Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Včera mi po půl roce umřela 8ah baterie. Před měsícem jsem obě nabil, uložil a jedna z nich mrtvá, pouze 5V, nešla nabít. Včera reklamace, dnes jsem dostal novou. A stará mi zůstala. A to bych nebyl já. Píchl jsem aku na laboratorní zdroj, nastavil 20V 3A a pár minut nechal. A ejhle, aku se chytla a běží dál :P

Odesláno (upraveno)

na YT to jeden frajer resil ze ta SMARTka odesel BT modul a vydrbalo to baterii takovym stylem ze uz nesli clanky zachranit
odpojil modul vymenil clanky a zije dal
sice nemam tolik zarizeni ale premyslim nad smart baterii taky - otazka jestli i bez BT jde normalne nabijet ze bych ten modul rovnou vyndal :D

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

BT nemusíš využívat. Prostě to do aplikace nepřipojíš a nazdar. Ale i tak může zazlobit. Já na nich BT nepoužívám.

A ano, jde nabíjet i bez BT

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
Před hodinou, VojtouNerCZ napsal:

BT nemusíš využívat

Nejde o využívání, jde o to že tam ten modul je a je pod napětím, a tím se z něho stává kurvítko. Zlatá obyčejná baterka, buď jede a nebo je vybitá, takovýhle sledování využití a okamžitých proudů či spotřeby energie je beztak k prdu.

Odesláno (upraveno)

Problém při používání BT je ten, že většině lidí se baterka brickne při aktualizaci FW :)

@ozzy56já mám na práci a opravy samotných li-ion aku, článků a BMS kvalifikaci Q2, pak už je jen Q3, a to je školitel, takže se toho úplně nebojím :)

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
  • O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

jak jsem tu v pondělí psal, že reklamuju termobaterii z Lidlu, tak už dnes napsali, že reklamace vyřízena a mám si v prodejně vyzvednout peníze, takže velice chválím, ani to netrvalo udávaných 14 dní 👍

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

No mě na chromu v PC stále nic, ale žena se tam dostala přes aplikaci, ale tam zase nefungovaly platby kartou, jen na dobírku... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...