Péťa Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Například já, když pomáhal pořádat Méďovi můj první sraz (Kemp Brodský), jsem se o zvláštní užívání komunikace zajímal. Ale to se týkalo spanilky do Nového Města, kde jedou všechna auta pohromadě a ne orienťáku, kde se vyjíždí postupně. Ale díky lhůtám, které Krajský úřad má se to nedalo stihnout a tak jsme byli připraveni, že se budeme tvářit jako \"že se ty auta jen na silnici potkaly ). Včera jsem chtěl pomoci Multiplám, vzít pomalované auto PČR a jet před jejich spanilkou (cca 70 Multipel), ale šéf dopraváků mi to rozmluvil, že nemají povoleno zvláštní užívání komunikace a tak by z toho mohli být problémy. Prostě - není to jednoduché Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Policie u Multipla spanilky asistovala, jak statní tak městská Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 a pomahali a chranili, nebo tam jen stali a cuceli, misto toho, aby provadeli zasluznou cinnost a zastavovali auta, ktera predjizdeji na plne....... Citovat
Vvitty Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Stibto: rekl bych dan za propagaci na kazdem rohu ... pak se holt pozvanka na \"autozavod\" dostane i k nejakemu tomu organu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2012 Autor Odesláno 29. květen 2012 Takze doplnuji potvrzenou ucast rcz , v jednani je jeste elektricka 106 Dale jako tresnicka na sobotni vecer bude s foukavani deseti svicek na klubovem dortu zakladajicimi cleny klubu. pozvani byly vsichni tri. zatim potvrzena ucast clena cislo jedna Masinky , ONdra bude v teto dobe na dovolene alè vsechny vas pozdravuje a preje stesti do dalsich let , michal oberstein zatim na pozvani neodpovedel. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2012 Autor Odesláno 1. červen 2012 Dobrý den, reaguji na upozornění ze strany Správy CHKO Kokořínsko. Musím konstatovat, že došlo k omylu a námi inzerováný \"orientační závod\" není nikterak možno spojovat s automobilovými závody ve smyslu ust.§ 26 odst. 1 písm. g) zákona. Náš \"orientační závod\" spočívá v tom, že se jedná o poznávací výlet, kdy za účelem odhalování skrytých bodů v papírovém itineráři jednotlivé posádky vozu navštíví památky a turistické zajímavosti v okolí v pořadí tak jak jednotlivé body rozluští. Ve zkratce řečeno, nejedná se o závod na čas ani na počet ujetých km. Vozidla se budou pohybovat po běžných komunikacích určených pro provoz automobilů za dodržování pravidel silničního provozu (za toto si samozřejmě odpovídá řidič samotný).Předpokládaný počet vozidel, po několikaletých zkušenostech, se předpokládá mezi 15-20. Což odpovídá běžnému pohybu vozidel v tuto dobu v této lokalitě a nedojde tak k žádnému omezení dopravy. Prosím tedy o vyjádření k tomuto případu a konstatování, že přesun startu, cíle či zrušení našeho \"orientačního závodu\" není nutný a že SCHKO Kokořínsko nebude nikoho v této věci sankcionovat či proti nám vést jakékoliv kroky k uvalení sakce jinými orgány. Předem děkuji za kladné vyřízení. S pozdravem Trávniček Petr Předseda Peugeot klubu 739 544 ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 :potlesk:potlesk:potlesk je vidět že když jsou lidi na správném místě a vysvětlí se to tak to jde Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Velmi pekne! Jsem rad, ze se vyjimecne dalo s organy dobre dohodnout a vse se muze konat bez problemu... Diky! Citovat
Pepito Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Paráda :potlesk:potlesk děkujeme :super:super:papa Citovat
Stifler Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Výborně! Všichni zúčastnění tohoto jednání si zaslouží velký Myslím si zároveň, že se bude jednat o precedentní příklad pro budoucí srazy našeho klubu, což je Citovat
Moby89 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 já myslim že to byla fuška ale tak znáte to, když jsou kontakty, všechno jde:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Gratuluju - celý týden v Rumunsku jsem ani na chvilku nezapochyboval, že vše dobře dopadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.