Stifler Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Dneska jsem si trochu hrál na počítači v programu Zoner Photo Studio a zkusil jsem si navrhnout nějaká loga pro náš Peugeot-Club...je jasné, že jsem nevymyslel nic nového a na copyright jsem nehleděl (ostatně jako tvůrci všech log, kde se zákonitě musí objevit oficiální motiv užívaný výrobcem)...tak tady to je: Takhle nějak bych si představoval já oficiální logo našeho klubu (nejvíc se mi líbí první verze bez webovek)... Pokud máte i někdo další nějaké své vlastní návrhy loga našeho clubu, tak je sem klidně dejte. Rád se podívám na váš vkus. Citovat
Stifler Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Jinak kdyby někoho zajímalo, proč jsem se s tim dělal, tak důvod je jen jeden - současné logo našeho klubu se mi nelíbí - je příliš složité, původní logo bylo o dost jednodušší a hezčí. Proto jsem si zkusil udělat nějaké vlastní návrhy loga, které by se líbilo mně. Citovat
ceee Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mno, napady mas hezke. Z mojí strany snad jen to, ze ani na jednom z obrazku se nehodí nápis \"club\" k nápisu \"peugeot\" co se týče fontu (plus ti může být, že jsi nepoužil tu hrůzu Comic Sans, kterou češi používájí z nějakýho mně naprosto neznámýho důvodu). Zkus někde na internetu sehnat ten \"peugeot\" font a napsat to tím nebo zvolit nejake pismo, ktere se k tomu bude hodit vic. A ty posledni dve varianty se daji brat asi jen jako navrhy, protoze kdyby jsi chtel tohle tisknout nebo davat napriklad na tublky k SPZ nebo trika, tak to moc nepujde. Na potisk je lepsi nejaka vektorova grafika, tzn. ty jednoduche tahy jako jsou nahore - stinovani a podobny kudrlinky vse jen prodrazujou Ber to spis jako takovejch par tipu pro priste nez jako nejakou velkou kritiku. Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Nebudu se vyjadřovat, zase bych byl nařčen, že blokuji inovativní nápady členů klubu. P.S. Jen douška - každá sranda něco stojí a taková změna loga není zrovna levný špás. Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 No vidíš ,a mě by se zrovna ten červenej líbil Citovat
tonny.p2 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ten první je nejlepší. Barevnej vypadá divně, musel by se ještě trošku vylepšit, ale jinak dobrý! Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mně se lítí ten třetí (písmo kurzívou), pokud by bylo lepší tam mít ještě webovky, pak tu úpravu, kde jsou pod čarou Barvičkám se nebráním, ale lva bych nechal černého ... červeného bych na auto nedal ... na tož ve větším formátu, toť můj názor Citovat
Béďa Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Stife, ty se asi hodne nudis! Muj nazor k nasemu soucasnemu logu uz jsem parkrat prezentoval. Libilo se mi to stare a pokud by byla nekdy moznost se k nemu vratit, byl bych pro vsema deseti. Naopak by byla podle me hloupost se poustet do nejake nove grafiky. Citovat
marko306 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mne by to čierne logo bolo na dve veci. Stifler, Ty rasista, na nás čiernych a inak zatmavených kašleš? Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ahoj - tož za mě ten třetí. Wwwčka bych tam nedával a více barev také ne. Citovat
agresssor Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 to posledni se mi libi nejvic... Citovat
Dundee Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mě se asi nejvíc líbí to pátý odspodu a pak ještě to první... Citovat
Pechy Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Abych pravdu řekl, tak se mi nelíbí ani jedno. Pokud by se mělo uvažovat o novém logu, tak by mělo být jednotné, jednoduché, výstižné a hlavně ne křiklavé. Mně se líbí styl, který uvádím níže. A nemusíme pro logo chodit daleko, stačí se inspirovat u mexické odnože našeho klubu Citovat
romik1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 ten tretí je asi najkrajsi;) v jednoduchosti je krása a pekná práca:potlesk Citovat
Jirkap Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 a jeje, opět téma logo... já bych se do toho dál ani nepouštěl... Citovat
Stifler Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Mno, napady mas hezke. Z mojí strany snad jen to, ze ani na jednom z obrazku se nehodí nápis \"club\" k nápisu \"peugeot\" co se týče fontu (plus ti může být, že jsi nepoužil tu hrůzu Comic Sans, kterou češi používájí z nějakýho mně naprosto neznámýho důvodu). Zkus někde na internetu sehnat ten \"peugeot\" font a napsat to tím nebo zvolit nejake pismo, ktere se k tomu bude hodit vic. A ty posledni dve varianty se daji brat asi jen jako navrhy, protoze kdyby jsi chtel tohle tisknout nebo davat napriklad na tublky k SPZ nebo trika, tak to moc nepujde. Na potisk je lepsi nejaka vektorova grafika, tzn. ty jednoduche tahy jako jsou nahore - stinovani a podobny kudrlinky vse jen prodrazujou Ber to spis jako takovejch par tipu pro priste nez jako nejakou velkou kritiku. Ceee: Tohle je dělané \"Peugeot\" fontem....nápis Peugeot u prvního návrhu je dělán novým fontem, který Peugeot začal dělat spolu s novým logem...nápis \"club\" a potom i Peugeot na těch návrzích v kurzívě je taky font Peugeot, ale předchozí tomu poslednímu a zároveň současnému fontu...je z dob řad 306, 406.....tady je vzoreček: A k těm posledním dvoum návrhům - ty jsou jen jako moderní verze loga klubu s vyobrazením oficiálního a aktuálního loga výrobce. Pechy: Tvůj návrh není zlý, ale pro mě je až moc složité to logo...v jednoduchosti je krása a navíc ten font se mi moc nelíbí Jirkap, Medvěd: Já tady nechci rozvášnit debatu na téma nového loga klubu...jen mě zajímá, jestli má někdo taky třeba svoje návrhy, jak by takové klogo vypadalo podle něho...přecijen 100 lidí 100 chutí... Jinak samozřejmě pro mě je nejlepší taky návrh bez www adresy, ale chtěl jsem dát víc návrhů, aby to nevypadalo tak jednostranně. Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 niečo čo som delal pre iny klub jeden z mojich navrhov uplne v pohode by sa to dalo predelať na naš nazov a chcel som to spraviť na štýl starého peugeot loga oficialneho a v tom inom klube sa to moc nechytilo :/ PS: súčastné logo sa mi hodne líbi ja podľa mňa super takže by som ho ani nemenil [upravil dne 3/7/11 21:38 winco] Citovat
Judes Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ja som si toho leva trochu z nálepky klubu trochu upravil a už nie je taký komplikovaný a myslím si že vyzerá lepšie (jasné že namiesto 407 nápis Peugeot klub). Citovat
Stifler Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Pata: To bych rád, ale ten nejnovější font jsem na netu nikde nesehnal. Takže jediný návrh, kde je použit jen jeden font, je ten psaný \"kurzívou\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.