rhinos Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben jsem se pobavil....jel jsem okolo Shell v Plzni u CAN a tam max cena za naftu a tedy 49.59 Citovat
Veverka Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) před 9 hodinami, rhinos napsal: ...nevím jestli EuroOil a RobinOil je stejný řetězec... Ano, obě značky patří pod Čepro = státní Upraveno 9. duben uživatelem Veverka ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben před 14 hodinami, pavelu96 napsal: A EuroOil prostě o 2 Kč zlevnil zlevnil, protože je státní , já klidně beru i litr za 100 -- lůza a plebs nechá auta doma a cesty budou prázdné... vrátí se cesty do práce narvanou MHD, kdy se dveře otevřely a zas zavřely , ať si taky užijete Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) Takže na zítra podle náhodných výpočtů Alenky nafta o 4,20 Kč/l dolů - co to tam hulej za matroš? V těchto dnech je lepší netankovat, aby člověk nebyl ještě víc nasranej... Upraveno 9. duben uživatelem pavelu96 Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Nahodou Alenka spocitala, ze by dneska nafta stala 56 korun nebo kolik Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben je mi jedno, kdo to počítal--ale cena jde dolů , a vo tom to je, nebo neee ?? toru ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 9. duben Autor Odesláno 9. duben OK, chtěl jsem dneska dotankovat, ale přesvědčili jste mě pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Vena se přiznává že s tím snad docela vyj..... než začala nafta zdražovat tak jsem měl plnou pak jsme teda byli na vejletě s máti ale na zpáteční cestě jsem hned dotankoval sice už dražší a takhle se mi to vedlo praktikovat celou dobu v pondělí když jsem byl na busu jsem si natankoval na dvorku a pokaždé to bylo minimálně o 5 Kč /l levnější než na ulici . No a jak začali s tím že budou něco řešit tak jsem měl skoro plnou tak jsem netankoval s tím že počkám do zítra nebo do pondělka to bych měl mít slabě pod půlkou a natankuju za to co bude. Takže nejdrážší tankování bylo 30,3 za 44.80 ale nevím kde musel bych štrachat účtenky. Citovat
Hafity Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben před 5 hodinami, pavelu96 napsal: V těchto dnech je lepší netankovat Pozdě.... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 9. duben Autor Odesláno 9. duben Opakování matka moudrosti, vcelku užitečný postřeh... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-komentar-nafta-uz-zlevnuje-kam-az-ji-pustime-303618 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) dnes nafta 43.2 Možná když nebudu dva dny tankovat tak to po víkendu bude za 29.9 Upraveno 9. duben uživatelem rhinos Citovat
Lihous Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Joo je to jedna z možností - pokud to jde omezit vše co jde a můžou si ty ceny strčit .... no prostě tam! Bohužel to co se teď ve světě děje je průšvih především pro Evropu. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben protože Evropa už dávno není to co byla, dnes je to parta žvanilů a olizovačů se navzájem řešící v Bruselu max. název rumu a pomazánkového másla, svět se posunul úplně jinam, a ten s tou přehazovačkou na hlavě prostě kope za svoje lidi, svět se začíná podobat přírodě--silnější vyhrává..., všimli jste si, že třeba Čína proplouvá Hormuzem jako nic ?? Péťa, toru, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
oddie Odesláno 10. duben Autor Odesláno 10. duben Jsem teda zvědavej, kolik vyhlásej na zítra. Skoro lepší než detektivka Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Včera na Petrol Teplice jsem bral Natur.95 Premium 41,90 , obyčejný natural je za 40,90.Ostatně, jak tu už někdo psal, stejně beru furt za 1000 . Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben V 2. 3. 2026 at 16:51, radim.1008 napsal: Žamberk Orlen Efecta 95 33,50,-. Dnes už jsem musel, vyčkával jsem. Žamberk Orlen Efecta 95 41,77,-. Oprášil jsem TanKartu 0,50,- sleva na litr, takže 41,27,-. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Já dnes tankoval 95 benzín u Robin Oil Mýto, na to že je to čerpačka takřka u D5, tak luxus cena 40,40kč. Já ještě 0,30kč sleva takže litr za 40,10kč. Sosnul jsem plnou nádrž, dojížděl jsem tam takřka na výpary. Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Taky dneska doplnění Bobíka na EuroOilu v Raspenavě - nafta 44,50 Kč/l klasicky za 1200,- kdysi plná a dnes víc než polovina Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Co je "konečně" správně na této zvláštní době - že i v česku benzinky objevují že na totemu není suma zaokrouhlená na celé desetinné ale uz můžeme vidět cenu například XX,68. Možná že někdo "KONEČNĚ" objevil že se dá poslat/zaplatit kartou i jeden halíř. ANO jedna koruna má 100 haléřů. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben mno, nevím--já si jako děcko mohl koupit za 25 haléřů třeba lízátko, nebo za 50 nanuk eskimo, to ještě byly haléřové mince..., dneska si za měnu ČR v hodnotě JEDNA KORUNA koupím asi tak howno, nemáme být na co hrdí podle mě jestli zaplatím např. 40.21 nebo 40.67 je o ničem Lihous, Pepito a toru ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.