Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. rok na foru = 6000 prispevku a toto je ten zaokrouhlujici

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych timto podekovat v prvni rade vedeni klubu za to, ze me porad bavi byt tady, a ze me neodstrihli :D, hodne moc taky clenum, ktere znam, a oni znaji me, ze se stale potkavame, seznamujeme, bavime, grilujeme, popijime atakdal :).:super:super:super

Take moji manzelce, za podporu a vydrz, to je asi vicestranne :D:mrk:mrk:mrk:mrk

Proste je mi tu s vami fajn a prijde mi krasne mit vyroci 6000 prispevku v predvecer vanocniho srazu :):roker:roker:roker:roker

to je na darek predsedo :D:myslim

:super:super:super:super:super

Odesláno

Scratch: Hlavně, že jsi kvůli tomuto tématu vymazal svůj příspěvek ve vláknu o Vánočním srazu :D

Jinak gratuluji ke kulatému číslu, i mě se jedno blíží, ale slavit to nebudu, u mě to mění častěji, spamoval bych tu :D

[upravil dne 16/12/11 23:00 od MilanF1]

Odesláno

Petr: teda, to ti teda jeste tece mliko po brade na clubu a asi resis kazdou picovinu jako dadadavid :D:D:D:D:D:D

Hurvajz: vzdyt my te mame za spagatekdedka clubu :D

oboje je v zertu prosim :)

Milan: jj, smaznul, protoze jsem si to hned uvedomil a toto cislo si zaslouzilo nejake shrnuti :)

[upravil dne 16/12/2011 23:04 od Scratch]

Odesláno

Oddie: netroufam si do sekce servis napsat vice nez dotaz :), obcas trivialni radu :D

Salda: Orisky nepiju :D

Peta: neda se vydrzet :D

Radek: veverka byla savlozuba, krivozuba je ta jina :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...