Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ok, v tom pripade dostanes dietni nekoreneny steak absolutne nezavadny. Pouze ziviny :-)

Určitě si s chutí dám i ten nekořeněný :D:papa

Odesláno

Tahle nemoc opravdu není věc, se kterou by se mělo nějak laškovat. Jak jsem psal jinde, držím moc a moc pěsti, aby se Ti povedlo se nádoru zbavit bez dalších následků - každopádně je nutné bojovat a připravit se na to, že léčba není procházka růžovým sadem.

Odesláno

Taky se pridavam k drzeni pesticek, zrovna to resime v rodine taky, akorat se jedna o prostatu. Problem je v tom ze se na to u nas prislo hodne pozde...

Odesláno

Rakovina je svinstvo, měla ji manželčina sestra, bojovala s tím asi 4 roky, ale už toho bylo na ni moc, tak se na nás teď dívá z nebe. A asi před 3 měsícema zjistily rakovinu prostaty dědovi, tak sem s ním objížděl nemocnice a vyšetření, je hrozný jak se někteří doktoři neumí chovat, jak sou na starý lidi arogantní:bacha

Někde sme v čekárně čekali i 5 hodin:bacha

Tak doufám že u tebe to bude vše o.k. a bude to rychle za tebou, takže držím pěstičky

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Rakovina je svinstvo, měla ji manželčina sestra, bojovala s tím asi 4 roky, ale už toho bylo na ni moc, tak se na nás teď dívá z nebe. A asi před 3 měsícema zjistily rakovinu prostaty dědovi, tak sem s ním objížděl nemocnice a vyšetření, je hrozný jak se někteří doktoři neumí chovat, jak sou na starý lidi arogantní:bacha

Někde sme v čekárně čekali i 5 hodin:bacha

Tak doufám že u tebe to bude vše o.k. a bude to rychle za tebou, takže držím pěstičky

Ještě jednou díky všem :super:papa

Já jsem nenarazil na vážnější problém co se týče doktorů a sestřiček i když taky jsou mezi nimi některé náladové,ale jsme jen lidi a sestrám se nedivím,že jim občas ujedou nervy.Já bych to dělat nemohl i když jsem jezdil převozovou sanitkou,ale to se nedá srovnávat.Zatím jsem nikde nějak zvlášť dlouho nečekal.Asi je to v Olomouci lepší než jinde,nevím,nemůžu porovnávat. :myslim:papa

Odesláno

Tak tiez drzim palce, nech sa das do poriadku ...

Teraz si vlastne kde ? Doma alebo v nemocnici ? A co sviatky ?

Odesláno

Jinak co se týče psychiky,tak jsem na tom docela dobře,snažím se co nejvíc jakkoli zaměstnávat a hodně mi pomáhá okolí.Člověk se nesmí bát seznámit s tím své blízké.I když jsem rok a dva měsíce rozvedený(rozešli jsme se v klidu a po dohodě),tak jsme s bývalou manželkou(někteří Marcelu znáte) stále v kontaktu.Hodně mi psychicky pomáhá.Máme spolu krásného a hodného Kubíka,ale ten o mé nemoci neví,nechci aby se tím trápil.Samozřejmě mám podporu v rodičích,přítelkyni,blízkých a teď i u vás :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Tak tiez drzim palce, nech sa das do poriadku ...

Teraz si vlastne kde ? Doma alebo v nemocnici ? A co sviatky ?

Teď jsem doma.Na víkendy mne pouštěli.Ještě mne čekají 3x ozářky,takže to vychází že 23.12. jdu naposled,ale u této a vlastně i u jiných vážnějších nemocí se na čas nehledí,ale mě to vyšlo že budu na svátky doma :super:papa

Odesláno

Úžasná statečnost Pepitova, a ohromná zdejší podpora působí velkou nadějí. Když se přidává ještě i anděl strážný, to je pořádná síla. *** Nevhodné jednání zdravotníků může být i jejich nezvládnutí náročné role posla vážných zpráv. Někteří to řeší hulvátstvím. Zažil jsem s rodiči i anděly-doktorky z Masarykova onkologického Žluťáku. Zdravím, až do úplného uzdravení:papa

Odesláno

Teď se omlouvám,ale jdu spát.V nemocnici toho přes týden moc nenaspím.Byly jsme na pokoji tři pacienti a když mají ti dva v noci problémy a lítají kolem nich ty obětavé sestry,tak se moc spát nedá a já přes den neusnu tak to doháním o víkendu.

Ještě jednou vám všem děkuji za podporu a ozvu se zase až v neděli v podvečer,mám na víkend syna a před ním to s vámi rozebírat nemůžu.Dobrou noc a hezký víkend :papa

Odesláno

Pepito, taky moc držím pěsti, přeju sílu a věřím, že dopadneš stejně jako 2 mí známí, kteří měli stejnou diagnózu (a taky se (vy)léčili v Olomouci). Kdo tě zná (aspoň trochu, jako třeba já), ví, že jsi bojovník, a tak to zvládneš.

[upravil dne 19.12.2009 maturantka]

Odesláno

Psala jsem to už do druhého vlákna, tak ještě sem:

Ta rakovina je fakt svině , zdá se mi, že se nachází u čím dál víc mladých lidí, když se objeví u někoho v 60letech, tak bych to pochopila, ale není problém, že ji někdo má už třebas ve 30, už abych za chvíli začala chodit na kontroly .

Pepito, doufám, že budeš brzy fit a že třebas na letním Šebetově už s tebou a s mladým zase pokecáme. Držím pěstičky .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...