Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

7:00 Lidl a další kousek do sbírky. A už se pomalu rýsuje druhá Parkside almárka 😁🤣

20220616_073028.jpg

20220616_072748.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, minimaxa napsal:

další kousek do sbírky

No je to hezký :super  A všechen ten "frcojk" taky používáš :myslim

Odesláno

@Hafity jo, pouvětšinou jo. Moje máti nedá ve svých 89 letech pokoj, a pořád něco řežeme a brousime, a výsledkem je cca 90 betlémů včetně několika v muzeu KRNAPu.. 

Jak se nad tím zamýšlím, není věc, kterou bych nevyužil... 

Odesláno (upraveno)

V lidlu teď mají aku horkovzdušku, jestli ji nemáš a měl bys pro ni využití :) Dnes jsem si jednu stihl koupit na prodejně, když mi ji tak nějak k zásilce z e-shopu zapomněli přibalit :D Většinou jsou hned pryč. Za mě je to super, protože často dělám nějakou elektriku v autě a nebavilo mě furt kvůli smršťovačkám tahat gábel.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Mám o generaci starší  svítí perfektně akorát je to takové humpolácké a v autě se s tím neúplně všude vejdeš aby jsi si posvítil ale určitě je to lepší než si svítit telefonem. Vloni jak tady byla vichřice a pomáhal jsem hasičům s vyvráceným stromem u sousedů tak jsem ji měl sebou a nevím jak najednou koukám a lampa svítí v kaluži tak jsem ji vypnul a když jsem došel dom tak jsem ji v dílně jen rozšrouboval a nechal vyschnout a svítí pořád. 

Odesláno

@Radek Hurvajz vodotěsní určitě nebyla.

@minimaxa jako jo do dílny je takováhle hubená dobrá na druhou stranu když tu základnu od té " bachratější dáš šikovně k ponku tak se za chvilku naučíš ji když nepracuješ zahazovat do té základny a budeš jí mít pořád nabitou.  Mám podobný dvě na dílně od čínských dětiček obě stáli i s cestou to co stojí tahle v lidlu a jsem spokojený akorát si musím přikoupit ještě aspoň jednu nebo dvě protože se občas stane že ji někde nechám a nemůžu ji najít a samozřejmě že ji najdu když už je vybitá. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...