vix Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Gmünd 1,03 Eur (rakouská nafta) München 1,14 Eur (německá nafta) Agip Strážný 29,30 (česká nafta) Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2015 Autor Odesláno 7. únor 2015 Hm, já jsem nakonec tankoval ve Zwettlu u Avie za 1,059 Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Radku: to teda koukám , protože ještě včera po 16h. jsme v Mýtě tankovali na samoobslužné Benzině N95 za 27,40,-, říkali jsme si, že na ONO ani nebudem zajíždět kvůli pár litrům....Takže museli zdražit buď chvílu nato nebo večer. Ta Benzina si totiž drží většinou cenu o 0,50,- proti Onu a pochybuju, že by byla levnější než Ono Citovat
morepower Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Bral sem minulý týden tušim za 16,50... Citovat
vix Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Evasion - 806 z roku 1999 2,0i 8V navic mam krabicku takze neresim Já bych teda 1:1 rozhodně nedával. A pokud máš starší auto, už tuplem ne. To jen tak na okraj, k té E85 ... Citovat
celda1970 Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Zdražování se dalo čekat........ceny vůbec nereguluje trh.....ale nadnárodní nenažranci.......a to že to šlo dolů v závislosti na ropě atd....má co dělat s jejich mocenským bojem SA,USA, ......když budou chtít mít litr za pade tak bude..... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Já bych teda 1:1 rozhodně nedával. A pokud máš starší auto, už tuplem ne. To jen tak na okraj, k té E85 ... jezdim i na cistej tak mi to je u ...... navic kontrola vstrikovacu probehla uspesne a pokud to vyjde budu mit za necely mesic druhe auto na dily takze i motor muzu vymenit Citovat
vix Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Prdlajs, ceny reguluje trh. Akorát je nutno vidět za nejbližší les. Prostě propad cen ropy ve světě a ropných frakcí v Evropě vyvolal vlnu snižování cen v ČR. Trh zaregoval jak zareagoval, no a teď ČR dorovnává zbytek Evropy (přece jen, začaly už jarní prázdniny). Pokud by chtěli litr za pade, nutno vystavit v ČR opět železnou opunu + "prodávat" bumážky. Mmch, litr ropy vychází asi tak na 8 Kč, litr benzínu/nafty cca na 12 Kč, ... komu asi připadne zbytek? Citovat
Guest servisman Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Čekal jsem že to padne na 25 Kč, bohužel. Ano záleží na trhu, jen je problém že dolů to leze pomalu a nahoru velmi rychle. Citovat
Péťa Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Radku: to teda koukám , protože ještě včera po 16h. jsme v Mýtě tankovali na samoobslužné Benzině N95 za 27,40,-, říkali jsme si, že na ONO ani nebudem zajíždět kvůli pár litrům....Takže museli zdražit buď chvílu nato nebo večer. Ta Benzina si totiž drží většinou cenu o 0,50,- proti Onu a pochybuju, že by byla levnější než Ono U ONO přesně poznáš, kdy hýbali s cenou. Na "minutu": http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=aktuality Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Jojo, na čas jsem koukala, proto se mi to zdá divný, to by v tu dobu byla asi ta Benzina v Mýtě nejlevnější v republice Citovat
OK406 Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Je pravda, že se v pátek z mínili, že už se asi PHM nebudou zlevňovat a ejhle, najednou se zdražuje né o desetníky, ale rovnou po koruně!!! To jim jde. A kdepak máme ochranu spotřebitele a další kontrolní úřady? To se jim zdá být v pořádku? Opravdu si z lidí dělají srandu!!! Citovat
Lihous Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 (upraveno) Ano delaji si z nas legraci ale proc ne kdyz neni moc jine volby - pri hranicich dejme tomu ale k kraji ...., MHD jako takova neni tak ze auto je vic nez treba tak toto je zlaty dul a je fuk kdo ma jakou "provizi"Dolu o halere a s velkou slavou ale nahoru o kacky a pekne v tichosti ...... A kontrolni urady - ty jen MLCI.A kolikrat je to lepsi nez nejake hloupe zduvodneni proc to musime zdrazit - napada me absurdita zdrazeni plynu a duvod byl --> mirna zima a velke naklady na skladovani ale to muze "vymyslet" jen cech Upraveno 8. únor 2015 uživatelem Lihous Citovat
Veverka Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Pardubice v neděli OMV nafta 28.90, Agip 28.30 (večer už 28.50, a to nepočítám slevu 1Kč/l na O2 ani v jednom případě). Ta doposud levná Prim v Polabinách byla myslím taky 28.90 nebo 28.50, to si nejsem úplně jistý. Citovat
Klema307 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 (upraveno) Já beru pouze Vervu Diesel na Benzine ve Valticích u Břeclavi momentálně za 29.90,- Spokojenost. Pumpdroid super appka, nedám na ni dopustit, lze i aktualizovat ceny podle skutečnosti. Upraveno 9. únor 2015 uživatelem Klema307 Citovat
HonzaRez Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Včera u hradeckého Alberta v Kuklenách za 27,- za ty prachy nekupte to... Citovat
Guest Džůny Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Olomouc, KM Prona, 28,20. Kdyby to šlo ještě trochu níž, nezlobil bych se. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.