Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radku: to teda koukám :o , protože ještě včera po 16h. jsme v Mýtě tankovali na samoobslužné Benzině N95 za 27,40,-, říkali jsme si, že na ONO ani nebudem zajíždět kvůli pár litrům....Takže museli zdražit buď chvílu nato nebo večer. Ta Benzina si totiž drží většinou cenu o 0,50,- proti Onu a pochybuju, že by byla levnější než Ono :myslim

Odesláno

Evasion - 806 z roku 1999 2,0i 8V navic mam krabicku takze neresim

Já bych teda 1:1 rozhodně nedával.

A pokud máš starší auto, už tuplem ne.

To jen tak na okraj, k té E85 ...

Odesláno

Zdražování se dalo čekat........ceny vůbec nereguluje trh.....ale nadnárodní nenažranci.......a to že to šlo dolů v závislosti na ropě atd....má co dělat s jejich mocenským bojem  SA,USA, ......když budou chtít mít litr za pade tak bude.....

Odesláno

Já bych teda 1:1 rozhodně nedával.

A pokud máš starší auto, už tuplem ne.

To jen tak na okraj, k té E85 ...

jezdim i na cistej tak mi to je u ......

navic kontrola vstrikovacu probehla uspesne

a pokud to vyjde budu mit za necely mesic druhe auto na dily takze i motor muzu vymenit

Odesláno

Prdlajs, ceny reguluje trh.

Akorát je nutno vidět za nejbližší les.

Prostě propad cen ropy ve světě a ropných frakcí v Evropě vyvolal vlnu snižování cen v ČR.

Trh zaregoval jak zareagoval, no a teď ČR dorovnává zbytek Evropy (přece jen, začaly už jarní prázdniny).

Pokud by chtěli litr za pade, nutno vystavit v ČR opět železnou opunu + "prodávat" bumážky.

Mmch, litr ropy vychází asi tak na 8 Kč, litr benzínu/nafty cca na 12 Kč, ... komu asi připadne zbytek?

Guest servisman
Odesláno

Čekal jsem že to padne na 25 Kč, bohužel. Ano  záleží na trhu, jen je problém že dolů to leze pomalu a nahoru  velmi rychle.

Odesláno

Radku: to teda koukám :o , protože ještě včera po 16h. jsme v Mýtě tankovali na samoobslužné Benzině N95 za 27,40,-, říkali jsme si, že na ONO ani nebudem zajíždět kvůli pár litrům....Takže museli zdražit buď chvílu nato nebo večer. Ta Benzina si totiž drží většinou cenu o 0,50,- proti Onu a pochybuju, že by byla levnější než Ono :myslim

U ONO přesně poznáš, kdy hýbali s cenou. Na "minutu": http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=aktuality

Odesláno

Jojo, na čas jsem koukala, proto se mi to zdá divný, to by v tu dobu byla asi ta Benzina v Mýtě nejlevnější v republice :o

Odesláno

Je pravda, že se v pátek z mínili, že už se asi PHM nebudou zlevňovat a ejhle, najednou se zdražuje né o desetníky, ale rovnou po koruně!!! To jim jde. A kdepak máme ochranu spotřebitele a další kontrolní úřady? To se jim zdá být v pořádku? Opravdu si z lidí dělají srandu!!! :grr:bacha

Odesláno (upraveno)

Ano delaji si z nas legraci ale proc ne kdyz neni moc jine volby - pri hranicich dejme tomu ale k kraji ...., MHD jako takova neni tak ze auto je vic nez treba tak toto je zlaty dul a je fuk kdo ma jakou "provizi"

Dolu o halere a s velkou slavou ale nahoru o kacky a pekne v tichosti ...... A kontrolni urady - ty jen MLCI.
A kolikrat je to lepsi nez nejake hloupe zduvodneni proc to musime zdrazit - napada me absurdita zdrazeni plynu a duvod byl --> mirna zima a velke naklady na skladovani ;)  ale to muze "vymyslet" jen cech  :super

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Pardubice v neděli OMV nafta 28.90, Agip 28.30 (večer už 28.50, a to nepočítám slevu 1Kč/l na O2 ani v jednom případě). Ta doposud levná Prim v Polabinách byla myslím taky 28.90 nebo 28.50, to si nejsem úplně jistý.

Odesláno (upraveno)

Já beru pouze Vervu Diesel na Benzine ve Valticích u Břeclavi momentálně za 29.90,- Spokojenost. Pumpdroid super appka, nedám na ni dopustit, lze i aktualizovat ceny podle skutečnosti.

Upraveno uživatelem Klema307
Guest Džůny
Odesláno

Olomouc, KM Prona, 28,20. Kdyby to šlo ještě trochu níž, nezlobil bych se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...