D

Odesláno

Nejhorsi je ze te pak pustej domu ale reknou Ti \"nesmis tohle a tamhleto\" .... A doma clovek plnou lednici vseho,co by normalne bral jako beznou vec ale ted to ma prichut zakazaneho ovoce :D A nesmi .. a nesmi ...

Odesláno

to máš ještě docela hustý,já byl dva dny na čaji,před a po operaci,třetí den až k večeři jsem dostal dvě dětský přesnídávky:D

Odesláno

Myslim,ze po takovymhle dryjaku chodi clovek pravidelne - a rad ! :D

Nicmene jiste to prijemne neni (snazit se cokoliv vyloucit), mel bych o tom vedet - operace pobrisni krajiny jsem uz absolvoval 3x (ruzne priciny).

Guest Scratch
Odesláno

ano, Radek i Kurt maji pravdu, byla to ryzova kase a i sestricka se divila, ze jsem toho snedl tolik :D

k veceri kus presnidavky a bramborova kase s prichuti celeru. V podstate to chutnalo jako rozmixovany bramborovy knedliky v prasku.

a ted k tomu pecivu - nemame jist cerstve pecivo dle manualu, ktery dostal kolega, ktery dnes odchazel, ale zitra dostanu dva rohliky s masrgarinem a marmeladou :D

ale je to super, jsem na dvouluzaku, jsem tu uz sam, a vsude okolo plne sestiluzaky, snad nemam all inclusive :D

vec nevidana na Bulovce :)

PS: na to vyprazdnovani jsem taky teda zvedavej :)

Edit: prave me prestehovali na pokoj, kde nas je sest a z toho dva tam vcera a dnes umreli, takze jako fakt parada, se z toho poseru............

[upravil dne 9/8/2012 19:03 od Scratch]

Odesláno

ten sestiluzak je vazne hroznej. Asi bych tam zesilela. Kase vazne chutnala jako knedlik v prasku, ale vse pr vase zdravicko.-)) mozna to ma ty streva poradne zabetonovat.-)

Snad ho tam nebudou tim jidlem mucit moc dlouho:-)

Guest Scratch
Odesláno

ja myslim, ze v mem pripade by rychle shazovani bylo na skodu, i kdyz bych rad shodil, ale jak tu ted tak lezim, koukam, tak vim, ze s tim neco udelat musim, protoze to neni vubec hezky pohled. Skoda, ze nejde pres internet nasat vzduch.......

na pozadi je to, co mi tu chutna nejvic, hořký čaj

[upravil dne 9/8/2012 20:02 od Scratch]

Odesláno

Jj to znám,taky jsem si té nemocniční stravy pořádně užil :blicismajlik

Měl bych držet doživotní dietu,ale co bych z toho zbytku života měl,kdybych si nemohl dát to,na co mám zrovna chuť :myslim

I když občas po nějakém nedietním jídle trpím,tak se dá to přežít :roll:D

Tak vydrž a pak si zase dáš do nosu dle chuti :D

Přejeme Ti s Kubíkem brzké uzdravení:super:papa

Odesláno

Ked vydím ten podnos, a hygienicky balení rožok,tak je to ako s budúceho storočia.V porovnaí s tým ,ako predkladali stravu v jednej bratislavskej nemocnici.:bojim

Odesláno

Ty jo, aby to nebylo s tím pokojem jako v tom vtipu:myslim

Mladá sestřička veze dědu do nemocničního pokoje, když si děda všimne čísla pokoje.

\"Jažišmarjá. To je čtrnáctka! To je ten pokoj, kam dáváte navyléčitelné choroby, ježišmarjá...!\"

Sestřička dědu chlácholí:

\"Ale dědo, co to povídáte! Tady jsou přece samé lehké případy. Podívejte, tamhleto je slepák, tan jde zítra domů, tohleto jsou žlučové kameny - vidíte dědo! Já bych vám to neměla prozrazovat, ale ty nevyléčitelné případy se dávají na šestnáctku, ne na čtrnáctku!\"

V tom přijde vrchní sestra a říká:

\"Dědku, kam vás to šoupli? Vy patříte na šestnáctku!\"

[upravil dne 9/8/12 21:30 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...