Péťa Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Třeba jsou naštvaní, že Tě obsluhují a nic z toho nemají. Veškerý obrat, který se udělá na P-C je připočten nějaké pražské pobočce. Mají to hloupě nastavené. Já nakupuji v AK v Náchodě často a nikdy s nimi nebyl problém, včetně vracení dílů. Vždy jsou příjemní a blondýna obzvlášť Ale slevu nechávám psát na jinou registraci, vychází to o pár korun levněji a hlavně se obrat připíše pobočce kde jsem! Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Jedna technická. Jak je to v AK se slevou na originální díly? Dám příklad. Koukal jsem na přední desky na 508 (16 118 393 80) a nějaký týden zpátky byly za cca 1910 s DPH a pro klubáky za cca 1600,-. Teď koukám a sleva žádná Byla to chyba předtím, nebo je to chyba nyní? Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Asi není sleva. podívej se třeba na PSA 8544C7 - také bez slevy Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Co? Já se na to právě přece ptám a píšu, že tam na origo díly sleva normálně byla. To že teď není, vidím Akorát mi jde o to, jestli je to správně, že sleva není a nebo je to chyba a bylo to správně, když tam sleva byla Citovat
Schreek Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Zkus na Pe.Tra, ale já nemám info, že by se něco ve slevách měnilo.... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2016 Autor Odesláno 9. červen 2016 Čo bolo bolo, terazky už nieje Se ti divim ze ty takovou vec hledas a nechavas si nacenit v AK. Každopádně zjistim zitra co a jak. Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Zjišťuju to od tý doby, co mě berou na hůl Ale ne, vážně. Já to používal pro lepší orientaci, aby člověk věděl kolik má tak zhruba počítat, když by chtěl dopřát autu origo díl OK, díky Citovat
MJSytic Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Tak je od zástupců AK potvrzeno, že stávající stav je OK a ceny byly takové, jako nyní. S největší pravděpodobností jsem to nějak popletl já Tímto se tedy omlouvám za zmatky Citovat
mikysedliste Odesláno 6. září 2016 Odesláno 6. září 2016 Asi mě ukamenujete že neumím hledat atd,ale chtěl bych si v kelly nakoupit pár dílů se slevou tady na klub ale nevím jak to udělat to jim mám říct že chci slevu na peugeot club? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. září 2016 Odesláno 6. září 2016 Musiš mit členskou kartu, tu dostaneš po zaplacení členskeho poplatku. Kartu předložíš a nakup bude na peugeot club se slevou. Členství zakoupiš v našem eshopu - http://www.peugeot-club.com/index.php?/store/ Citovat
ChodeC Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Měl bych dotaz - posledně mě v AK překvapil dotaz prodavače, jaký ten Peugeot club to vlastně je, že tam má dvě registrace - jedna na někoho z Plzně a druhá na Prahu. Jedná se o jeden subjekt nebo o dva nezávislé s různýma slevama? Citovat
Schreek Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Na kartičce je i IČO, podle toho by nás měl bezpečně najít. Ale jsme zaregistrováni určitě v Praze. Citovat
ChodeC Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Při prvním nákupu, kdy se mě ptal na město tam IČO házel. Nevím ale proč, i s ním měl problém (to mohlo být ale rukama). Posledně (cca týden zpět) jsem u sebe neměl kartičku a na faktuře byl Peugeot club bla bla bla, Plzeň. Fakturu už nemám. jirka307 ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Že by tam nějaký prodejce zas "jel na sebe" ? To už tu kdysi bylo, ne ? Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Na faktuře musí být jako subjekt uvedeno: Peugeot Club - Občanské sdružení Amis de Lion Nová 332 250 70 Odolena Voda, Pokud jsi tam měl něco jiného, mohl by jsi mi prosím do zprávy napsat co tam přesně bylo a číslo faktury? Děkuji EDIT: Ještě mi prosím napiš na jaké pobočce jsi nakupoval. Citovat
OK406 Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Chtělo by to tedy ,,Plzeň" důkladně prověřit, kdo nebo co se zatím skrývá. Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Pokud vím, tak si původní plzenští členové našeho klubu udělali nějaký svůj klub. Ale jestli to je aktuální a jestli to je on, to jsou pouze spekulace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.