P607Olda Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 No, to je otázka. Jestli je chlap, tak tam půjde s tebou a přijme trest. Ale to bych asi chtěl moc, že? [upravil dne 2.2.2011 12:22 P607Olda] Citovat
Kurt Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Říct, že totožnost řidiče je mi známa, ale je to osoba blížká, tudíž odmítám podat další vysvětlení.? Ty jsi nějakej fixovanej na osobu blízkou? Minimálně dvakrát tu máš napsáno, abys tohle označení při podávání vysvětlení nepoužíval a ty si pořád vedeš svou. Zeptej se bráchy, jestli má koule na to si tohle vyřešit. Citovat
Skullman Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 to urcite nepujde, navic nema prachy, takze tuhle variantu muzem vynechat... Citovat
Y2K Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 sorac ale musim chodit na cervenu vie ale niest za to nasledky to uz nie Citovat
Skullman Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 ja mu to vytmavim, to se nebojte, ted me zajima, jak na to ted jit, jestli stejne, jak kdybych nevedel, ze je to on, nebo, co rici, abych nemel problemy Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 pokud nechces bratra praskat tak ano, stale stejne, Dobry den, to na fotce nejsem ja a nemam k tomu vic co dodat. Nashledanou. Tohle je jediny co musis rict Citovat
OK406 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Tak jsem si to přečetl, ale jak píše Skullman, tak vlastně neví, proč mu bylo předvolání na PČR zasláno a jen spekuluje, že by to mohlo za jízdu na červený signál. Jinak dopravní přestupky projednává magistrát města a nebo MěÚ odbor dopravy. Samozřejmě, že před zahájením úkonu jej poučí a sdělí, o co se vlastně jedná. Jinak, pokud se odtahuje vozidlo, tak se pořizuje řádná fotodokumentace + se vše zapíše. Takže z toho je jasné, zda-li se dopustil a nebo nedopustil přestupku. [upravil dne 2/2/11 13:06 OK406] Citovat
Laďa Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Co to píšeš? Jak neví, hned v prvním příspěvku uvádí \" Konkrétně mi byl poslán přestupek za jízdu na červenou, tam kde jsou kamery.\" Citovat
Skullman Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 ok vyřešeno, přijdu řeknu, já to nejsem, přestupek jsem neudělal a víc vám k tomu neřeknu. A když se zeptají a kdo to tedy řídil? Mám bejt tvrdej a říct, nemám k tomu co říct, využívám práva nevypovídat? Nebo to zahrát jinak? Jde mi o konkrétní větu, vím, že se zeptají Citovat
kujon106 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Umíš číst? Už to tady máš na těch 4 stránkách napsáno asi 10x. Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Jde výmluva na \"osobu blízkou\" použít u firemního auta? Nemusí se vést kniha jízd, ze které můsí být jasný řidič? Citovat
OK406 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Kuon 106, Laďa: jj, četl jsem něco jiného. Jinak jej před započetím úkonu poučí o jeho právech a zeptají se jej, zda-li jim porozuměl. Tak pak už je jen na něm, co ajk se zachová. Samozřejmě, že má právo se podívat se na důkazy, aniž by cokoliv řekl či se vyjádřil. Citovat
kujon106 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 OK> To co jsem psal nebylo na tebe, ale na Skullmana Citovat
Skullman Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 v rádiu jsem slyšel, že platít institut osoby blízké, že díky tomu se odložilo 300tis. případů za minulej rok. Tak to asi takovej novinářskej blábol nebude. Proč tedy toho nevyužít? Pokud řeknu osoba blížká - případ odloží Pokud řeknu, že jim nic neřeknu - tak případ uzavřou? Chápu to tak? Citovat
tadom Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 \"Osoba blízká\" neexistuje ten výraz vymysleli novináři, odvolej se na své právo nevypovídat. Jak ti tady bylo napsáno už asi 100x. Jinak ten tvůj případ služební auto registrovali na tebe a zapomněli ho odhlásit, sorry nevěřím ani tečku, spíš tě vyfotili jak jedeš na červenou a teď vymýšlíš jak se vykroutit a jen nechceš vypadat jako \"pirát\" jezdící na červenou. Nebude to blíž k pravdě? Citovat
Skullman Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 za 2 minuty vyřešeno.. Na fotkách byl bratr v kapuci a se stínítkem, takže nebylo vidět do obličeje.. Tak jsem řekl: \"auto jsem neřídil, měl jsem ho v ten den svěřené (ptali se jestli jsem měl v ten den auto svěřené, na firmě jsem si zjišťoval, že bohužel ano), na červenou nejezdim, přestupky nedělám a dál využívám zákonného práva nevypovídat v této věci\". Věc prý půjde na magistrát, tak kdo ví, asi to zaškatulkujou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.