Přejít na obsah

serzo33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    283
  • Registrace

Vše od uživatele serzo33

  1. Prvy partner sluzil 18 rokov, 2.0Hdi, to bol paradny motor, pri 360000km predane ale jazdi este. Bezne choroby, remenica, spojka,slaby podvozok, ale po 18 rokoch velmi malo hrdze hrdze.... Druhy 1,6Hdi 68kw, uz druha generacia 2012, pokrok riadny smerom hore, ale ten nestastny podvozok,kupene v pezote ako jazdene 145000km,pri 220000km predane, dovetdy meneny chladic klimy, repas komplet prednej napravy, spojka, piskalo spojkove lozisko, rozvody a raz problem s nejakym ventilom za 50€, inac fajn. Teraz mam 1.6 Hdi 88kw 2016, kupene zas v pezote 67000km, zatial nic , ale ta predna naprava je opat nepodarena. Raz sa ozvala urea, ale zhasla. Isto pojdeme najblizsie pri kupe auta do Riftera. Všetko je to asi o starostlivosti.
  2. serzo33

    Delene zrkadlo expert 2014

    Ďakujem za info,objednam cez mechanika teda hadam bude lacnejsie.
  3. Zdravim, dnes sa mi podarilo rozbit spodne sklo na delenom zrkadle, da sa kupit samostatne len spodne sklo?? Horne vyhrievane sa da ,ale nikde som nenasiel spodne, len ako komplet cele zrkadlo. Dakujem
  4. serzo33

    Autopotahy na sedačky

    Ja som dostal od manzelky k narodkam do mojho experta pred dvoma rokmi nove potahy lebo sedacky dostali riadne zabrat, hlavne soferova.Mam sice len trojmiestnu verziu ale sedia perfektne a nieje ani poznat ze su to potahy. Su od MADu. Sedacky boli vonku ked som ich tam daval. Ked sme kupovali pred styrmi rokmi Partnera tiez tam boli potahy od tohto vyrobcu. Boli tam stitky po bokoch. Tak isto to nieje poznat ze su to potahy. Pytali by sa uz vycisit, ale auto je na predaj a nechcem uz investovat.
  5. Prvy partner bol 2.0HDi 2000 rocnik,kupeny ako 9 rocny so 140000km jazdi dodnes ma ho brat, v zime pod-10C, horsie startuje, plechy este celkom drzia, najazdene cez 330000km. Problemy boli hlavne s napravami,ci predna alebo menena aj zadna. Motor bezna udrzba, raz spojka, a raz vymena aj prevodovky, sa zadrela vytiekol olej potom ako praskol obal prevodovky. Potom sme kupili Tepee 2012 1,6Hdi 68kW ,outdoor ako trojrocne 140000km , uplne ine auto, vacsie a uz viac rodinne, pri 160000km nova spojka, pri 180000 nove rozvody a pri 200000km repas prednej napravy a oprava klimy, prehnil chladic. Minuly tyzden sme kupili opat Tepee outdoor 2016 1,6Hdi 88kW, 65000km. Mozem povedat ze oproti predchodcovy zlepsenie riadenia, a podstatne lepsia vybava. Zadne senzory, aut.svetla, aut.stierace, digi klima,vzadu tonovane skla... Uvidime ako sa vydari toto teppe. Predna naprava taka ista, ma svoje muchy ktore mohli davno odstranit,popripade vylespit. Inac velmi pohodlne auto. Moja draha uz si robi ale zalusk na Riftera. Ze pocka zo dva roky a bude hladat nieco rozumne.
  6. serzo33

    pomoc - 406 som hotovy z nej

    Ja som mal taky problem pri -15C prvy ranny start. Potom dobre cely den az na dalsie rano. Ale svokor mal startovaci vozik tak som startoval rano cez neho az nevymlatim baterku. Chytilo vzdy ale chvilu to trvalo. Zhavice boli OK bol to 2.0 66kW. Auto som predal stym ze v zime pri velkom mraze sa mu nechce. A nemal som chut vrazat uz do toho 20 rocneho starca. Inac slapalo ako hodinky.
  7. Stryko ma mitsubisi ASX a po piatich rokoch riesil prehnity zadny lem blatniku. Samozrejme zaruku neuznali lebo nechodil na prehliadky,
  8. Presne sa takto olupovala farba aj manzelke na kapote. Kedze sme kupovali auto v pezote ako trojrocne s rocnou zarukov na jazdene auto tak sme to dali po tyzdni na reklamaciu. Kapotu nevymenili ale to opravili. Po troch rokoch sa to nelupe zatial. Ale.... vsimol som si taketo lupanie z vnutra na jednych dverach kde su zafalcovane plechy. Auto ma 6,5 roka. Hrdza tam nieje len opadava farba. Ja mam 4 rocneho experta a ochrana proti korozii katastrofa. Musel som dat uz opravit strechu tesne nad celnym sklom. Dobky od kamienkou a pod nimy hrdza velkosti koruny.
  9. serzo33

