Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spíš než systém bych řešil kdo to bude montovat a jak ten systém umí doštelovat aby chodil bez problémů..

i sebelepší systém který namontuje krypl nebude chodit...mám polský DT Gas a vstřikovače Dt Gas mám najeto 90000Km a vše šlape...vstřikovače už byli na repasu,za pár korun....jinak vše chodí jak má....

Odesláno (upraveno)

Vykašli se na volbu systému a sežeň si recenze na servisy v Tvém okolí. A podle toho, co nejserióznější servis dělá, to si nech namontovat. Já měl dovoz z Holandska (AG System) a jezdit 70km do servisu pro mě znamenalo den dovolené :( Teď jsem si to nechal předělat téměř "v místě" a jsem v pohodě...

EDIT: Tak Charlie byl rychlejší a jsem rád, že jsme se shodli

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Ty systémy jsou víceméně stejně,něco co je jiný levél je Vialle vstrik kapalného LPG bohužel i cena je jiná....

Mám 3 auta namontována od stejného člověka,všechny od montáže chodí bez zásahu do systému,takže pokud je motor na benzin v dobře kondici,a montuje to někdo kdo to umí další stelovani není nutné...

Odesláno

Ty systémy jsou víceméně stejně,něco co je jiný levél je Vialle vstrik kapalného LPG bohužel i cena je jiná....

Mám 3 auta namontována od stejného člověka,všechny od montáže chodí bez zásahu do systému,takže pokud je motor na benzin v dobře kondici,a montuje to někdo kdo to umí další stelovani není nutné...

Kdopak ti to montoval a na kolik to vyšlo? Českou Skalici nemám až tak daleko... a pokud říkáš, že od nich nemáš problém...

Odesláno

p.Fišer z LK autoservisu a nejen mě ,ale třeba i Petovi a dalším lidem,hlavně to montuje od.r 2000 a má zkušenosti což seo některých monterech LPG říct nedá..jen shrábnou peníze za montáž ,ale nasledné seřízení neumí...dnes jsem s nim mluvil a na tve auto cca 20000Kč system Solaris OBD nebo český Magic...

Odesláno

Nechci p. Fišerovi kazit kšeft, protože je opravdu skvělý a jak píše Charlie, jsem i já s ním maximálně spokojený. Ale to je přesně ten případ, kdy budeš mít servis děsně daleko. Najdi si někoho v okolí, nejlépe do těch 20km.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám český MAGIC se vstřikovači FX které stojí cca 450kč a najeto cca 45000km a vše šlape jak má. V době montáže (2013) to stálo 23000 ale teď jsem viděl že to dělají i za 20000. Mám i měření stavu LPG ale to už nechodí takže jezdím podle km. Přepínání  mám nastaveno na 35°C takže po cca 1km jedu na plyn.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se byl domluvit na LPG v Praze. Montují Magic. Cena 19 000 a pán mě potěšil, protože tvrdil, že starší Peugeot motory už předělával a jsou prý na LPG jedny z nej. Přimazávání prý není potřeba, bez větší údržby by to prý mělo vydržet min. 150t, spíš 200t km.

• O 9 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím. Jezdím taky na plyn. Najeto 43000 km. Systém Landi renzo. Plyn šlape bez problémů, jenom se mění filtry. Ovšem nastal problém s čidly motoru atd. potřeboval bych někoho kdo je schopný a ochotný udělat kvalitní diagnostiku všech čidel a řízení motoru. V Peugeotu se k tomu nestaví zrovna nejlépe vzhledem k tomu, že auto je předěláno na plyn. Nevíte o nějakém schopném servisu v okolí Ostravy?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Promiň, otázka byla celkem v pohodě, spíš jsem to špatně pochopil. Už na plyn rok a půl nejezdím, ale jediná čerpačka, kde jsem měl opakovaně problém s lpg je ta na Rokycanský naproti hřbitovu. Dvakrát mi něco ucpali vstřiky a vždycky to bylo po tankování tam. Ale třeba to byla jenom blbá náhoda, těžko říct. Jinak jsem rozdíl v kvalitě nijak zvlášť nepociťoval a tankoval všude, kde se v Plzni dá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...