Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: Scratch ok, v tom pripade dostanes dietni nekoreneny steak absolutne nezavadny. Pouze ziviny :-) Určitě si s chutí dám i ten nekořeněný Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Tahle nemoc opravdu není věc, se kterou by se mělo nějak laškovat. Jak jsem psal jinde, držím moc a moc pěsti, aby se Ti povedlo se nádoru zbavit bez dalších následků - každopádně je nutné bojovat a připravit se na to, že léčba není procházka růžovým sadem. Citovat
mr.SM Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Taky se pridavam k drzeni pesticek, zrovna to resime v rodine taky, akorat se jedna o prostatu. Problem je v tom ze se na to u nas prislo hodne pozde... Citovat
Šalda Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Rakovina je svinstvo, měla ji manželčina sestra, bojovala s tím asi 4 roky, ale už toho bylo na ni moc, tak se na nás teď dívá z nebe. A asi před 3 měsícema zjistily rakovinu prostaty dědovi, tak sem s ním objížděl nemocnice a vyšetření, je hrozný jak se někteří doktoři neumí chovat, jak sou na starý lidi arogantní Někde sme v čekárně čekali i 5 hodin:bacha Tak doufám že u tebe to bude vše o.k. a bude to rychle za tebou, takže držím pěstičky Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 V tom je právě zákeřnost rakoviny-nic nebolí žádné viditelné příznaky a většinou se na to přijde náhodou,někdy bohužel pozdě Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda Rakovina je svinstvo, měla ji manželčina sestra, bojovala s tím asi 4 roky, ale už toho bylo na ni moc, tak se na nás teď dívá z nebe. A asi před 3 měsícema zjistily rakovinu prostaty dědovi, tak sem s ním objížděl nemocnice a vyšetření, je hrozný jak se někteří doktoři neumí chovat, jak sou na starý lidi arogantní Někde sme v čekárně čekali i 5 hodin:bacha Tak doufám že u tebe to bude vše o.k. a bude to rychle za tebou, takže držím pěstičky Ještě jednou díky všem Já jsem nenarazil na vážnější problém co se týče doktorů a sestřiček i když taky jsou mezi nimi některé náladové,ale jsme jen lidi a sestrám se nedivím,že jim občas ujedou nervy.Já bych to dělat nemohl i když jsem jezdil převozovou sanitkou,ale to se nedá srovnávat.Zatím jsem nikde nějak zvlášť dlouho nečekal.Asi je to v Olomouci lepší než jinde,nevím,nemůžu porovnávat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Tak tiez drzim palce, nech sa das do poriadku ... Teraz si vlastne kde ? Doma alebo v nemocnici ? A co sviatky ? Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Jinak co se týče psychiky,tak jsem na tom docela dobře,snažím se co nejvíc jakkoli zaměstnávat a hodně mi pomáhá okolí.Člověk se nesmí bát seznámit s tím své blízké.I když jsem rok a dva měsíce rozvedený(rozešli jsme se v klidu a po dohodě),tak jsme s bývalou manželkou(někteří Marcelu znáte) stále v kontaktu.Hodně mi psychicky pomáhá.Máme spolu krásného a hodného Kubíka,ale ten o mé nemoci neví,nechci aby se tím trápil.Samozřejmě mám podporu v rodičích,přítelkyni,blízkých a teď i u vás Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak tiez drzim palce, nech sa das do poriadku ... Teraz si vlastne kde ? Doma alebo v nemocnici ? A co sviatky ? Teď jsem doma.Na víkendy mne pouštěli.Ještě mne čekají 3x ozářky,takže to vychází že 23.12. jdu naposled,ale u této a vlastně i u jiných vážnějších nemocí se na čas nehledí,ale mě to vyšlo že budu na svátky doma Citovat
Boronta Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Úžasná statečnost Pepitova, a ohromná zdejší podpora působí velkou nadějí. Když se přidává ještě i anděl strážný, to je pořádná síla. *** Nevhodné jednání zdravotníků může být i jejich nezvládnutí náročné role posla vážných zpráv. Někteří to řeší hulvátstvím. Zažil jsem s rodiči i anděly-doktorky z Masarykova onkologického Žluťáku. Zdravím, až do úplného uzdravení Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Teď se omlouvám,ale jdu spát.V nemocnici toho přes týden moc nenaspím.Byly jsme na pokoji tři pacienti a když mají ti dva v noci problémy a lítají kolem nich ty obětavé sestry,tak se moc spát nedá a já přes den neusnu tak to doháním o víkendu. Ještě jednou vám všem děkuji za podporu a ozvu se zase až v neděli v podvečer,mám na víkend syna a před ním to s vámi rozebírat nemůžu.Dobrou noc a hezký víkend Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Dobrou noc a držím ti palce, ať nad tou zrádnou chorobou zvítězíš. Citovat
Fusion Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Na houby, ale nezoufej, v dnešní době to už není až takovej strašák jako dřív. Navíc to může potkat kohokoliv z nás ať máme jakejkoliv životní styl. http://www.kouzelnicek.com/category/14 Citovat
punkac Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ahoj, připojuji se k ostatním a moc ti držím pěsti! Jestli to jde, mohl bys napsat jak jsi starý? Citovat
maturantka Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Pepito, taky moc držím pěsti, přeju sílu a věřím, že dopadneš stejně jako 2 mí známí, kteří měli stejnou diagnózu (a taky se (vy)léčili v Olomouci). Kdo tě zná (aspoň trochu, jako třeba já), ví, že jsi bojovník, a tak to zvládneš. [upravil dne 19.12.2009 maturantka] Citovat
vendelinek Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Taky ti přeju hodně štěstí v uzdravení,držim ti pěsti a věřim ,že ti to dopadne jen dobře a v duši Citovat
Kurt Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ačkoliv se neznáme, tak Ti přeju, aby tahle bitva byla jen epizodou bez dalších následků. Vyhraješ! Citovat
Aluška Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Psala jsem to už do druhého vlákna, tak ještě sem: Ta rakovina je fakt svině , zdá se mi, že se nachází u čím dál víc mladých lidí, když se objeví u někoho v 60letech, tak bych to pochopila, ale není problém, že ji někdo má už třebas ve 30, už abych za chvíli začala chodit na kontroly . Pepito, doufám, že budeš brzy fit a že třebas na letním Šebetově už s tebou a s mladým zase pokecáme. Držím pěstičky . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Přeju taky brzké uzdravení, držím pěsti s ostatními. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.