Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, prodávám P605 a dnes mi přišel email od zájemce, který se ptá na možný prodej auta na splátky. Má s tím někdo nějakou zkušenost?

Říkám si, že než aby mi auto stálo před barákem, tak bych ho i na ty splátky prodal, alespoň by ještě mohlo dělat radost a službu někde jinde.

Níže přikládám plné znění emailu:

Dobry den mel bych zajem o vase auto.chtel jsem se zeptat jestli by jste auto neprodal na tydeni splatky.cenu a urok respektuji.ruceni smlouva a smenka na dvojnasobek auta.dekuji mira

Jaký je váš názor? :papa

Odesláno

no na splatky bych se to asi nebal prodat, ale asi mesicni.

Tydenni splatky mi prijdou divne, stejne tak smenka na dvojnasobnou cenu auta...

no, musela by se asi udelat kvalitni smlouva s pravnikem, coz by ten prodej auta asi dost znehodnotilo....

Odesláno

nieje problem... zozen hocijaku leasingovu firmu alebo quatrocar a oni ho kupia od teba z tym ze ty hned im das kupcu...takze to auto oni preleasinguju... znamy to robil a nebol problem...

Odesláno

Právník by se prodražil a to lítání s tím mi za to nestojí :-)

Já jsem mu napsal, jestli si na to nechce někde půjčit :D

Každopádně mě zajímá jak by se k tomu postavila většina z vás ;-)

Odesláno

Pokud nechceš mít ani auto, ani peníze - zkus to.

Pokud je ale pro Tebe minimálně jedna položka z výše jmenovaných důležitá, pak bych se na dotyčného vybodl. Splácení peněz už zničilo spoustu přátelství - půjčit neznámému (v Tvém případě auto) a věřit, že něco zaplatí mi v dnešní době přijde jako pořádné sci-fi.

P.S.

chceš-li se auta zbavit a je Ti jedno za kolik, hoď ho na Aukro a bude pryč za chvilku (a ještě za něj něco dostaneš).

[upravil dne 7/6/2011 12:47 Medvěd]

Odesláno

Ne, na splátky v žádném případě. Nebudeš mít ani auto, ani peníze, a budeš mít spoustu starostí.

Pokud kupec není schopen dát dohromady 30 t., tak ať si koupí levnější auto.

[upravil dne 7.6.2011 12:45 P607Olda]

Odesláno

Jiná otázka, je, zde je tvoje auto prodejné za určitou sumu.

Dej inzerát, např. na Bazos, nebo annonci, nebo hyperinzerci, ale na takový server, kde se dá rychle editovat inzerát a rychle ho stáhnout.

Začni na 30 t. a jeď dolů, např. 2 t. za týden. V určité chvíli se zvedne vlna ohlasů - tam (anebo kousek níž) je reálná cena. Pak si rychle rozmysli, zda za takovou cenu prodáš, nebo si ho necháš.

Všeobecně - auta se dnes prodávají velmi levně, je jich přebytek.

Odesláno

obcas chodi i jine emaily od \"zajemcu\", jako ze zahranicni kupujici ma strasny zajem o auto, ale bohuzel nema cas pro nej prijet, kazdopadne ma uplne nahodou v zemi prodavajiciho zrovna nekoho pribuzneho a tak posle pro auto jeho, ten auto vyzvedne a kupujici zaplati prevodem na ucet z uctu vedeneho treba u banky v Nigerii :D

Takovymhle nabidkam leda nas...at, to radsi at to auto shije doma :D

Odesláno

Pokud to chce na týdenní splátky a cenu a úrok respektuje, není problém si za přesně těchto podmínek půjčit u většiny nebankovních společností, které přesně tuto službu nabízejí. Pro to, proč to neudělá mám jediné vysvětlení - splácet to ve skutečnosti nechce. Sebekvalitnější smlouva od sebelepšího právníka je vám naprosto a totálně k prdu, pokud má dotyčný jen a pouze dluhy, jediné, co z toho můžete mít je pocit, že ten váš dluh někdo uznal, ale nikdy jej nesplatí.

Odesláno

Jestli chce auto za 30K na splatky tak bych mu rekl \"OK, v takovem pripade bude cena 35.000,- akontace 30.000,- ted hned na drevo zbytek po tydnu\" :D

Odesláno

je to opravdu dobrej vtip...proč zrovna týdení,to je jako,že jsme v americe a oni mu platěj po týdnu :myslim

opravdu jenom v případě,když se chceš auta zbavit a nevidět ani prašule...jak tu už bylo řečeno...dej to na Aukro od 1kč...a možná něco za to dostaneš

Odesláno

Napis mu ze neni problem, ze mu jiste pujci v bance nebo u nektere spolecnosti co nabizi pujcky, inzeraty visi na kazdem druhem sloupu, a muze vesele splacet tam :papa

Odesláno

fakt tyhle experty nechapu... kdyz mi tohle nekdo napsal parkrat pri prodeji motorky, ci auta, tak jsem rovnou vedel, ze s tim chce zdrhnout a v zivote neuvidim ani auto (mozna tak par dilu, oc nestihne prodat) a uz vubec prachy..

pokud nemas znameho pravnika, co se na takoveto veci specializuje, tak nemas sanci...

a kdyz to chce na splatky, tak at si pujci u instituce pro to urcene a da ti hotovost...

stejnak kdyz jim odepises, at si pujcej v bance, tak se vetsinou uz neozvou....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...