-=Michal=- Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Tak jak vaše autíčka přežila dnešní krupobití ? U nás v Praze na Olšanské maníci přikrejvali docela dekama. Lítalo to vzduchem jak granáty. Takovejch 15-20 čísel v průměru :o Citovat
milda Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 A hlásí se Morava. Sluníčko svítí, nikde ani mráček. K nám to dorazí později Citovat
jack Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 fakt? nici to karoserie jsem s autem v Plzni,ze bych ho nikam uklidil dikys Citovat
Kvasky Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Teď to dorazilo na Jižnií město, akorat pěkně chlejstá, ale jinak kroupy nevidím Citovat
stenlee Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 vinohrady -- ako v pekle, krupy a to pekne velke a rychle. Pred chvilkou to skoncilo, uz len prsi. Snad to lak prezil. Citovat
-=Michal=- Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem stenlee vinohrady -- ako v pekle, krupy a to pekne velke a rychle. Pred chvilkou to skoncilo, uz len prsi. Snad to lak prezil. Strcil jsem schvalne ruku z vokna a takovou jsem jí chytil, že druhou málem vo zeď Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Jizni mesto - Kunratice hlasi jen slabou prehanku, zadne kroupy, v centru to bylo asi nejhorsi, koukal jsem z balkonu smer centrum a sedely tam pekny mraky Citovat
Jirkap Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Praha - Vysočany už jsou pryč jak kroupy tak i déš? Kroupy jako hroznové vína... ještě jsem se k autu nedošel podívat Citovat
Vvitty Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Ferry Jizni mesto - Kunratice hlasi jen slabou prehanku, zadne kroupy, v centru to bylo asi nejhorsi, koukal jsem z balkonu smer centrum a sedely tam pekny mraky na Florenci viditelnost deset metru... po tvou letech co tu delam jsem poprve nevidel Hilton, ktery je naproti kancelari... docela hnus a pekne velke kroupy, a pevne, nektere se nerozpadly ani po narazu do kovoveho ramu okna... snad to auti prezilo Citovat
Pajda Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Takový hukot, jako byl tady V Praze 2 jsem ještě neslyšel. Dost děsivý. Citovat
Driver Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Praha - Vysočany už jsou pryč jak kroupy tak i déš? Kroupy jako hroznové vína... ještě jsem se k autu nedošel podívat Hlasím se taky z Vysočan, jakmile to začalo zajel jsem v zoufalství s autem do parku pod strom, mám tady park kousek od firmy. Ale naštěstí to nebylo tak strašný, v centru to asi bylo horší jak tady čtu. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Hlásím: ZR 16:56 - už je tot tu ... zatím hromy, vítr bez vody Citovat
BusDriver Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 sem cestou do menzy na strahove zkouknul par aut, a kazdý druhý ma tečky na střeše a na kapotě, jedno dokonce vysklený zadní okno Citovat
-=Michal=- Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem BusDriver sem cestou do menzy na strahove zkouknul par aut, a kazdý druhý ma tečky na střeše a na kapotě, jedno dokonce vysklený zadní okno No do řitě. Svoje auto jsem ještě neviděl. To bude hukot. Mám ho pod širým nebem taky na Praze 6 Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem .mycTD fusion: To foto je odkud? Praha, kousek pod nemocnici Motol Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 tak naseho Peugeotka zaparkovanyho na Sporilove to \"zatim\" bezpecne minulo Citovat
Hnipak Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem dtyrkas tak naseho Peugeotka zaparkovanyho na Sporilove to \"zatim\" bezpecne minulo Uffffff.... taky stojim na Sporilove... diky za zpravu! Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 U nás (Pardubicko) už proletěla jen menší průtrž mračen. Takže klídek, lepší se dejchá a je zalito a skropenej prach. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.