hnusoba Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Určite ste si to stihli všimnúť.... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/261501-slovensky-hrad-krasna-horka-znicil-rozsahly-pozar.html?ref=zpravy-dne Je mi do plaču... Citovat
serzo33 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Tiez som tomu akosi neveril az kym som neuvidel video:o Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 áno stihli a je to VEĽKÁ ŠKODA:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk Slovensko prišlo o jeden z najkrajších hradov:o:o:o keď som o tom počul tak som tomu nechcel ani veriť:bojim:bojim Citovat
mi16 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 bolo povedane ze 85% expozicie sa neposkodilo... len boh vie ci sa to vobec niekedy da na tom nasom Slovensku do poriadku... Citovat
davidekcz Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Ale ty okolnosti okolo??? to snad ani neni mozny :-( Citovat
pyrone Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Romaci vypalovali travu... a k****a naozaj som rasista ale je to mozne... no asi ano, staci pozriet na fotky Krasnej Horke pred a PO Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 V správach som na to pozeral s otvorenými ústami. Vždy keď som šiel okolo už z diaľky sa pekne píšila. Ževraj to mohli spôsobiť aj nejaký haranti čo tam chodievali fajčiť do jaskyne či pivnice. Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Také jsem z toho smutný. Něco podobného se stalo před lety hradu Perštejn, ale v mnohem menším rozsahu. Bohužel, u vás je to mnohem horší. Snad budou na novou střechu peníze. Takovéto památky by měly být proti požáru lépe zajištěny. Citovat
hnusoba Odesláno 11. březen 2012 Autor Odesláno 11. březen 2012 Na TV JOJ som pozeral reportáž. Politická korektnosť v praxi: Doslova bolo povedané, že horiaca tráva od ktorej sa hrad chytil vypaľovali \"deti zo sociálne slabších rodín\". Čiže ZLÉ veci nerobia cigáni, vtedy sa nemôže na nich ukázať prstom lebo ide hneď o rasizmus. Ale, keď ide o DOBRÚ vec, vtedy sa muselo v reportáži zdôrazniť, že \"hasičom pomáhali rómovia z miestnej osady\". Je mi na Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 jo ,ted pred chvilkou jsem to poslouchal na prima FTv ve zprávách,katastrofa,vypalovat trávu bych zakázal a dával bych takový flastry aby si to ty lidi rozmysleli:bacha Citovat
vix Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 vendelinek: správné uvažování: Taky jsem přísně proti tomu mít na autě letní a zimní pneumatiky! Hnusoba: Ano, u nás kdysi lehlo jedno křídlo Perštejna (a dokonce i veletržního paláce)... myslíš, že se něco změní?? Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Vixi - mám smělý až drzý dotaz: Můžeš mi, prosím, objasnit, které křídlo Veletržního paláce jako lehlo popelem? Neshořel náhodou VP jako celek, žádných křídel nemaje? Co se Krásné hůrky týče - mrzí mně, že k takovému požáru došlo a že jsem se o existenci tohoto hradu dozvěděl až díky této smutné události. Uvidíme, jaká bude vlastně celková škoda a jak se s ní Slovenská vláda popasuje, i když po pravdě moc v záchranu a opravu hradu nevěřím. Každopádně je smutné, že k takovému požáru došlo a viník by měl být hnán k zodpovědnosti. Citovat
gronholmm Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Medvěd - hořelo levé křídlo VP. Teď tam proto je jen nafukovací hala.. http://www.pozary.cz/clanek/15591-rozbor-niciveho-pozaru-prumysloveho-palace/ Citovat
vix Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Ahoj Méďo, hořelo jen levé křídlo, ne celý palác. viz... novinkky. cz http://www.lidovky.cz/obrovsky-pozar-znicil-prumyslovy-palac-fdu-/ln_domov.asp?c=A081016_194337_ln_praha_mel občas přeháníme: Na výstavišti jsem byl na Praga_2008 a zrovna v potrefeném křídle byly ty nejlepší kousky Měj se fajn vix P.S: Dnes, když se podívám vzhůru, vidím tu malbu, kterou jsem tehdy obdivoval.... Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Sorry, mluvíme každý o něčem jiném - já hovořím o Veletržním paláci, který shořel celý v 70tých letech a byl opraven až po revoluci (dnes Národní galerie), Vy mluvíte o paláci na Výstavišti, jehož křídlo hořelo opravdu před pár lety. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 jako optimista věřím tomu, že Slovensko najde peníze na rekonstrukci střechy hradu a uvede i okolí do původního stavu;) Citovat
Y2K Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Synonymum toho kam smeruje Slovensko po vcerajsku....do pekla Zeby nahoda? Citovat
jofo Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 V tej oblasti uz cierne peklo je. A pekne dlho. Citovat
shamann22 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 no ja tak isto verim ze sa najdu peniaze a da sa to do povodneho stavu, akurat sme planovali tento rok ze sa tam pozrieme pozriet na tu restavrovanu expozituru, noooooo a uz je z nej popol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.