Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Czedisonek :nevim,proc mi nadavas,ty ses asi borec a vse ti jde od ruky...a muj tata neni zadnej fotr ale clovek kterej sam tahne celou domacnost a tak musi byt pres tyden pryc aby to utahl a ja ziji sam ,jen s pritelkyní..

Odesláno

Dadavid: počítat, počítat a počítat... Místo psaní nesmyslů na internetová fóra: počítat, počítat a počítat...

shark734: i na střední se dá propadat :(

Odesláno

Chlape auto kometovat nebudu, vše už bylo řečeno, ale co se týká školy tak mám jenom pár fotrovských rad:

1) neseď u internetu a uč se.

2) několik let jsem dopledne chodil do školy, odpoledne do práce a po nocích přividělával načerno.

3) lepší prolézt se čtyřkama, nez se na to vykašlat.

4) jeslti tě ta holka má ráda tak ti pomůže, i kdyby to mělo být jen tím, že ti pořádně vynadá.

Sorry za OT. :papa

Odesláno

1. lineární i kvadratický rovnice je učivo druhýho stupně základky

2. matika na nástavbě neviděla matiku úrovně střední školy ani z vlaku

3. Jak píšou ostatní, matika se jinak než neustálým počítáním naučit nedá

4. Když chceš peníze choď na víkendový brigády, my ostatní studenti to taky zvládáme

Odesláno

koblih69:No rad bych si taky privydelaval ,ale v nasem malem meste nejde nic sehnat..pocitam ze za praci budu muset do Prahy a skolu delat dalkove..ale diky za tvuj nazor je to porad lepsi nez to jak mi tady jeden clovek nadava ze sem vul a nazyva myho tatu fotrem..to nemam za potrebi,ja se do nekoho takhle pustit tak me tady vsichni zadupou...muj tata se pro me snazi delat to nejlepsi a dava do toho maximum.

[upravil dne 31/1/11 19:16 Dadadavid]

Odesláno

Pokud tě musí vychovávat internetové fórum místo něj, tak je něco špatně.

A jen tak mimochodem k tomu autu, já jsem dělal řidičák ve 20 a svoje první auto jsem měl zhruba v 23, a vůbec nijak mě neubylo, spíš naopak. Tak už si vyndej tu hlavu z pr*ele a začni s ní trochu myslet.

Odesláno

No jestli fotr je nadávka na tátu,tak to se tu člověk může hádat ....to bych neřešil.Že ti řekne někdo,že jsi vůl,že kvůli 5 v pololetí chceš ukončit školu to si myslím,že jestli máš kámoše tak ti řekne rozhodně jiné slovo.Vůl se většinou používá za každém 3slově podle mě,když slyším mládež,takže se hned neurážej kvůli tomu.

Jestli ti říká někdo at tě učí přítelkyně...blbost...nikdy se to nenaučíš,bud skončite v posteli nebo se pohádáte.Najdi si doučko u cizího člověka.Když jsi vychvaloval úču tak ji kontaktuj jestli není teda daleko,tam bych to viděl.A nebo nějakou ve vaším městě nebo chlumci.

Kdo říká že nejde to znamená že nechce!!!Všechno jde,ale člověk musí chtít a někdy se i trochu uskromnit.

Už to že chodíš do školy a vozíš si prdel v autě je luxus jak je vidět,kterej si nemůžeš dovolit.

a jak ti tu už řekli vyser se na net a uč se a pracuj.Hold někomu to spadne do klína někomu ne.Ale kvůli autu zahodit školu jsi jak z filmu

Odesláno

Nechci vynášet soudy, neznám konkrétní situaci Davida. Jen bych rád uvedl, že dnes se na vysokou školu hlásí téměř každý jak z gymnázia, lepších škol, tak i z bývalých učilišť (nyní rádoby integrovaných škol), kde kvalita žáků ani výuky zdaleka neodpovídá úrovni (i té horší) vys.školy. Zatímco na integr.škole žák prochází lážoplážo a jen se nadrtí na jakousi maturitu, tak na vysoké ho většinou čeká šok z množství učiva a nezájmu profesorů. Někdy je pro ně lepší zhodnotit své schopnosti a popřemýšlet co v životě dál.

Ono je nejtěžší se v deváté třídě rozhodnout co v životě. Když je člověk napůl děcko a napůl dospělý. Kdo má sen, píli a podporu rodičů, tak to jde snadněji. Ale spousta děcek však tápe, na střední pak studuje jakési divnoobory (rádobymanažerské,rádoby řídící) a potom to se štěstím dorazí jako bakalář. A naše školství pak každoročně vychrlí armádu nabiflovaných človíčků - co stejně nic neumí.

Takže zpět k tématu pro Davida, pokud si myslíš že na to máš - bojuj. Pokud ne, najdi si nějaké zaměstnání, kde budeš muset získávat nějaké znalosti. Šoférování to určitě nebude (nic proti, je to těžká práce), to je pouze dočasné zjednodušení si života.

Odesláno

Dostava sodu protože každý druhý téma který tady založí se nakonec ukáže naprosto jalový jako z učebnice. To se nedá jinak říct. A ještě brečí že mu nejde matika když tu nahoní během tří měsíců status toto forum je muj domov. Nesurfuj a šroť se nebo ne, mně je to jedno. Ale fotr by měl bejt doma a né někde v luftě aby ti dal trošku lať protože to potřebuješ jako sůl viz ty tvoje výměny auta atd.

Odesláno

Schvalne jsem v posledni dobe prispel opravdu minimem prispevku abych tady tak neotravoval a jednou neco zalozim a zase jedete vsichni do me..ale prosim,kdyz vas to bavi,..vim ze vetsina to myslite dobre,ale verte,nikdo to nema v zivote jednoduchy..vim ze jsou mezi vami tací kteri zazily horsi veci nez ja,ale taky mam za sebou par nehezkych veci ..rozhodne si neziju v bavlnce..

[upravil dne 31/1/11 20:03 Dadadavid]

Odesláno

Nic si z nich nedelej Davide. Zpet k tematu, ja osobne bych tohle auto nekoupil, ikdyz se mi libi. Duvody tu padly uz nekolikrat. No a co se tyce skoly - to co mas v hlave ti uz nikdo neveme a jakykoli papir o tom ze neco umis se muze hodit.

Odesláno

Dadavide, vykašli se na to, vykašli se na školu a kup si pořádný auto. Hlavně ne Peugeota a bude klid :D

[upravil dne 31/1/11 20:08 Sagic]

Odesláno

Uz som videl nechat skolu kvoli tomu ze to nejde, ze praca prednejsia, ze rodinne dovody a tak....ale nechat skolu kvoli tomu ze chcem auto :D

Jakoze ja neviem ci sa nad tym smiat alebo plakat :P

Sorac...asi si to mohol napisat inak, ze nejde mi skola, co narobim kaslem na to.

Ale napisat ze necham skolu lebo chcem prachy na auto :P

Som zvedavy ak by si to tak spravil co by si hovoril o 10 rokov ;)

PS: Vacsinou na taketo prispevky nereagujem...ale toto mi fakt nedalo :)

Ja som tiez schopny predat ladvinu aby som mal na auto :D

Ale v ramci srandy akoze...;)

[upravil dne 31.1.2011 20:11 Y2K]

Odesláno

f3Rd@ :presne tak :) ono B,C,profesak,prukaz ADR a licence na pc ani nevim co to je presne :D ted si udelam jeste svarecak a jesterku ,potom re-truck... tak si myslim,ze s timhle se taky neztratim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...