Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, rhinos napsal:

...nevím jestli EuroOil a RobinOil je stejný řetězec...

Ano, obě značky patří pod Čepro = státní

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno
před 14 hodinami, pavelu96 napsal:

A EuroOil prostě o 2 Kč zlevnil 

zlevnil, protože je státní 👍,  já klidně beru i litr za 100 -- lůza a plebs nechá auta doma a cesty budou prázdné... 👍

vrátí se cesty do práce narvanou MHD, kdy se dveře otevřely a zas zavřely 👍,  ať si taky užijete 😂🙈 😂

Odesláno (upraveno)

Takže na zítra podle náhodných výpočtů Alenky nafta o 4,20 Kč/l dolů :mrk - co to tam hulej za matroš?

V těchto dnech je lepší netankovat, aby  člověk nebyl ještě víc nasranej...

Screenshot_20260409_144202_EuroOil Srdcovka.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Vena se přiznává že s tím snad docela vyj..... než začala nafta zdražovat tak jsem měl plnou pak jsme teda byli na vejletě s máti ale na zpáteční cestě jsem hned dotankoval sice už dražší a takhle se mi to vedlo praktikovat celou dobu v pondělí když jsem byl na busu jsem si natankoval na dvorku a pokaždé to bylo minimálně o 5 Kč /l levnější než na ulici . No a jak začali s tím že budou něco řešit tak jsem měl skoro plnou tak jsem netankoval s tím že počkám do zítra nebo do pondělka to bych měl mít slabě pod půlkou a natankuju za to co bude. Takže nejdrážší  tankování bylo 30,3 za 44.80 ale nevím kde musel bych štrachat účtenky. 

Odesláno (upraveno)

dnes nafta 43.2😂
Možná když nebudu dva dny tankovat tak to po víkendu bude za 29.9 😄

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno

Joo je to jedna z možností - pokud to jde omezit vše co jde a můžou si ty ceny strčit  .... no prostě tam!

Bohužel to co se teď ve světě děje je průšvih především pro Evropu.

Odesláno

protože Evropa už dávno není to co byla, dnes je to parta žvanilů a olizovačů se navzájem 😂 řešící v Bruselu max. název rumu a pomazánkového másla, svět se posunul úplně jinam, a ten s tou přehazovačkou na hlavě prostě kope za svoje lidi, svět se začíná podobat přírodě--silnější vyhrává..., všimli jste si, že třeba Čína proplouvá Hormuzem jako nic ??  👍

Odesláno

Včera na Petrol  Teplice jsem bral Natur.95 Premium 41,90 , obyčejný natural je za 40,90.Ostatně, jak tu už někdo psal, stejně beru furt za 1000 😜.

Odesláno
V 2. 3. 2026 at 16:51, radim.1008 napsal:

Žamberk Orlen Efecta 95 33,50,-. :)

Dnes už jsem musel, vyčkával jsem. :D 

Žamberk Orlen Efecta 95 41,77,-. :roll

Oprášil jsem TanKartu 0,50,- sleva na litr, takže 41,27,-. :roll

IMG20260410145352.jpg

Odesláno

Já dnes tankoval 95 benzín u Robin Oil Mýto, na to že je to čerpačka takřka u D5, tak luxus cena 40,40kč. Já ještě 0,30kč sleva takže litr za 40,10kč. Sosnul jsem plnou nádrž, dojížděl jsem tam takřka na výpary. 

Odesláno

Co je "konečně" správně na této zvláštní době - že i v česku benzinky objevují že na totemu není suma zaokrouhlená na celé desetinné ale uz můžeme vidět cenu například XX,68.
Možná že někdo "KONEČNĚ" objevil že se dá poslat/zaplatit kartou i jeden halíř.
ANO jedna koruna má 100 haléřů.

Odesláno

mno, nevím--já si jako děcko mohl koupit za 25 haléřů třeba lízátko, nebo za 50 nanuk eskimo👍, to ještě byly haléřové mince..., dneska si za měnu ČR v hodnotě JEDNA KORUNA koupím asi tak howno, nemáme být na co hrdí 😉

podle mě jestli zaplatím např. 40.21 nebo 40.67 je o ničem   

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...