Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

na čištění od polétavé rzi je výborný "carpro IronX", dá se použít i na lak před clayováním. a na asfalt je nejlepší toluen

s sheronem nejsem kámoš, ale tekutý stěrače mají dobrý, to uznávám.

ale zpět k lidlu: až bude ta jejich impregnace ve spreji (na stany) za asi 30-40 kč, tak okamžitě kupuji k impregnaci střechy. jedna pixla jedna střecha! oproti profi přípravkům se stejnou účiností jde o výrazné zlevnění :D

osobně vyzkoušeno a srovnáváno s profi přípravkama.

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Taky tam kupuji impregnaci na stany, za ty prachy fakt super. Před sezonou opět nestříkám střechu. :) Ač je pravdou, že letos jsem déšť nepotkal na cestách, loni to bylo horší - dokonce kroupy. :D

Odesláno

Tuhle jsem v Lidlu koupil značkovače na kola malinko větší čepička na ventilek s obrázkem autíčka a šipka na obrázku značí pozici kola na autě celkem dobrá vychytávka za pár korun a v balení jsou dvě sady. Včera jsem coural v OBI a tam jsem narazil na to stejné akorát zabalené s potiskem OBI sada na jedny kola za cca 140 Kč. Já je koupil za cca za 40 Kč.

Odesláno

já mám ty čepičky z lidlu taky, mě to přišlo jako dobrej nápad. Ale vtipný je, že já neměnim gumy  :D  :D  :D  takže mi to je k ničemu :D , ale kluci, ten pocit...

Odesláno

Počkej, jak tě bude krknout, až ti ty čepičky někdo zpřehází jakože ze srandy, ty někam dojedeš a budeš za kok... :D

Odesláno (upraveno)

Tak jsem koupil nemrznouci směs z lidlu do -60 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=38382  

A testoval jsem v mražáku kde je -19 st do kelimku jsem nalil směs neředěnou ktera má vydržet do -60  a po 24hodinach byla trochu hustější ale pořad tekuta,když jsem dal poměr 1:1 (má vydržet do -20) naředěno vodou dal do mražaku -19 a po 2hodinach byla kašovita a husta  takže  ani do -40to to určitě nebude.

Upraveno uživatelem Péťa
upraven nefunkční odkaz
Odesláno

tak ono taky k čemu minus 40 tady v česku? obvykle stačí bohatě na minus 20--možná někde v mrazových kotlinách na munus 30, a to lidi tam bydlící dobře vědí...,ta směs při překročení stanoveného bodu začne jen houstnout, ale nezvětšuje svůj objem, takže vodní čerpadlo se může točit a nehrozí vytlačení mrazových pojistek v hlavě, bloku..., v podstatě se nic neděje, auto jezdí

Odesláno (upraveno)

Ono když je -20 a valíš si to 130 km/h tak ta teplota vzduchu klesne v podstatě ještě níž, což vede k tomu, že ti může namrzat čelní okno, když stěrače neberou do sucha. Takže u mého pohledu kapalina do -30 rozhodně smysl má (a tím i do -60, když ten reálnej "výkon" nemá). Já kupuju -30 (Sheron) :papa

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...