Stifler Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Souhlasím s Tebou a překvapivě i se Stiflerem ... Děkuji, to mě těší. Citovat
John_Ice Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 potěší, nepotěší...umění je zavděčit se každému a tohle umění nikdo nedokáže.... jeden bude souhlasit druhej prostě s tebou bude polemizovat a vyvracet Citovat
dzavel Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 Pokud zákon stanoví pravidla, tak to není o zavděčení nebo polemizování, ale o respektování. Citovat
Stifler Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Já jsem jen vyjádřil potěšení nad tím, že se najde jeden názor ze stovky, ve kterém se s Medvědem shodneme. S tématem jako takovým to nemá nic společného. Citovat
John_Ice Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 taky jsem psal něco co s tématem nesouvisí Citovat
dzavel Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 Aha, ale dvojsmysl jsem tam našel . Citovat
Laďa Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Tak to tady trochu oživím http://sumpersky.denik.cz/nehody/policie-merila-propustnost-skel-u-aut-vysledky.html Jen pro zajimavost - kolega nechal změřit naši služební fabii r.v.2003 bez jakékoliv úpravy, prostě skla origo z výroby a ty mají 72,5%. Citovat
Lihous Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Pro Ladu pokud to ma z vyroby tak to bude asi \"SUNSET\" a bude to jen na zadnich sedadlech ano ty jsou skutecne tmave ..... Citovat
Laďa Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Ne, měřené byly přední boční okna a jsou to obyčejné základní, průhledné, bez příplatku v žádné speciální edici. Citovat
Lihous Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Tak to teda nevim ale to nemohlo \"bit z fabriky\" Jak pisu u nas se to dava jen dozadu a vpredu jsou tmavsi ale ne tka moc-videl bych to na nejakeho \"kutila\" A jinak pokud policista nameri takto tmavsi skla myslim ze nebude zadny velky postih tady jde o rad procent ale pokud tam nekdo bude mit i za slunneho dne tmu neni asi co resit. A jeste drobnost pokud mam auto jen na sraz tak ani tady nevidim nejaky velky problem ale v beznem provozu a navic jeste s \"arogantnim\" ridicem je proste o problem postarano. Jen mimo na odlehceni..... Taky jsem jednou jen tak \"nechtene\" pronesl pri zastaveni \"\"Tak co to bude panove\"\" Policista se usmal pronesl aaaa pan ridic je srandista a zacalo to lekarnickou a skoncilo pojistkama/vse mam a bylo Ok tak ze jen podekoval a s usmevem na obou stranach jsem pokracoval. Citovat
Laďa Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Jak to mám ještě jinak napsat, že žádné úpravy nebyly dělané. Auto je origo z výroby. Měl jsem ho nastarosti, takže vím jaké opravy a výměny byly provedené. Citovat
ChouLu Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 kdyz uz tady probirame ty folie.. premyslim ze bych si je dal i na 206ku a resim prave jak s prednima bocnima sklama... Co vše musím dostat od firmy, která mi provedete instalaci folií, abych byl krytej kdyby se náhodou propustnost nelíbila policii? A jak je to s předním sklem? mohu zde nechat nainstalovat ten jejich zázračnej proužek nebo je to uplně mimo? Diky Citovat
hudy Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Pokud das na predni bocni cokoliv co pak porusuje vyhlasku. Tak te zadny papir nebo nalepeny atest samozrejme nezachrani. Citovat
ChouLu Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Vem to takle... přijde tam uplný lajk a chce zatmavit skla... nezná vyhlášku nic.. firma mu to udělá, dostane atest na folie a také papir o odborné montáži... v tuhle chvíli by měla nést odpovědnost firma, která folie nainstalovala né? Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 To určitě nemůže platit. Zodpovědný je řidič jako takový. Samozřejmě ale platí, že se pak můžeš domáhat náhrady škody, ale to už je věc druhá. Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Teď o tom byla reportáž na ČT24. Už i v Karlovarském kraji měří propustnost skel. Dokonce tam mluvila i nějaká policejní mluvčí, že policejní auta pro speciální účely mají individuální výjimky (vždy na konkrétní auto). Citovat
Přema Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Taky sem to teď viděl........snad to nedorazí naplno na Sev.moravu.... něco tu jako na zkoušku bylo...toho sem se ale velice rád nezůčastnil...:D:D Citovat
Laďa Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Tak to budeš muset objíždět Olomoucký kraj:D Citovat
podolak2 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 dnes jsem si s nima velice povikládal :D ...stojim na křižovatce v Přerově a proti mě jede policejni octavia...najednou se po mě divaji a jedou moc moc pomalu ...řikam a je to v pr... rozjedu se schoval jsem se pomalu za kamion ale oni stejně to otočili a majaky a fiiii za mnou tak zastavim a řikam dobrý den.... a oni dobrý den pane.... a už to jelo.... no prý že mají nový přistroj a že ho tento týden zkouší ... řikam aha... no tak bylo toho trochu vic ( mam ulomene držaky světel a to se jim nelibylo... pak ty folie a a par dalšich drobnosti ... no tak ukecal jsem to teda jen na ty světla (500,-) takže dobrý teda:myslim jinak jsem řikal teda že ty folie sundám že jsem o tom nevěděl apod... a nechal jsem si změřit i člní sklo ( to je origo z vyroby ) a to mělo propustnost 71,8% tak to jsem čuměl myslel jsem že peugeot zatmavuje miň.... ale tak přijemně jsme pokecali s policistama o počasi a pod. no sranda pak byla... ještě jsem si aj dychl naštěsti 0... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 podolak: Kolik ti naměřili ty boční? a jakou tam máš folii, zda to sedí ... počítám, že naměřili méně než je folie, kvůli zatmavení z výroby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.