    Peugeot P 66 kW

    Ja som mal 2.0HDI 66kW RHY 9 rokov. Pri 350000km som to predal ale auto jazdi stale. S motorom problem nebol. V zime to ale pod-10C zle chytalo posledne dve zimy. Startoval som rano cez startovaci vozik cez den v pohode uz potom. Zhavice su tam este stale povodne originalne. Aj sme ich merali boli OK, neriesil som to lebo som vedel ze to predam. 18 rokov uz bolo dost. Sralo sa vsetko ine len motor nie.
  10. serzo33

    Partner a přední náprava

    Napodobne, pomohla az vymena tlmicov. Misky ale bolo treba vymenit. Len po vymene mysiek stale cosi klepkalo.
  11. serzo33

    Partner a přední náprava

    Ze by konstrukcna vada tlmicov?
  12. serzo33

    Partner a přední náprava

    Po dvoch a pol roku konecne vyrieseny problem buchajucej prednej napravy na manzelkinom partnerovi.V autorizovanom servise nic nezistili, vsetko OK,aj ked uznali ze cosi bucha.Testovali aj tlmice,ze OK. Cez vianoce som jazdil na zeninom aute,po dlhej dobe a som si myslel ze odpadne naprava. Hned som to zaviezol jednemu suflikantovi u nas v dedine nech pozrie ten buchot. Nasiel vymlatene oba spodne capy,(netusim ako to mohli nenajst v PEZOTE) po vymene sa buchanie len zmiernilo, ale neprestalo,tycky v poriadku, vymenilo sa aj ulozenie tlmicov, sa mu nezdalo. Buchanie stale z jednej strany,skor uz len klepkanie kov o kov. Znova to cele rozobral a zistil ze to robi tlmic, nieco v nom vo vnutri klepalo. Vymenili sa tlmice a konecne je klud. A manzelka ma konecne pocit ze nejazdi na hrkalke.
  13. Minuly rok som kupoval jazdeneho 3 rocneh partnera 1,6hdi 68kw v peugeote, mal najazdene za tie 3 roky cez 150000km, a pan co nam auto odovzdaval ma upozornoval ze pri 165000km by sa mali vymenit rozvody(stazene podmienky). A spominal nieco o nejakej retazi,napinaku, treba vymenit pri rozvodoch aj tu? Rano ked je motor studeny tak nieco suchoce akokeby, po chvilke to prestane, retaz,napinak? Da sa to pri rozvodoch zistit ci treba vymenit? Dakujem
  14. Zdravim,jedna sa o Partnera 2.0HDI 2000rok.Pred startovanim som si vsimol ze mi preblikavala kontrolka oleja,mala by svietit ked nieje nastartovane spolu s nou preblikavala aj kontrolka vysokej teploty pri rucicke teploty.Po dlhsej dobe som si vsimol ze nesvieti uz ani jedna. Pozeral som som ziarovky,tie su OK.Napada ma este studeny spoj niekde v pristrojovke.Cidlo tlaku oleja je v poriadku.Neviete kde by som zohnal schemu zapojenia? Dakujem
  15. serzo33

    Zly start

    Zdravim,nema niekto takuto skusenost?? Semtam sa mi stane(je jedno ci je motor studeny,alebo teply) ze mi po nastartovani ostanu otacky len niekde okolo 500,trasie motorom.Po chvili sa bud otacky same upravia na 950(kontrolka zhasne) alebo to skape.Po opatovnom nastartovani to vacsinou uz nespravi.Na plyn to nereaguje,ked ho trasie svieti vtedy kontrolka motora. Je to 1.6HDI 68kw, peugeot parnter. Na diagnostike nic nezistili,nebol som s tym ale peugeote.Inac motor taha po dialnici bez problemov. Dakujem
  16. Ja som si vsimol ze sa to odomkne akonahle sa rozsvieti svetlo po vyklopeni kufra. Aj ked su zle dovrete hocktore dvere ta sa central nezamkne.
  17. Jaj,musim si to prepisatna novy model
  18. Kamarat toto riesil rok,menil cely filter,potom hadice a aj tak to vzdal nakoniec. Ale zistil ze mu pada nafta iba ked je auto naklonene smerom dozadu,vtedy mu vzdy spadne nafta,ked otoci auto naklonene na predok tak vsetko v poriadku.Rano natoci bez problemov.
  19. Kolko Ta vysla ta schranka ak sa mozem opytat?
  20. serzo33

    Korózia prednej kapoty

    A nerobi sa ta prehliadka proti prehrdzaveniu az po 4 roku??? Ja idem riesit akurat kapotu na trojrocnom aute Parnter. Z vnutra vyduta farba centimeter od hrany,pod nou korozia(kapota hlinik ale vystuha asi ocel),auto pravidelne servisovane v peugote,kupene ako jazdene trojrocne. Dali mi rok zaruku na auto,som tam volal mam to doviest ze to opravia na garancnu zaruku proti prehrdzaveniu.A povedal mi ze tato prehliadka sa robi az 4 rok. Tak neviem.Uvidim ako to dopadne nakoniec.
  21. Diky, nabuduce to skusim zpredu.
×
×
  • Vytvořit...