Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A nemohlo by tohle počasí plynule přejít v léto? Třeba pozítří...

Taky bych skončil listpadem a pak pokračoval rovnou dubnem.:D

Odesláno
A nemohlo by tohle počasí plynule přejít v léto? Třeba pozítří...

Taky bych skončil listpadem a pak pokračoval rovnou dubnem.:D

Souhlasím spíš s Frantou CV, plynulý přechod z konce října na konec března a koncem května se šoupnout někam na počátek září = klima mých snů.

V nouzi nejvyšší jsem schopen souhlasit i s Ozzym

na horách joo,ale ve městě nemá zima (sníh) co dělat ;)

[upravil dne 27/12/2011 21:49 od Medvěd]

Odesláno

Tož já pocházím z Vysočiny a na zimu se těším už od března. Jak začne sněžit, ožívám. Stan, spacák, když je dost sněhu tak sněžnice a vyrážím na vandr. Nebo bez stanu, pod širák na sníh. Jezdím sám, všude klid, ticho, pohoda, příroda je čistá, nikde nikdo, to je nádhera, na kterou se těším celé léto. A když začne v lese tiše sněžit, bez větru, to jsou chvíle, .... To se nedá popsat, prostě nádhera.

Já vím, co si myslíte :-)

Sníh mám rád i na silnici.

Takže za mě - metr sněhu a trochu mrazu alespoň čtyři měsíce v roce.

Odesláno

Romane, palec nahoru :super Každý roční období má svoji krásu a kouzlo

Zima sem patří, nežijeme v Itálii, komu se to nelíbí, má možnost se tam odstěhovat :cool:

Odesláno

Punkáči - jsem si ani nevšiml, že by v Itálii neměli zimu. Každopádně - byť zimu opravdu rád nemám - emigrovat kvůli ní nehodlám, skákat radostí kvůli ní mě ale taky nikdo nedonutí.

Odesláno

Zimu miluju. Už jsem se bál, že se tu nenajde nikdo jiný, kdo by zimu miloval. Roman Bazi je moje krevní skupina. Dokud jsem neměl děti, tak jsem jezdil v létě na dovolenou do zimních krajin a v zimě jsem chodil na skialpy tady v Krkonoších. Už se těším až děti povyrostou a zase to tak budu dělat. Bohužel bez manželky, ta je teplomilná, takže se moc nepotkáváme :D Mám rád zimu a sníh i na silnici. Jak tak koukám, tak patřím k menšině. Takže mě prosím nekamenujte.

Odesláno

Zimu mám rád, ale to není to hlavní.

Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim.

V zemích, kde tato \"naděje\" není, např. v Africe, je to na zbláznění - horko, horko, pak menší horko, pak zase horko... naděje na sníh žádná...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...