Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

BBJ: Presne Verva 100 a Verva Diesel auto jsem pujcil tchanovi a s radosti mi oznamil ze mi vzal plnou. Telefonat za 3minuty ze mu nejede auto. :D Upozornuju ho na to od te doby pokazde kdyz si ho pujcuje.

Odesláno

Gronholme, když tady tak čtu jak máš tu novu káru, tak to by sis měl nějak zařídit, abys nemusel pracovat a mohl jet na sraz, ať to můžem hnedka okouknout. Nebo snad dáš přednost práci před kamarádama? :myslim

Odesláno

Užil jsem si hezké ranní počtení. Gratulace k pořádné káře a se správným logem ve znaku.

K těm polepům na sloupky. Já je kupoval na aukru, moc to nestálo ;)

Odesláno
Jj.

Ještě potřebuju radu, jestli někdo nevíte jak je to s dálniční známkou? vzhledem k tomu že bude změna SPZ, ale známku potřebuju už teď, vymění mi jí, kdyžý donesu smlouvu o koupi a nějaký protokol z evidenčky. Nebo jí teď mám nechat nepopsanou, a až budou SPZ, tak to dopsat?

Nikdy nikdo na mém ani jiném autě mnou řízeném autě nekoukal na to, zda mám na DZ vyplněnou RZku (dokonce po mně NIKDY nechtěli vidět ani ten kontrolní kuponek). Vzhledem k tomu, že jsem za volantem denně a zastaví mně v průměru 1x ročně, bych prkotinu jako vypsaná RZka ani neřešil - klidně tam napiš RZ současnou, když Tě náhodou zastaví a budou na napsanou RZku koukat, můžeš jim říct pravdu a oni si jí v databázi mohou ověřit. Zjistí, že je to vážně pravda a musí Tě nechat jet dál.

Odesláno

ty polepy sloupků stojí origo Peugeot od 70-120Kč cca:papa

jinak na 406 6x15 ET 18 195/65/15

6,5x15 ET 20 195/65/15 nebo 205/60/15

6,5x16 ET 20 205/55/16

coupé měli myslím i 17 a 18 ale to nevím!:papa

Odesláno

Tyjo, nez se stacim podivat na club tak tu je 8 stranek ;) tak preju at slouzi a at se o nej hezky staras ;)

jinak momentalne sou tam ty plechy snad na ET20 , kdyz bych se dohod se zobym na tech ouraganech tak bych ti nechal za nakou peknou cenu ty Coraily co mam ted na novym kombiku,sou na nich i slusny letni gumy.Pripadne vim o jednech plechacich,ale nevim co gumy.tak to ti dam dyztak vedet ;)

Odesláno

Ja som tiež prechádzal z fáčka na peugeot, ale 306 break. Dokonca mi prvé dni robilo problém tiež cúvanie, ale skrz tie krpaté späťáky, ani hovno som v nich nevidel, ale zvykol som si :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...