biondi Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 A z čoho vznikne to prepätie? Žiarovka berie 4 ampére, alternátor má max. 160A. Čiže prepätia by som sa nebál. Citovat
neli29 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 neviem ci to je alebo nie je anomalia.. ale ked sa zapnu stierace na cyklovac prva poloha, tak si stierace funguju asi podla nalady, raz rychlejsie, potom si spomalia a tak sa to strieda...dazdovy senzor nemame.. na inych autach ked sa nastavil cyklovac na pomaly tak to slo stale rovnako.. Citovat
Leo Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 V manuálu je napsáno, že při rychlejší jízdě jsou intervaly kratší než při pomalé jízdě nebo při stojícím autě. Já jsem to však nikdy nepozoroval (možná proto, že mám dešťový senzor). Citovat
Haryk Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 jo mě to tak funguje, rychlejší jízda tak stírají rychleji Citovat
neli29 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 rychlejší jízda tak stírají rychleji tak toto neni až tak múdro vymyslené.. Citovat
Leo Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Pokud prší trochu a stačí to jenom občas setřít tak při stojícím autě to stačí setřít s delším intervalem. Když však auto jede, tak čím jede rychleji, tak tím víc kapek \"chytne\" a proto se ten interval zkracuje, aby se nemuselo při rychle jedoucím autě přepínat z občasného stírání na nepřetržitého stírání a naopak. Z této teorie vycházeli, ale jak to funguje v praxi je otázka. Já mám například senzor deště, který při začátku deště nemohu používat, protože se mi rozmazává smog a nečistoty po skle (v tenké průhledné vrstvě) a stěrače lítají ze strany na stranu jak zběsilé i když skoro neprší (i s novými stěrači). Pokud však prší tak půl hodiny a okno se nepřetržitě stírá tak se ta \"špinavá\" vrstva ošoupe a potom senzor stěračů funguje bez chyby. Zajímavé je, že na předchozím autě jsem tenhle problém se senzorem stěračů neměl. [upravil dne 19/2/14 12:48 od Leo] Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 A z čoho vznikne to prepätie? Žiarovka berie 4 ampére, alternátor má max. 160A. Čiže prepätia by som sa nebál. Tak někdy vyzkoušej vyndat jednu žárovku a uvidíš o kolik víc ti bude svítit to druhé světlo Co se týká senzoru deště tak mi dělal velký problém \"anti rain\" stíralo to pak nesmyslně (pamalu když mělo rychle a naopak) řešením bylo pečlivé očištění místa kde je senzor. Od té doby klid. [upravil dne 19/2/14 14:02 od koblih69] Citovat
ferinko2 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Pridám sa- kryt motora sa dá založiť iba po demontáži stieračov,alebo spustení motora zo silentblokov. Musel som celú pravú stranu odrezať,aby som ho tam narval:D Citovat
Komar1981 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Parkovacky sviti. Coz by teda nemela byt az takova anomalie, ovsem me sviti, kdyz auto opustim, vypnu, zamknu, sviti. Po chvili samy zhasnou. Kdyz auto odemknu, tak se parkovacky rozsviti. Ten svit neni na plny kule, ale takovy bludickovy svetylko. Vsim jsem si toho ted, predtim nikdy. Je ale pravda, ze tam ted mam LED diodovy svitivky zavratne cinske kvality [zdroj: dx.com]. Pridam sem obrazky, at vidite, jak to sviti spustene mnou a jak to sviti svevolne. Citovat
Komar1981 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 vlevo bludicka zijici svym vlastnim zivotem pravo rozsvicena mnou na parkovacky na plny kule Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 bezny po par minutach to prestane Citovat
MotoMoto Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 To je obecná vlastnost některých laciných LED žárovek, dělají to i ty na 220V, některé svítí slaboučce stále a jiné blikají třeba každých 90 vteřin. Ale vždy když je k přiveden funkční 3 drát, tedy například schodišťové spínače a podobně. Citovat
Komar1981 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Zvlastni je, ze mi to ty LEDky delaj v aute, ale kdyz jsem je testoval na 12V zdroji doma, tak ne. No to je fuk, je to takova zajimava featura Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Mě to dělá taky že mi svítí LEDky v předních obrysovkách. Dokonce jsem zjistil díky tomu že je mám amputované z předešlého vozu(Berlinga) že to bylo to co mi mi statečně vybíjelo baterku. Tam když jsem stál 3-4 dny tak jsem nenastartoval protože tam nebyla tak chytrá elektrika jako na 807. Citovat
MotoMoto Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Jasně když zapojíš na dvojdrát tu ledku tak to nemůže dělat. Dělá to jen na troj a vice vedení. Prolejzá tam něco zbytkového. Citovat
Leo Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Už od jara se mi zdálo divné, že při spuštění klimatizace skoro nic neodkapává pod auto. Minulý týden jsem si najednou všiml, že mi vytýká voda u prahu spolujezdce jak je kastlík baterky. Oddělal jsem tedy koberce a zjistil jsem, že jsou zespodu nasáklé vodou a na podlaze je všude plno vody (bez oddělání koberců nebylo nic poznat). Jako příčinu jsem zjistil povytáhlou hadičku pro odvod kondenzátu z klimatizace. Byla jen trochu povytáhlá, ale je v ní zespodu dírka, do které by měl zapadnout plastový výstupek na bloku klimatizace a jak byla povytáhlá, tak to tou dírkou všechno odkapávalo do kabiny. Nevím jak k tomu mohlo dojít, ale pěkně mne to naštvalo, protože jsem to celý víkend sušil a asi ještě dlouho sušit budu. Citovat
xpetrix Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Dnes pocas jazdy sa mi samo od seba stisilo radio,2x.Pekne krok po kroku som to videl na displeji z 8 na 2 a raz na 3.Cestou spat uz bolo vsetko OK.Nemrozumiem tomu Citovat
von_georg Odesláno 9. srpen 2015 Odesláno 9. srpen 2015 (upraveno) Automatické rozsvícení světel: Nastavil jsem si dle manuálu automatické rozsvěcení světel, nastartuji, někdy okamžitě jindy třeba po 5 vteřinách mi to anglicky napíše automatické rozsvícení světel aktivováno, kontrolka na palubce se rozsvítí jedu vše v pohodě, dám blinkr, světla zhasnou kontrolka na palubce zhasne, poté co dám opět blinkr světla se rozsvítí. Jakmile zapnu směrovku světla zhasnou, když nesvítí dám opět směrovku víc funguje doprava a světla se rozsvítí. Co s tím? Upraveno 9. srpen 2015 uživatelem von_georg Citovat
Tango C8 Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 Tož, nové páčky no. Nebo možná se pokus je opravit, dle návodu tady no foru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.