Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pátek jsem taky tankoval tradičně u Shellky v Polsku Natural 95 za 4,89 Zl /l (cca 29,60 Kč). Dnes jsem vzal raději v Náchodě u ONO za 27,90 Kč/l

Nevím, proč to mají poláci tak drahé 😮

Odesláno

Dnes tankováno na Benzině v Roudnici nad Labem, 30,40 za naftu, naproti Shell za 31,30 docela malý rozdíl. Je ten rozdíl v ceně znát na spotřebě jedné nádrže? Nemyslím prémiová paliva

Odesláno

Já nikdy žádnej rozdíl nepoznal , kolaga ten měl spočítáno že pokud tankuje na Benzině najede víc km. Tak tam tankovai i když tam byl benzín nejdražší.

Odesláno

No prave na NOVE ale pokud je nafta dobra proc ne myslim si ze by mohla byt i klidne levnejsi ale u nas v CZ to mame nahoru hned a dolu az nekdy vyhledove  😂

Odesláno

Ale tak i tady. Jinak si myslím, že se skutečnými, okamžitými cenami nám lžou. Ale to je asi tak vše...Chce to tady žlutý vesty z francie :bacha:roker

Odesláno

Dnes jsem poprvé použil TankKartu od Benziny, která dává slevu 0,60Kč na obyč paliva a 1Kč na Vervu. V Žamberku na Benzině Efecta95 před slevou 30,60,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...