FrantaCV Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Zatím nás to ( v nížinách ) obchází ale.... http://www.youtube.com/user/TomTomOfficial?feature=mhee#p/u/0/9AfR43uBspo&Lid=10 Citovat
Péťa Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 A nemohlo by tohle počasí plynule přejít v léto? Třeba pozítří... Citovat
elton Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Ta reportérka to pěkně schytala:D Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 na horách joo,ale ve městě nemá zima (sníh) co dělat Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Nemám rád zimu, holky nosí dlouhý sukně Citovat
FrantaCV Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 A nemohlo by tohle počasí plynule přejít v léto? Třeba pozítří... Taky bych skončil listpadem a pak pokračoval rovnou dubnem. Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 A nemohlo by tohle počasí plynule přejít v léto? Třeba pozítří... Taky bych skončil listpadem a pak pokračoval rovnou dubnem. Souhlasím spíš s Frantou CV, plynulý přechod z konce října na konec března a koncem května se šoupnout někam na počátek září = klima mých snů. V nouzi nejvyšší jsem schopen souhlasit i s Ozzym na horách joo,ale ve městě nemá zima (sníh) co dělat [upravil dne 27/12/2011 21:49 od Medvěd] Citovat
vendelinek Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 nemám rád zimu,maximálně jen takhle na videu nebo na obrázku Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Tož já pocházím z Vysočiny a na zimu se těším už od března. Jak začne sněžit, ožívám. Stan, spacák, když je dost sněhu tak sněžnice a vyrážím na vandr. Nebo bez stanu, pod širák na sníh. Jezdím sám, všude klid, ticho, pohoda, příroda je čistá, nikde nikdo, to je nádhera, na kterou se těším celé léto. A když začne v lese tiše sněžit, bez větru, to jsou chvíle, .... To se nedá popsat, prostě nádhera. Já vím, co si myslíte :-) Sníh mám rád i na silnici. Takže za mě - metr sněhu a trochu mrazu alespoň čtyři měsíce v roce. Citovat
nikol Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zima je potřeba,teď je hrozné sucho,ale toto byl masakr. :D Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Jo, v zimě se pozná vandrák Romane, chápu Tě. Ale už na to nemám Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Romane, palec nahoru Každý roční období má svoji krásu a kouzlo Zima sem patří, nežijeme v Itálii, komu se to nelíbí, má možnost se tam odstěhovat Citovat
Smudla_22 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Já zimu NENÁVIDÍM pro mně by mohlo být jen léto, ale aby jste neřekli stačilo bi mi jen 25°C Citovat
parolla Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Mne sa zima páči! Ale taká naozajstná,ako s Mrazíka:D Citovat
mathas Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Nesnasim zimu uz jen pro vetsi spotrebu a namrzly silnice. A to nemluvim o zamrzlejh rybnicich... Ani na ty ryby tak nemuzu Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Punkáči - jsem si ani nevšiml, že by v Itálii neměli zimu. Každopádně - byť zimu opravdu rád nemám - emigrovat kvůli ní nehodlám, skákat radostí kvůli ní mě ale taky nikdo nedonutí. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zimu miluju. Už jsem se bál, že se tu nenajde nikdo jiný, kdo by zimu miloval. Roman Bazi je moje krevní skupina. Dokud jsem neměl děti, tak jsem jezdil v létě na dovolenou do zimních krajin a v zimě jsem chodil na skialpy tady v Krkonoších. Už se těším až děti povyrostou a zase to tak budu dělat. Bohužel bez manželky, ta je teplomilná, takže se moc nepotkáváme Mám rád zimu a sníh i na silnici. Jak tak koukám, tak patřím k menšině. Takže mě prosím nekamenujte. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 tiez sa pridavam k mensine. zimu mam velmi rad, hlavne lyzovacky a odhrnanie snehu na chodnikoch jazdu autom po snehu a zasnezenej krajine si doslova uzivam Citovat
P607Olda Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zimu mám rád, ale to není to hlavní. Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim. V zemích, kde tato \"naděje\" není, např. v Africe, je to na zbláznění - horko, horko, pak menší horko, pak zase horko... naděje na sníh žádná... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.