Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policisté v Olomouckém kraji začnou měřit světelnou propustnost autoskel

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem jen vyjádřil potěšení nad tím, že se najde jeden názor ze stovky, ve kterém se s Medvědem shodneme. ;) S tématem jako takovým to nemá nic společného.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to teda nevim ale to nemohlo \"bit z fabriky\"

Jak pisu u nas se to dava jen dozadu a vpredu jsou tmavsi ale ne tka moc-videl bych to na nejakeho \"kutila\" ;)

A jinak pokud policista nameri takto tmavsi skla myslim ze nebude zadny velky postih tady jde o rad procent ale pokud tam nekdo bude mit i za slunneho dne tmu neni asi co resit.

A jeste drobnost pokud mam auto jen na sraz tak ani tady nevidim nejaky velky problem ale v beznem provozu a navic jeste s \"arogantnim\" ridicem je proste o problem postarano.

Jen mimo na odlehceni.....

Taky jsem jednou jen tak \"nechtene\" pronesl pri zastaveni \"\"Tak co to bude panove\"\" Policista se usmal pronesl aaaa pan ridic je srandista a zacalo to lekarnickou a skoncilo pojistkama/vse mam a bylo Ok tak ze jen podekoval a s usmevem na obou stranach jsem pokracoval.

Odesláno

Jak to mám ještě jinak napsat, že žádné úpravy nebyly dělané. Auto je origo z výroby. Měl jsem ho nastarosti, takže vím jaké opravy a výměny byly provedené.

Odesláno

kdyz uz tady probirame ty folie.. premyslim ze bych si je dal i na 206ku a resim prave jak s prednima bocnima sklama...

Co vše musím dostat od firmy, která mi provedete instalaci folií, abych byl krytej kdyby se náhodou propustnost nelíbila policii? A jak je to s předním sklem? mohu zde nechat nainstalovat ten jejich zázračnej proužek nebo je to uplně mimo? Diky

Odesláno

Vem to takle... přijde tam uplný lajk a chce zatmavit skla... nezná vyhlášku nic.. firma mu to udělá, dostane atest na folie a také papir o odborné montáži... v tuhle chvíli by měla nést odpovědnost firma, která folie nainstalovala né?

Odesláno

Teď o tom byla reportáž na ČT24. Už i v Karlovarském kraji měří propustnost skel. Dokonce tam mluvila i nějaká policejní mluvčí, že policejní auta pro speciální účely mají individuální výjimky (vždy na konkrétní auto).

• O 2 týdny později...
Odesláno
:D dnes jsem si s nima velice povikládal :D:D ...stojim na křižovatce v Přerově a proti mě jede policejni octavia...najednou se po mě divaji a jedou moc moc pomalu ...řikam a je to v pr... rozjedu se schoval jsem se pomalu za kamion ale oni stejně to otočili a majaky a fiiii za mnou :D tak zastavim a řikam dobrý den.... a oni dobrý den pane.... a už to jelo.... no prý že mají nový přistroj a že ho tento týden zkouší :blablabla ... řikam aha... no tak bylo toho trochu vic ( mam ulomene držaky světel a to se jim nelibylo... pak ty folie a a par dalšich drobnosti :D... no tak ukecal jsem to teda jen na ty světla (500,-) takže dobrý teda:myslim jinak jsem řikal teda že ty folie sundám že jsem o tom nevěděl apod... a nechal jsem si změřit i člní sklo ( to je origo z vyroby ) a to mělo propustnost 71,8% tak to jsem čuměl myslel jsem že peugeot zatmavuje miň.... ale tak přijemně jsme pokecali s policistama o počasi a pod. :D no sranda pak byla... ještě jsem si aj dychl naštěsti 0...
Odesláno

podolak: Kolik ti naměřili ty boční? a jakou tam máš folii, zda to sedí ... počítám, že naměřili méně než je folie, kvůli zatmavení z výroby ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...