Přejít na obsah

ZoSo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    738
  • Registrace

Vše od uživatele ZoSo

  1. Dobrý den. Mám Partnera první generace 2.0 hdi 66kw. Při zvyšování otáček- zhruba od 1800 začne motor jakoby pocukávat, jde do otáček trhaně- škubaně. Nicméně do otáček ale jde, výkon jinak má taky. Chybová kontrolka žádná nesvítí. Volnoběžné otáčky jsou stabilní, startuje dobře. Napadlo mě buď podávací čerpadlo, jestli nedává dost,nebo něco na turbu, když to začne dělat kolem otáček sepnutí. Ještě doplním že jsem natankoval plnou nádrž Vervy.
  2. A kdyz mam povoleny cd menic a tak dale, to se take zrusi?
  3. Ahoj. No stara baterka byla jeste luvodni. Takze trinactileta...odesla ze dne na den. Ten postup vypada jako bych z toho mel udelat Bond- car, ale zkusim. Co vsechno se tim resetovanim zmeni/ vymaze? [upravil dne 31/10/13 21:23 od ZoSo]
  4. Ahoj. Resim problem. Po vymene baterie( nemusi to nutne souvset) nejde vypnout origo radio. Resp. se necha 2x,3x vypnout a pak se sekne. Prestane fungovar i ovladani pod volantem a ani se neaktivuje economy mod. Displej palubniho pocitace se zasekne a zobrazuje posledni udaj v dobe zaseku. Hodiny i teplomer jedou dal. Pomuze odpojit baterii. Opet ale jen tak na 2-3 vypnuti.. Nejake navrhy reseni? Dekuju. Honza [upravil dne 29/10/13 06:38 od ZoSo]
  5. ZoSo

    406 1.8 z okolí Č. Budějovic?

    Ahoj. Je to jak říká Ferry, mám 81kw.(díky tý závadě to ale spíš vypadá na 66kw...) Můžeme se tedy domluvit? SZ?
  6. Ahoj. Mam problémy s motorem svojí 406. Potřeboval bych vyzkoušet jinou zapalovací rampu z funkčního 1.8 16V, jestli je závada tam. Kdyby se našel někdo ochotný v okolí Budějc s tímto motorem a funkční rampou, byl bych mu vděčný. Případně pište SZ. Děkuju Honza
  7. ZoSo

    Lidskej vkus

  8. ZoSo

    servis v okolí Českých Budějovic

    vím že věci jako brzdy bych si měl být schopný udělat sám, ale nikdy sem to nedělal a u takové věci si chci být 100% jistý než ohrozím celou posádku amatérským zásahem. Pokud by taková možnost byla a nějaký takový sraz na téma jak si udělat brzdy by se konal, rád se zaškolím. Do té doby si musím vystačit s odkazy které tu od vás mám a za které moc děkuju.
  9. ZoSo

    servis v okolí Českých Budějovic

    Ve smyslu moji opravy o zadny konkretni. Budu po zime potrebovat udelat brzdy, zavesy etc. Tak se shanim po nekom sikovnem ke komu bych mohl s klidem jezdit s opravami vseho druhu.
  10. Dobrý den a ahoj. Po velmi špatné zkušenosti se svým automechanikem hledám nového servisáka v okolí Budějovic a jižněji. Budu rád za osobní doporučení na někoho kompetentního a hlavně spolehlivého. Už mám plné zuby nekompetentního přístupu. Za každé dobré doporučení budu moc rád. Děkuju
  11. Signalizace se se neobjevila. Všechny funkce zůstaly bez změn. pouze to zavibrovalo. Dojedu koupit to VIFko a poreferuji. Každopádně si moc vážim pomoci a děkuju.
  12. ok, děkuju, sjedu tam. Jen pro ujasnění. Jak moc můžu doufat že je to tím palivem a nejedná se o závažnější - popř. jaký - problém?
  13. děkuji za bleskové rady. Sníh na masce nebyl, z pozice řidiče, držícího v ruce volant můžu s jistotou říct že se jednalo o motor. Nádrž mám skoro prázdou. Bude stačit když dotankuji plnou nádrž, třeba i dražšího (SNAD TEDY) kvalitnějšího benzínu, nebo mám i tak použít Velfobin?
  14. Ahoj. Řeším následující problém. Po ujetí cca 50 Km (tedy zcela zahřátý motor) a zastavení na semaforech, se po zařazení neutrálu rozvibroval motor a cyklicky se vibrace zvětšovala a zmenšovala. Efekt byl výrazný a roztřásl celé auto. Volnoběžné otáčky zůstaly nezměněné, spotřeba se zdá být konstantní. Jízdní vlastnosti motoru se též nezměnili. Tyto vibrace se zopakovali ještě jednou, tentokrát s motorem na cca 75C. Mohlo by to třeba být palivem? Svíčky jsou téměř nové. Olej po výměně. Jedná se o motor 1.8 16 ventil. Za rady budu moc vděčný. Díky... ps. hledal sem ale na tento problém sem řešení nenašel.
  15. ZoSo

    Fotím, Fotíš, Fotíme

    Je to focený Nikonem D5100 + 18-105 AF-S DX VR na stativu s dálkovou spouští a foceno z domova z okna ložnice. Zrcadlo mám od léta a tak sem nevěděl co to při rachejtlých bude dělat, ale na poprvé sem byl docela pěkně překvapen. Díky za pochvaly;) jo, tak to ledaccos vysvětluje...moc hezký...
  16. ZoSo

    Fotím, Fotíš, Fotíme

    čim je to foceny? Objektiv, tělo..
  17. jj, to je ono. Fakt pěknej dokument. já ho měl jak večerníček jistou dobu...
  18. existuje i dokument Too fast to race o vzniku a zániku třídy B, sou tam popsaný všechny slavný modely a důvody proč třída B zanikla.
  19. ZoSo

    přední znak peugeot

    a odkud je ten lev? Dá se samostatně koupit?
  20. ZoSo

    Nejrychlejší Golf MK2 na světě

    top gear s16e03....
  21. ZoSo

    Lidskej nevkus

    to auto je stejně hnusný jako pravej mustang z tý doby
  22. ale před řidiči klobouk dolu..
  23. tak na služebního krafťáka bych potřeboval štafle...takže se spokojim s oknem a dveřma....
  24. ZoSo

    virtual tuning

    hele já ti fandim...podlemě to možná neni podle každýho vkusu, ale ne nevkus.. bez znaku by to mělo něco do sebe
×
×
  • Vytvořit...