Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem stenlee

vinohrady -- ako v pekle, krupy a to pekne velke a rychle. Pred chvilkou to skoncilo, uz len prsi. Snad to lak prezil.

Strcil jsem schvalne ruku z vokna a takovou jsem jí chytil, že druhou málem vo zeď :D

Odesláno

Jizni mesto - Kunratice hlasi jen slabou prehanku, zadne kroupy, v centru to bylo asi nejhorsi, koukal jsem z balkonu smer centrum a sedely tam pekny mraky

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Jizni mesto - Kunratice hlasi jen slabou prehanku, zadne kroupy, v centru to bylo asi nejhorsi, koukal jsem z balkonu smer centrum a sedely tam pekny mraky

na Florenci viditelnost deset metru... po tvou letech co tu delam jsem poprve nevidel Hilton, ktery je naproti kancelari... :D

docela hnus a pekne velke kroupy, a pevne, nektere se nerozpadly ani po narazu do kovoveho ramu okna...

snad to auti prezilo :bojim

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Praha - Vysočany už jsou pryč jak kroupy tak i déš? ;) Kroupy jako hroznové vína... ještě jsem se k autu nedošel podívat :bojim

Hlasím se taky z Vysočan, jakmile to začalo zajel jsem v zoufalství s autem do parku pod strom, mám tady park kousek od firmy. Ale naštěstí to nebylo tak strašný, v centru to asi bylo horší jak tady čtu.

Odesláno
Napsán autorem BusDriver

sem cestou do menzy na strahove

zkouknul par aut,

a kazdý druhý ma tečky na střeše a na kapotě, jedno dokonce vysklený zadní okno

No do řitě. Svoje auto jsem ještě neviděl. To bude hukot. Mám ho pod širým nebem taky na Praze 6

Odesláno

tak naseho Peugeotka zaparkovanyho na Sporilove to \"zatim\" bezpecne minulo ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...