Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Gril ještě nebude. :D

Dnes máme výročí 17roků společného ježdění. Oslava byla stylová, vyměněna spojka klimakompresoru a řemenice. :D

Myslel jsem si, že oslavím výročí nájezdem 150tis.km, ale 505km mě chybí. :D

IMG20240822150250.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na letních zrenovovaných Cyclonech 🤩 17let spolu
  • O 2 týdny později...
Odesláno
před 59 minutami, radim.1008 napsal:

Je tam od 02/16... :myslim

Tím je asi řečeno to nejpodstatnější. Osm a půl roku je velmi slušná výdrž. Nabití asi na chvíli pomůže, ale obávám se, že autíčko bude mít předčasný vánoční dáreček...

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 25. 12. 2011 at 14:00, radim.1008 napsal:

... Auto jsem koupil už 22.8.2007 přes bazar Trotina Auto s tehdy 66705km na tachometru...

... První fotečka s novou značkou u kamaráda na chalupě.

post-12959-14109621391403_thumb.jpg

Po 17 letech, 1 měsíci a 3 dnech dnes ráno cestou do práce přetočeno společně najetých 150tis.km. :potlesk :mrk 

IMG20240925064013.jpg

A oslava? Upadlo ze dveří třetí brzdové světlo. :D :roll Přiděláme a jedeme ještě chvíli dál. ;)

Odesláno (upraveno)

150 tisíc a víc s jedním autem jsem najel jen v práci jako profiřidič, se soukromým autem myslím nejvíc 70 tisíc 😢, já ta auta více střídal..., jsi borec 👍, myslím to vážně, protože jak má auto 10 a více let začnou skoro každý týden překvápka..., no, každý týden nee, ale je to furt něco :papa

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

První roky, když jsem měl ještě jen jedno auto tak jsem měl nájezd 15tis.km/ročně. :) Posledních roky jsem rád, když najedu polovinu. :mad: Zbytek s 5008mou.

Taky nemám v plánu se auta zbavovat. ;) Jak píšeš, je to první auto a na to se nazapomíná. Stejně jako na první holku. :D A pěkná bývala, ale to se dá poladit. :D :myslim 

Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Jak píšeš, je to první auto a na to se nazapomíná. Stejně jako na první holku. :D

To mohu potvrdit, také na svoji první holku a auto nezapomenu. Teď mám 206cc na výlety a na srazy a také už s ním tolik ročně nenajezdím jako když jsem ho měl jako jediné auto. :papa

Odesláno

Pozdě, bezbarvý lak by jsi měl nastříkat do 20 minut po nastříkání metalízy, aby se to spojilo a následně naloupalo.

Viz třeba: barvylakyjanu.cz

U metalíz a perletí nanášíme ještě navíc vrstvu bezbarvého laku. Ten se nanáší cca 20 minut po nastříkání barvy. Neexistuje, že nastříkáte barvu a pak druhý den jdete aplikovat bezbarvý lak.

Řešení? Velký špatný - bohužel, barva i lak musí dolů a pěkně od znova...

Odesláno

Já ho taky při drobných opravách nedávám. Třeba kolem lišty zadních dveří na 206. Ale je to 206 :aut Spíš jde o to, že jestli to chceš mít "jakoženejlíp", tak by se měl dát :myslim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...