Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je celkem divny,pac takovy auto se neda prehlednout... kdyz mu psal tak to auto prej je k mani a videni v Nachode..no asi si toho majitele musim jeste vic proklepnout..me i kdyz je to pekny auto tak se mi osobne nezda cena :/

Odesláno

řeknu ti jen jedno 306 se dělali jen 2,0 hdi 66Kw necelý 90 koní po jeho čipu prý 130koní což je skoro o polovinu zvýšení.Jak dlouho myslýš,že ten motor vydrží.Jinak musím uznat,že je hezky upravená;)

Odesláno

vykon 130ps? do 306 sa daval 90ps...takze ten bude vymeneny a ktovie preco, s tym by boli len problemy s policajtami, poistovnami ...

EDIT: bol som predehnuty :D

[upravil dne 31/1/11 18:04 shark734]

Odesláno

auto dobry tak na to, soupnout ho na platak, dovezt nekam na tuning sraz na letiste, tam s nim popojizdet po plose a machrovat a pak zase na platu odvezt domu do garaze :D

za 130tis si doveze z D krasnou 406 nebo i 407 a jeste mu zbyde na nejakej servis ;)

ja bych ty prachy za to nedal

[upravil dne 31/1/11 18:07 Ferry]

Odesláno

Takze verdikt zní,aby si to koupil jen v pripade ze hodla jezdit na srazy a jinak aby to nechal v garazi... :) myslim ze takhle mu to rychle rozmluvim.. :D ja osobne kdyz chce neco sportovniho a peknyho tak bych mu doporucil nejakou 306ku ve dvoulitru nebo 106 1.6 gti nebo 1.3 rallye..ale to jsou pro nej moc kdyz to neni tuning tak se mu to zase nelíbí :D s nekterejma lidma je tezka domluva no :D Nebo samozrejme 406 coupe,ale to uz jsme s cenama a spotrebou nekde jinda hlavne u 3.0

PS:za kolik sezenu za hranicema 406 coupe v hdi?? :) chtel bych to casem poridit,ale levne.

[upravil dne 31/1/11 18:12 Dadadavid]

[upravil dne 31/1/11 18:13 Dadadavid]

Odesláno

hledej, zacit muzes treba zde : www.mobile.de www.autoscout24.de pocitej tak dalsich 6500 na prihlaseni (kdyz tam bude ekodan za 3000) + neco za dovoz (bud po vlastni ose nebo plato)

Odesláno

Aha..no asi ukoncim skolu,nuti me to potrebuju prachy protoze chci lepsi auto nez to co mam..nevite jestli neni nekde volna pozice ridic??At uz dodavka,nebo nakladak??mam B,C,profesak.Pruser je jen to,ze vsude chtej praxi..nevim,kde ji mam sebrat :(

Odesláno

mein gott proč má **************** ???

Mozna jsem cita, ale i me tohle prislo vic urazlive nez ucelne - proto ta cenzura. Nejde o slova ale o celkovy dojem z prispevku. Ferda.

[upravil dne 31/1/11 19:50 f3Rd@]

Odesláno

No jo..jenze me matika nesla uz od zakladky a uprime..vse mi ted jde jen z matiky propadam...stydim se za to ale co nadelam..mam pritelkyni ktera je na matiku profik ale ani ta mi to do hlavy nemuze dostat...nejaky logaritmy a linearni a kvadraticky rovnice mi pomalu nic nerikaj...na ucnaku nam to dokazala jedna ucitelka dobre vysvetlit ale ta kterou mame na nastavbe, tak neumi ani to..prej se to mame naucit samy tim ze budem delat ukoly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...