Medvěd Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Co dodat? Žokej, který umí 8x po sobě vyhrát takovej závod, je borec. Samozřejmě, že jde i o to, že jel extrémně kvalitního koně, ale kdyby nic neuměl, určitě by ho do jeho sedla nikdo neposadil. Když jsem viděl excelentní finiš, nemohl jsem vzrušením pomalu ani dýchat. Pane Váňa, ještě 2x vyhrát a bude to desetkrát - to bude nádherný odchod do důchodu. Citovat
Haryk Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 kdo umí ten umí!!!!!! :super:super:super:super je jednička, a klobouk dolů,je to Pan jezdec Citovat
Schreek Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 taky jsem sledoval jak ve finiši zrychloval...,asi dal pětku a plný plyn Citovat
vendelinek Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 též sem koukal a držel mu palce,přeju mu to:super:potlesk Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Někde jsem četl, že na taxisu se propadl na poslední místo. Přesto vyhrál. To musela být jízda. A i tak to mám v pozadí za Stevem Jobsem... Citovat
ZoSo Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 mám pocit že ale nevyhrál 8x za sebou, ale 3x za sebou a 8x celkově.. Citovat
h4wk3y Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 ale jo.. je dobrej... Ale hodne se spekuluje, ze to je jen diky Tiumenovi... A sam rikal, ze by to na Tiumenovi zajel nejspis jako prvni i jeho syn... Ale nic to nemeni na tim, ze v jeho veku je to uctyhodnej vykon... Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Skromný také není. Nestačí mu 1.800.000,--, chtěl by skoro o 7 miliónů víc http://sport.idnes.cz/vana-zkritizoval-premie-jejich-zvyseni-cechum-ublizi-zni-z-pardubic-1i1-/sporty.aspx?c=A111005_153737_sporty_fil Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 já bych mu je dal,protože asi umí...,plno lotrů tu totiž bere sedmičku za ho.no Citovat
h4wk3y Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 no je pravda, ze treba s takovym fotbalem, hokejem ci tenisem, to jsou chudaci.. a to jeste maj obrovsky naklady s tema konema... Vanovi, teda podle toho co sam rika, vadi to, ze kvuli teto vyhre sem nikdy neprijede zadny cizinec, protoze se jim to nevyplati... Je to ostuda... misto aby CR podporovalo prestizni veci, kterou VP je, tak.... Ale to uz bych se zase rozciloval... Citovat
Kurt Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Skromný také není. Nestačí mu 1.800.000,--, chtěl by skoro o 7 miliónů víc Zaprvé nevidím v odkazovaném článku nic o tom, že \"chtěl by skoro o 7 miliónů víc\" a zadruhé zkrátka asi není každý tak skromný jako ty, že mu stačí, co má a nechce dostat víc. Citovat
Dundee Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Tak to tedy klobouk dolů :potlesk, nějak mi ušlo, že už zase uběhl rok... Citovat
P607Olda Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Před závodem mluvili o tom, jak se dělí výhra. Prý většinu majitel koně, Trenér 5% a jezdec 3% (v tomto případě je trenér i jezdec Váňa). Citovat
Kurt Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 P607Olda: pokud vím, tak to není z výhry, ale z dotace. Nicméně nerozumím tomu, proč se tady mají řešit prachy - nevšiml jsem si, že by se tu v obdobných vláknech (kupříkladu k úspěchům hokejistů, kanoistů či lyžařů) řešily jejich odměny. Pokud někomu vadí, že snad žokej bere moc peněz, může si to zkusit a neřešit to na foru Peugeot Clubu. Z toho nemůže vzejít nic dobrého. Citovat
h4wk3y Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 treba prave proto, ze hokejisti maji penez dost... a nestezuji si... za to konaci, kteri se opravdu musi starat o kone, coz neni vubec lehkea hlavne financne nenarocne, tak maji prave ze nicmoc... A hlavne me slo o to, ze s temahle vyhrama ta soutez totalne upada, jelikoz nedokaze prilakat zadne zahranicni jezdce/kone... A to je myslim velka skoda... Citovat
BV406 Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 vy delate, jako by ten dostih ubehl vana po svych ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 pravdou je, ze on v sedle nesedi, on v nem drepi, takze de facto ubehl... Citovat
Andreww Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 A kdopak toho koně asi trénuje co? Všech 8 VP přece nevyhrál jen Tiumenem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.