Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třeba jsou naštvaní, že Tě obsluhují a nic z toho nemají. Veškerý obrat, který se udělá na P-C je připočten nějaké pražské pobočce. Mají to hloupě nastavené. Já nakupuji v AK v Náchodě často a nikdy s nimi nebyl problém, včetně vracení dílů. Vždy jsou příjemní a blondýna obzvlášť :D Ale slevu nechávám psát na jinou registraci, vychází to o pár korun levněji a hlavně se obrat připíše pobočce kde jsem!

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Jedna technická. Jak je to v AK se slevou na originální díly? Dám příklad. Koukal jsem na přední desky na 508 (16 118 393 80) a nějaký týden zpátky byly za cca 1910 s DPH a pro klubáky za cca 1600,-. Teď koukám a sleva žádná :( Byla to chyba předtím, nebo je to chyba nyní? :myslim

Odesláno

Co? :o

Já se na to právě přece ptám a píšu, že tam na origo díly sleva normálně byla. To že teď není, vidím :D Akorát mi jde o to, jestli je to správně, že sleva není a nebo je to chyba a bylo to správně, když tam sleva byla :aut

Odesláno

Zjišťuju to od tý doby, co mě berou na hůl :P  :aut:D

Ale ne, vážně. Já to používal pro lepší orientaci, aby člověk věděl kolik má tak zhruba počítat, když by chtěl dopřát autu origo díl :myslim

OK, díky ;)

Odesláno

Tak je od zástupců AK potvrzeno, že stávající stav je OK a ceny byly takové, jako nyní. S největší pravděpodobností jsem to nějak popletl já :nevim Tímto se tedy omlouvám za zmatky :mad:    

• O 2 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Měl bych dotaz - posledně mě v AK překvapil dotaz prodavače, jaký ten Peugeot club to vlastně je, že tam má dvě registrace - jedna na někoho z Plzně a druhá na Prahu. Jedná se o jeden subjekt nebo o dva nezávislé s různýma slevama?

Odesláno

Při prvním nákupu, kdy se mě ptal na město tam IČO házel. Nevím ale proč, i s ním měl problém (to mohlo být ale rukama). 

Posledně (cca týden zpět) jsem u sebe neměl kartičku a na faktuře byl Peugeot club bla bla bla, Plzeň. Fakturu už nemám.

Odesláno

Že by tam nějaký prodejce zas "jel na sebe" ? To už tu kdysi bylo, ne ? :myslim

Odesláno

Na faktuře musí být jako subjekt uvedeno:

Peugeot Club - Občanské sdružení Amis de Lion

Nová 332

250 70 Odolena Voda,

Pokud jsi tam měl něco jiného, mohl by jsi mi prosím do zprávy napsat co tam přesně bylo a číslo faktury?

Děkuji

EDIT: Ještě mi prosím napiš na jaké pobočce jsi nakupoval.

Odesláno

Pokud vím, tak si původní plzenští členové našeho klubu udělali nějaký svůj klub. Ale jestli to je aktuální a jestli to je on, to jsou pouze spekulace ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...