Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

áno stihli a je to VEĽKÁ ŠKODA:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk Slovensko prišlo o jeden z najkrajších hradov:o:o:o

keď som o tom počul tak som tomu nechcel ani veriť:bojim:bojim:bojim

Odesláno

V správach som na to pozeral s otvorenými ústami. Vždy keď som šiel okolo už z diaľky sa pekne píšila. Ževraj to mohli spôsobiť aj nejaký haranti čo tam chodievali fajčiť do jaskyne či pivnice.

Odesláno

Také jsem z toho smutný. Něco podobného se stalo před lety hradu Perštejn, ale v mnohem menším rozsahu. Bohužel, u vás je to mnohem horší. Snad budou na novou střechu peníze. Takovéto památky by měly být proti požáru lépe zajištěny.

Odesláno

Na TV JOJ som pozeral reportáž. Politická korektnosť v praxi:

Doslova bolo povedané, že horiaca tráva od ktorej sa hrad chytil vypaľovali \"deti zo sociálne slabších rodín\". Čiže ZLÉ veci nerobia cigáni, vtedy sa nemôže na nich ukázať prstom lebo ide hneď o rasizmus. Ale, keď ide o DOBRÚ vec, vtedy sa muselo v reportáži zdôrazniť, že \"hasičom pomáhali rómovia z miestnej osady\".

Je mi na :blicismajlik

Odesláno

jo ,ted pred chvilkou jsem to poslouchal na prima FTv ve zprávách,katastrofa,vypalovat trávu bych zakázal a dával bych takový flastry aby si to ty lidi rozmysleli:bacha

Odesláno

vendelinek: správné uvažování: Taky jsem přísně proti tomu mít na autě letní a zimní pneumatiky!

Hnusoba: Ano, u nás kdysi lehlo jedno křídlo Perštejna (a dokonce i veletržního paláce)... myslíš, že se něco změní??

Odesláno

Vixi - mám smělý až drzý dotaz: Můžeš mi, prosím, objasnit, které křídlo Veletržního paláce jako lehlo popelem? Neshořel náhodou VP jako celek, žádných křídel nemaje?

Co se Krásné hůrky týče - mrzí mně, že k takovému požáru došlo a že jsem se o existenci tohoto hradu dozvěděl až díky této smutné události. Uvidíme, jaká bude vlastně celková škoda a jak se s ní Slovenská vláda popasuje, i když po pravdě moc v záchranu a opravu hradu nevěřím. Každopádně je smutné, že k takovému požáru došlo a viník by měl být hnán k zodpovědnosti.

Odesláno

Ahoj Méďo,

hořelo jen levé křídlo, ne celý palác.

viz... novinkky. cz

http://www.lidovky.cz/obrovsky-pozar-znicil-prumyslovy-palac-fdu-/ln_domov.asp?c=A081016_194337_ln_praha_mel

občas přeháníme:

Na výstavišti jsem byl na Praga_2008 a zrovna v potrefeném křídle byly ty nejlepší kousky :roker

Měj se fajn

vix

P.S: Dnes, když se podívám vzhůru, vidím tu malbu, kterou jsem tehdy obdivoval....

Odesláno

Sorry, mluvíme každý o něčem jiném - já hovořím o Veletržním paláci, který shořel celý v 70tých letech a byl opraven až po revoluci (dnes Národní galerie), Vy mluvíte o paláci na Výstavišti, jehož křídlo hořelo opravdu před pár lety.

Odesláno

no ja tak isto verim ze sa najdu peniaze a da sa to do povodneho stavu, akurat sme planovali tento rok ze sa tam pozrieme pozriet na tu restavrovanu expozituru, noooooo a uz je z nej popol :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...