Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 6. 8. 2021 at 12:00, radim.1008 napsal:

Dnes po půlnoci tankováno v Mikulově na MOLce nafta za 32,90,-. Mohl jsem ještě kousek popojet, ale to už by mohlo být na výpary. :mad::D

V pátek vlastně Týniště nad Orlicí EuroOil Optimal Diesel bez bisložek 31,70,-.

Odesláno

jeseníky taky stejně, je zvláštní , že čím chudší kraj, tím stojí všechno více 😯, od potravin přes pivo a benzín všecko , asi to tak má být 

Odesláno
V 11. 6. 2021 at 20:08, radim.1008 napsal:

Žamberk Benzina Efecta 95 32,60,- víkendová cena. V týdnu +0,50,-.

Žamberk Benzina Efecta 95 33,30,- víkendová cena. V týdnu +0,60,-.

Odesláno

Cvrknul jsem ještě půl nádrže do cabria a cena stále stejná. 

V 27. 8. 2021 at 23:38, radim.1008 napsal:

Žamberk Benzina Efecta 95 33,30,- víkendová cena. V týdnu +0,60,-.

Odesláno

jesenicko všichni 34.20 Kč za BA 95 , v bedně říkali, že konkurence má zásadní vliv na cenu výrobku--to je asi chujovina, když všechny čerpačky mají jednotnou cenu, že ?? 😂

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera v cca 15h dobit kredit na Benzina Tank Easy a dodnes na ní nic není. Prý nemají žádné informace a pracují na tom. Nikde však žádné info že je problém. Ani v Appce, ani Facebook, nic. Tomu se říká přístup. Je to asi naposledy co jsem to použil. Pro těch pár peněz je to k smíchu. 

Odesláno

Švagr s tím platí normálně na kase, ale má slevu korunu na litr. O dalších výhodách nevím. Ale on to dobíjí bezprostředně než s tím zaplatí, tak na něco takového by přišel hned. @HanysR držím palce, ať se to vyřeší.

Odesláno

@Vena garážmistr ne, musis s tim k terminalu. Mas tam slevu 0.5Kc na normalni palivo a 1Kc na ty premiovy (teda zpravidla, nejaka pumpa to muze mit jinak). Na placeni QRkem u stojanu staci platebni karta s platbama na internetu a aplikace benziny. Na motorce skoro jinak neplatim :) 

Odesláno

To já jen že jsem byl zvědavej. Na Benzině netankuju vůbec když už tankuju tak na EO a tam při platbě kartou ČSOB mám 0,40 Kč na litr slevu pokud natankuju aspoň za 300Kč . Jinak tankuju na dvoře DP z jejich pumpy a posledně to bylo tuším 29,12 Kč/l nafty. 

Odesláno

Jo, @sitler a @PaKrto popsali do posledního detailu, jaké výhody to přináší. Jde hlavně o to, že Benzinu mám 100 metrů u baráku a mají tam Verva100. Proto jsem si řekl, že to tam stejně kupuju tak proč ne. Dnes peníze připsali, tak je to OK. Komunikace ale žádná, působí to fakt blbě. Vše jsem musel zjišťovat sám, přitom měli centrální problém. Jak vidím, jakým způsobem lidé na pumpách platí, někdo za 500, další za 300 a sem tam plná, tak to muselo hodně lidem nadělat vrázky pokud vycházejí s penězi nadoraz. Dobili tam prachy a nakonec museli tankovat za další prachy, protože to co tam dali běhalo v éteru. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...