Přejít na obsah

reznaluki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Orlová
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

reznaluki's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

9

Popularita

  1. Tak zázrak na 50%. Hláška o spojce se objevuje pořád a je celou jízdu přes celý display. Takže velice efektní a komfortní řešení. Jsem velice zvědavý co to nakonec bude. Ovšem servis citroen je zahlceny opravami podobně kvalitních vozů takže se do něj dostanu až 28.6. Do té doby děj se vůle boží.
  2. Tak tempomat už jde. Opravil se sám. Teď jsem odpojil na noc baterku tak třeba se odstraní i ta hláška..
  3. Uz jsem hledal ten spínač na spojce. Ale nikde jsem kabeláž neviděl. Vím že 307 to tam měla a stačilo to prostriknout WDčkem a tempomat zase fungoval.
  4. Ahoj. Mám sesterské Berlingo. A jelikož je to pěkný krám tak začínám být zoufalý. Dneska po vyjeti z garáže mi nešel tempomat a po cca třech h kilometrech se přidala hláška: Clatch temperature high: Limit use of clutch pedal. Auto kromě tempomatu se chová normálně a spojka byla studená bez jakýchkoliv zvuků nebo cukaní. Jelo to normálně. Nevíte co stim slotem zase je a nebo nesetkal se někdo s tímto? Jsem objednaný na 28.6, ale musím s tím jezdit. Díky.
  5. Tak ja mam Berlingo v socialni edici a najeto 30000. Jediný problém se sedadlem je kratší sedák. Oproti 307 je sedadlo horší ale nic mě nebolí ani netlaci. Mam 100kg.
  6. reznaluki

    Nevyhovující emise

    No ještě poladit LPG. Na nové není a do bazarového bych musel taky sypat.
  7. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Běžné to asi nebude. Já to pricitam spatne odvedene práci při broušení hlavy motoru ve 160000km. Byli strzene dva šrouby držící svody na hlavě motoru. Dokonce to tam i profukovalo. Ovšem to je moje domněnka. Auto jsem dneska projel pocitove mnohem lépe táhne, drží volnoběh a jde bezprostredne do otáček. Měnilo se obě lambdy, katalyzátor, čidlo tlaku oleje,těsneni pod olejovými filtrem, rovnali se svody a měnil se pružný kus výfuku. Plus olej a olejový filtr. Dale nove svicky a mereni komprese. Probehlo i čištění škrtící klapky. Katalyzátor byl uplne mrtvý. Cele to za 11k kocourkovskych.
  8. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Tak ještě srovnat zkroucené svody a je to v cajku. Pak ještě plynař.
  9. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Mrkněte někdo odborným okem na toto. Je to výsledek testu komprese. Je to ok?
  10. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Tak auto je v servisu. Katalyzátor byl už KO a měnili se i lambdy. Oprava pokroucených svodů a navaření nového vlnovce. Olej, svíčky a filtry taky vyměněny. Zítra to snad bude, tak dám vědět jak to na benál jede.
  11. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Tu kompresi nechám udělat. Ono to auto pocitově nejede špatně. Jakmile se oteplí tak ta kontrolka nejspíš zase vypne. Při montáži LPG se občas taky zapla. Ovšem ten interval se zkracuje a přes zimu to vyplo jenom občas.
  12. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Díky za rady. Budu se řídit jeho doporučeními.
  13. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Jj Pepové vždycky a všude.
  14. reznaluki

    Nevyhovující emise

    Tak to by mi nemělo hrozit. Na plynu mám najeto cca 60kkm. Vstřiky nechám raději prohlédnout. Dobrou půlku mám najetou na západ od ČR takže na kvalitní plyn.
  15. reznaluki

    Nevyhovující emise

    To s těma úsadama je zajímavá informace. Protože nové přímovstřikové motory mají systém LPG založený na vstřiku právě té tekuté fáze. To by znamenalo, že ten motor umře po pár tisících km.
×
×
  • Vytvořit...