Přejít na obsah

stenlee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

stenlee's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tiez som mal problemy z vahou vzduchu, menili mi ju 2krat. Pri tom druhom pokuse si v servise vsimli, ze je prasknuty podbeh, tak na vzduchovy filter striekala voda a nasledne odisla vaha vzduchu. Takze kvuli podbehu za 50Kc v riti vaha vzdychu za 7tis ... kua . Takze skus skontrolovat podbehy ... a skus si spomenut ci sa ti ta chyba nevyskytla \"za mokra\" ... Allahu Akbar Stano
  2. Odporucam kupit original peugeot prislusenstvo. Teraz maju zlavu na zimne vybavenie 20%, takze stresni nosic + drziak na lyze sa da kupit za 3200Kc. Sam som minuly tyzden kupoval oba diely. Neoriginal prislusenstvo je skoro rovnako drahe az drahsie a originalne sa omnoho viac hodi k dizajnu auta. Tolko moja skusenost.
  3. stenlee

    206 cc 1.6

    Mne sa trosku nezda ta cena. Za rocnik 2001 206 cc sa ceny pohybuju od 250tis vyssie. Takze daj pozor, aby to nebola nejaka bouda. A spotreba ? Myslim ze by to malo byt okolo 9l mesto.
  4. stenlee

    Autoradio - packa pod volantem

    ja sa pripajam k dotazu .. vie niekto ktore radia spolupracuju s packou pod volantom v 206-tke ?
  5. Poviem kde neodporucam. Esso na Cernokosteleckej, Aral na prumyslovej, Shell posledna pred hnanicnym prechodom Breclav, Shell smerom od Prahy k Orliku nad Vltavou. Inak, ja chodim vacsinou na Shell pri parku Hostivar a tam som zatial problem nemal.
  6. Ja som to zas myslel ako priklad. Fakt neviem co tam leju, preto \"kolko do nadrzi prileje svinstva\" ale nieco urcite, pretoze je to nazaj rozdiel kde natantkujem. Mozno tam miesaju nejake oleje, fakt netusim, viem len ze vykon kolisa v zavislosti od toho kde natankujem.
  7. stenlee

    Krupobití

    vinohrady -- ako v pekle, krupy a to pekne velke a rychle. Pred chvilkou to skoncilo, uz len prsi. Snad to lak prezil.
  8. Ja rozdiel v tankovani citim poriadne. A nie je to pocasim, ani zapnutou klimou. Mam 2.0HDi a ide to o poznanie horsie ked natankujem nieco pancovane. Tankujem prevazne na Shell, ale ani tam to nie je na kazdej pumpe rovnake. Zalezi od prevadzkara, kolko do nadrzi prileje svinstva . Naliat tam par sto litrov vody nie je problem a ma za to peknych par tisic nezdanenych len pre seba. Citit to najma pri plnom zabere. Ide pamalsie do otacok, a kopcoch sa tiez straca istota. Pozorujem to v priebehu celeho roka a vzdy pomoze, ked nadrz vyjazdim a natankujem znova niekde inde. [Editován dne 30/5/05 stenlee]
  9. stenlee

    zkusenosti s 206

    Kup si proste to co sa ti viac paci. Ja moju volbu 206tky nelutujem. Fabia je urcite tiez fajn auto, ale nechcel by som ju uz len z toho dovodu, ze kazde druhe auto na ceskych cestach je fabia. Ak chces byt ako kazdy druhy , tak kludne fabku . Za mojou peginou sa ale urcite pozrie viac ludi .
  10. stenlee

    Spotřeba

    6,5. S tymto autom proste nejde jazdit bez toho aby si clovek obcas nevychutnal ten zatah s plnym kotlom
  11. stenlee

    Kolísanie otáčok u 2,0 HDi

    ja mam 206 2.0HDi a volnobezne otacky 800. K 2.0 HDi by som mal tiez otazku a sice, aku teplotu dosahuju vase motory po zahriati ? U mna v zime okolo 75 C a teraz v lete okolo 80. Neni to prilis malo ?
  12. stenlee

    výfuk remus

    Ja osobne by som radsej ako do vyfuku investoval do peknych litych kol. To je na aute vidiet viac . Ale ak niekto chce aby ho bolo pocut, tak tiez ok. Vravim, ja osobne by som asi \"ramus: na svoje auto nedal. Len nejaku obycajnu peknu chromovanu koncovku.
  13. stenlee

    výfuk remus

    dufam ze mas k nemu aj zodpovedajuce auto a motor Davat to na nejake prditko je podla mna poriadne trapne.
  14. stenlee

    kam s 206 2.0 HDi

    Tak vcera dostala 206tka nove predne tlmice a ramena. Niekde som totiz cital ze to chvenie moze byt sposobene aj vybitymi tlmicmi a pri prezuvani pneu sme u Vasendu zistili ze uz je na nich vidiet olej . Ramena uz mali svoje najlepsie casy tiez za sebou, tak som ich dal vymenit tiez. Brzdove kotuce vyzeraju v poho, takze dufam ze to nakoniec predsa len nebude v nich. Tento mesiac uz na dalsiu opravu prachy nebudu . Zatial som to este neotestoval, ale hned ako sa vytiahnem na dialnicu, dam vediet.
  15. stenlee

    Prosim poradte - problemy

    Tak to je sila, ja som kupoval 206ku pred 2 mesiacmi (84tkm, rv. 09/2000), rozvodak by sa mal ale menit az pri 120tkm. Uz som spravil asi 3tkm a vsetko v pohode. Ked ale pocujem toto, tak mam strach. Asi ho dam pre istotu vymenit tiez. Pripadne, da sa to nejak len skontrolovat a nasledne sa rozhodnut ci vymenit, alebo pockat ?
×
×
  • Vytvořit...